ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yok bu 2. canım geçen ay fsh ve prolaktin yüksekti ondan tutmamş.. bu ay hem hormon ilacı verdi hem serophone hemde iğne vuruldum..yumurtalıklarımın çok iyi oldğnu sölüo dr. ama olmadı işte.

bndede yumurta tembelligi varmis bu ay ilj denemem ve sadece 1 yunurtam vardi ama doktr iyi dedi 20 m di

yok bu 2. canım geçen ay fsh ve prolaktin yüksekti ondan tutmamş.. bu ay hem hormon ilacı verdi hem serophone hemde iğne vuruldum..yumurtalıklarımın çok iyi oldğnu sölüo dr. ama olmadı işte.

canım bir yumurtada yetiyo zaten tek yumurtalıkta oluşuo..inşallah olur. kaç yıllık evlisin ?

yetiyo ama diger turlu belki sansm fazla olurdu 1 buck senelik evliym canim da yaklasik 1 senedr istiyorz

canım bizde iyiyiz ara da yaz da haber ver bize de :) damlacık kaç aylık oldu şimdi maşşallah ona hep gülsün yüzü inşallah :)

damlanın kuvezden cıktıgındn itibaren saymaya basladık canım suan 3 ay bıttı norml doğlı ise 5 ay bıtcek bırhfta sonra doğum nezmn bellı oldumu canım

tedavı gören ovıtrelle olan arkadslar stres yapmamaya calışın tutmazsada umutsuzluga kapılmayın ben kac ovıtrelle oldugumu hatırlmıyordum artık hamıle kaldıgımda belkı 6 yada daha fazla o yuzden umudunuzu kaybetmeyın tutmazsa

aynıyız canm bende birbuçuk yıllık evliyim ilk iki korunduk bıraktk olmadı ..yaş kaç ?

23 yasindym. daha ilk ay olmaynca doktra gttm hormon testi yapldi bi sorun yok dedi 6 ay snra tekrar gttm esime test yapldi ondada srn cikmadi 1 sene bkle dedi 1 sne snra tekrar gttm baska bi doktora yumurta tmbelligi var dedi iste folic glukofen verdi 1 ay kullndm snra klomn igne faln iste.. cokta stres yapiym elimde degl sanki hic olmuck gibi gelio cok zor gercktn

ne guzl bebegine kavusmussn cnm ins bizde gorurz o gunleri

bende 24 yaşındaym canm..seni çok iyi anlıyorum bende her gece dua ediyorum diyorum var bi zamanı ozamn olucak.Allahtan yaşımız genç canm şansımz yüksek oyüzden.. ya ben bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum sende düşünsen olmazmı ?

ne guzl bebegine kavusmussn cnm ins bizde gorurz o gunleri

cok sükür kavuştum ama cok zor gunler gecırdım 2,5 sene hıç sebep yokken bebegım olmadı sonra hamıle kaldım hersey çok güzelken 27 haftalık erken dogum yaptım bebegımı kaybetme korkusu hersey karısmıştı 55 gun kızım kuvezde kaldı onu hergun hastanede bırakıp gelmek cok acı verıyodu neysekı kızıma kavusunca o gunlerımı bırazda olsa unuttum inş. sizlerde bıran önce bebeklerınıze kavusursunuz hiç bir zamn umudunuzu kaybetmeyın ben neler neler denedım içmedıgım yemedıgım ot kalmamıştı en son hayıt suyu içtigim ay hamıle kaldım

hayit suyunu 2 ay bnde kullandim ama etki etmedi bnmde denemedgm kalmadi sogan suyu polen tozu bal allh ne zamn uygun gorduyse o zmn artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…