- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Iyi düşünmüşsün canım biran önce bitir işleride doğum için enerji topla :) evet canım herşey yolunda olsunda ayda bir yeter ama işte sanki çok uzun gibi geliyo süre.. Aslında demek istediğim kaçıncı haftadan sonra iki haftada bire iniyor kontroller..erken yapıyorum ki canım doğum zamanı enerjik olayım :) annem kayınvalidem yardım ederler canım ama yine de insanın gözünde büyüyo işte..evet magnezyum kullandım ama bıraktım artık kızım gelebilsin diye..normal hamilelite ayda 1 yetiyo canım sık gitmenin bi anlamı yok ki benim doğum riskinden sonra 3 haftda 1 çağırdı o da riskli olduğu içiin..sıkıntı olmasında sen ayda 1 git..zaten son zamanlarda bol bol gidiceksin :)
hmmm anladım cnm madem zarrı yokmuş sıkma canını..herşeyde bi hayır vardır de..ewt adetı beklıyorum cnm bana ınat gelmedı yılbaşı tatılıne denk gelmese barı doktor tatılde olur kesın..
hahahaha tutsunn tabıı yardımmm etsınn ne işee yarıyorr degılmı :))) bugün 5. gundu cnm her sene bu aralar mevsımsel gecıkmeler yasıyorum..bu ay doktora gıdıcem dıye eşimlede çalışma yapmadım..hamile olmama hıc ıhtımal yok canım ama senın hatırın ıcın sabah bı test yaparım..ama hiç sanmıyorum yani özellikle o gunlerde ilişki olmadı
öyle tabı sen bu gunlerın keyfını cıkar naz yap kız..sen nasıl hamılesın her bı ısı kocana yaptırr heheheh maalesef süpr,z olmadı cnm yınee tek çizgi ama bu sefer emındım tek cızgıden
Iyi düşünmüşsün canım biran önce bitir işleride doğum için enerji topla :) evet canım herşey yolunda olsunda ayda bir yeter ama işte sanki çok uzun gibi geliyo süre.. Aslında demek istediğim kaçıncı haftadan sonra iki haftada bire iniyor kontroller..
kız şu hamileliğimde hiç nazlanamadım he kocam benden çok hamile olduona da diyorum böyle yaptın diye neyse ikinciye nazlanırsın artık diyo yine işlere yardım ediyo saolsun ama nazlamayı beceremedi :) neyse adetini bekle bakalım şimdi inşallah bu doktor iyi gelir sana..
tam zamanında hasta oldum canım yailaçta içemiyorum işleri yıkıcam kocamın üzerine :) ben en son 35te gittim canım bundan sonra 10 günde bir gelirsin dedi seni de o zamanlarda çağırır herhalde..
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bende geçen ay hasta oldum ıhlamur elma ayva kaynatıp içine bol limon sıkıp hafifte balla tatlandırıp içtim çok iyi geldi bi dene istersen.. İlklerde acemimi oluyo insan acaba bende şu naz işini hiç beceripte yapamadım birtürlü.. Hoş 7 aydır eşimde benimle hamile gibi:)) naz yapacak fırsat bırakmıyoki:)) yaptır bencede eşine ben zaten hastada oldum hiçbi iş yapamam deyip sıyrıl içinden:)) anladım canım son ayda kontroller sıklaşıyo demek daha zamanım çok yani..
merhaba arkadalaş 18 aralıkda ovıtrelle çatlatma iğnemi oldum bugün 14 günüm. adetim ayın 8inde beklemelimiyim? yada test yapsam çıkar mı?
saol canım bende ıhlamur kaynattım içiyorum ama hala pek bi gelişme yok yarın doktor randevum var bakalım belki bi ilaç verir diyorum..galiba canım acemilik oluyo sonradan öğrenicez demek :) aynen benimki de öyle benden fazla naz yapıyo :) öyle deme ama canım zaman çabuk geçiyo baksana benim doğum geldi nerdeyse :)
eyloş nasıl oldun iyileştinmi canım.. doktora gitmişsindir bebiş nasıl tahmini nezaman gelir şuan için herşey normal görünüyor heralde inşallahta öyle olur tatlım..artık bütün naz niyaz ikinciye inşallah :)) haklısın canım ya zaman çabuk geçiyor bizde 30.haftaya girdik artık:)
daha iyyim canım tam olarak iyileşmedim ama ilaçsız bu kadar geçtiyse hep geçer herhalde :) evet bugün doktordaydım herşey normal dedi doktor gelişimi güzelmiş çatı muayenesi yaptı normal doğurabilirsin dedi..rahimde yumuşama var ama bi zaman daha sürer dedi ne kadar sürer merak ediyorum şimdi..inşallah canım :) gerisi daha çabuk geçer artık cicilerini aldın mı oğluşumuzun..
Maşallah canım herşey normal gidiyormuş sevindim senin adına inşallah bir avazda da doğurursun canm:) 38. Haftadan sonra artık heran gelebilirde prenses:) evet canım hastane çıkışlarını zıbın takımları tulumlar battaniyeleri birçok eksiği aldım zaten çabuk büyüdükleri için kıyafet çok abartmadım şimdilik ilk üç beş ay giyecek kadar aldım..Eksiğimiz beşik araba ve puset takımı onlarıda önümüzdeki ay hallederiz artık..
kızlar merhaba.. sizlere güzel haber vereyim.. oğluşum geldi büyüyor bile bugün tam 10 günlük oldu teyzeleri erken geldi ama Rabbime çok şükür herşey yolunda kilosu boyu yerinde
kızlarrrr nsılsınızzzzzzzz... eyloşş dogum gıttıkçee yaklaşıyorrr ayy çok heycanlı vallaaa..karanfıl zeynoşşş nasılsınızzz nerelerdee buuu zeynoooo...
emuscummm gözün aydın cnm bebısını kucaklamışsın allah analı babalı saglıcakla buyutsun ınsallah..ee nsl oldu anlatsana bıze bıraz...
ben hala hasta olmadım bugun 12. gun deliricemm
kızlar merhaba.. sizlere güzel haber vereyim.. oğluşum geldi büyüyor bile bugün tam 10 günlük oldu teyzeleri erken geldi ama Rabbime çok şükür herşey yolunda kilosu boyu yerinde
evet canım heyecan dorukta artık..temizliğimi de bitirdim rahatladım bebişim gelebilir artıkın :) sen niye hala hasta olmadın ki bi doktora gitseydin ya ya da test yapsan bi dahaevet ya zeynoş nerde..
emuscum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..nasıl oldu anlatsana normal mi nasıl oldu doğumun..
gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım ,sağlık mutlulukla inşallah benim için kokla bayılırım bebek kokusuna
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizlere artık çabucak geçsin şu zaman hayırlısıyla biranönce bizde sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi..kızlar merhaba.. sizlere güzel haber vereyim.. oğluşum geldi büyüyor bile bugün tam 10 günlük oldu teyzeleri erken geldi ama Rabbime çok şükür herşey yolunda kilosu boyu yerinde
kızlarrrr nsılsınızzzzzzzz... eyloşş dogum gıttıkçee yaklaşıyorrr ayy çok heycanlı vallaaa..karanfıl zeynoşşş nasılsınızzz nerelerdee buuu zeynoooo...
emuscummm gözün aydın cnm bebısını kucaklamışsın allah analı babalı saglıcakla buyutsun ınsallah..ee nsl oldu anlatsana bıze bıraz...
ben hala hasta olmadım bugun 12. gun deliricemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?