gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizlere artık çabucak geçsin şu zaman hayırlısıyla biranönce bizde sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi..
sağol canım iyiyim ben sık sık buralardayım ama kızlar gelmiyor artık çor durgun topik..zeyno pek giremiyor sanırım hem kayınvalide orda hemde ağırlaştım artık diyordu enson..bayağıdırda yok hiç..
sen nasılsın tatlım bayağı geçmiş yaa bi doktoramı gitseydin acaba..
sağol cnm .. bebek dönmedi 3 hafta erken aldılar suyuda az dedi dr riske atmayalım dedi dönmez dedi bende tamam dedim Spinal anestezi ile alddılar belden aşağı yani.. çok kolay geçti ağrım sancım yoktu şükür sadece gaz sancısı vardı 3. gün ayaklandım
evet canım heyecan dorukta artık..temizliğimi de bitirdim rahatladım bebişim gelebilir artıkın :) sen niye hala hasta olmadın ki bi doktora gitseydin ya ya da test yapsan bi dahaevet ya zeynoş nerde..
emuscum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..nasıl oldu anlatsana normal mi nasıl oldu doğumun..
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizlere artık çabucak geçsin şu zaman hayırlısıyla biranönce bizde sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi..
sağol canım iyiyim ben sık sık buralardayım ama kızlar gelmiyor artık çor durgun topik..zeyno pek giremiyor sanırım hem kayınvalide orda hemde ağırlaştım artık diyordu enson..bayağıdırda yok hiç..
sen nasılsın tatlım bayağı geçmiş yaa bi doktoramı gitseydin acaba..
Amiinn canım.. Rabbim olmayan bekleyen arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah..sağolasın canım..inş darısı tüm hamişlerimizin başına olsun..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ohhh gözünn aydın cnm şimdi miss miss berencıgı bekleme zamanı..baya agırlaşmıssın çok guzel bi hamiş olmuşsun maşallah cnm..odasıda yerleştimi kıyafetlerı fln hazırmı kuzucugun..bugun oldum cnm ben senede bır 2 hafta gecıkıntı yaşarım doktor normal oldugunu soylemıstı
​ewt ya ucumuz kalmısız dıger kızlarr hep kayıp hvc zeynp29 başka hatırlamadıgım bır suru hamısımız vardı ne yaptılar acaba..ıyıyım ben cnm nezle olmuştum sımdı gectı çok şükür..bugun kırmızılarımda geldı gittikçe tüp bebege yaklaşır oldum
ohhh gözünn aydın cnm şimdi miss miss berencıgı bekleme zamanı..baya agırlaşmıssın çok guzel bi hamiş olmuşsun maşallah cnm..odasıda yerleştimi kıyafetlerı fln hazırmı kuzucugun..bugun oldum cnm ben senede bır 2 hafta gecıkıntı yaşarım doktor normal oldugunu soylemıstı[/B]
hoşgeldin canım dört kişi olduk ne zaman iğneni yaptın
selam kızlar yeni katıldım sayılır aranıza. Bebiş için iğne tedavisi oluyorum pazartesi kontrole gideceğim çatlatma iğnemi olacağım. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Hoşgeldin canım ,hayırlısıyla bebişine kavuştursun bu tedavi seni inşallah .
Hoşbuldum canım. İnşallah Rabbim isteyen herkesi kavuştursun muradına
aaaa sen nerde oturuyosun bende istiyordum bende bel çektirme duydum hatta bi arkadaşımın kayınvalidesi birine yeni çekti hemen hamile kalırsa bende çektiricem...çektiripte hamile kalan varmı araştırıpmı gittin ?
bende yeniyim arkadaşım. amin hepimz kavuşuruz inşallah bebeğimize
inşallah canım bugün gittim dra perşembe tekrar çağırdı sanırım ogün vuracak iğneyi sen nasıl tedavi görüyorsun
bende serophone kullandım ve ovitrelle vuruldu canm beklemedeym şuan
inşallah hayırlı haberini alırız canım
inşallah canım yaa senn ne sorunun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?