ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağolasın canım..inş darısı tüm hamişlerimizin başına olsun..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

hayırlısı canım bundan sonra güzel güzel büyüsün inşallah :)

ohhh gözünn aydın cnm şimdi miss miss berencıgı bekleme zamanı..baya agırlaşmıssın çok guzel bi hamiş olmuşsun maşallah cnm..odasıda yerleştimi kıyafetlerı fln hazırmı kuzucugun..bugun oldum cnm ben senede bır 2 hafta gecıkıntı yaşarım doktor normal oldugunu soylemıstı

​ewt ya ucumuz kalmısız dıger kızlarr hep kayıp hvc zeynp29 başka hatırlamadıgım bır suru hamısımız vardı ne yaptılar acaba..ıyıyım ben cnm nezle olmuştum sımdı gectı çok şükür..bugun kırmızılarımda geldı gittikçe tüp bebege yaklaşır oldum

sağolasın canım..inş darısı tüm hamişlerimizin başına olsun..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amiinn canım.. Rabbim olmayan bekleyen arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Sorma birsoşum yaa eyloş sen ben geliyoruz işte diğer kızların hepsi kayıp burda okadar duyguyu beraber yaşayınca insan merak ediyor.. Hasta olmuşsun demek söylediğin doktora gidecekmisin peki.. Hadi bakalım canm hakkında hayırlısı biran önce başla tüp bebişe artık sıra sende kuzum inşallah bundan sonraki güzel haber senden gelir tatlım..

Slm kızlar Birsencim nasılsın gittinmi doktora.. Eyloşum sen nasılsın beklemedesin daha heralde.. Ve diğer kızlar sizler nasılsınız gerçi kimse gelmiyorda ama inşallah herkesler iyidir..

hadi ya olmaz olaydın keşke :) neyse artık seni böyle şişko şişko görmek istiyoruz inşallah tez zamanda olursun canım benim evet canım herşeyi hazır kızıcığımın onu bekliyoruz artık..doktora gittin mi peki canım..

selam kızlar yeni katıldım sayılır aranıza. Bebiş için iğne tedavisi oluyorum pazartesi kontrole gideceğim çatlatma iğnemi olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız.

Bu bel çekmeyi nasıl yapıyorlar? Sen yaptırdın mı

mrb bende persembe gunu catlatmaıgnesı olacagım klomen kullandım 2 tane yumurtam olmus benozeldeoluyorum tedavıyı tokatta yasıyorum acaba catlatma ıgnesını aılehekımlıgınde falan yazdırıp alsam olurmu para vermekdense ılgısı olan varmı yardımmmm

kızlaarrr nerdesiniz yahu ne oldu bu topiğe böyle..her gün bakıyorum ama kimse yok yazmıyorum..

zeyno bebişler doğucak nerdeyse sen nerdesin gel de bi bize haber ver..

karanfiltoş senden naber nasıl gidiyo şeker durumları ne oldu?

birsoş sen naptın canım doktora gidicektin seninde sesin çıkmıyo ne durumdasın bakimm..

Kızlar çatlama iğnesi olalı 14 gün oldu bel ağrısından duramıyorum.iğne mi yapıyo daha önce başına gelen varmı ya fikri olan...ayrıca adet sancısı gibi değil ağır bişey kaldırmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…