ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Iyi düşünmüşsün canım biran önce bitir işleride doğum için enerji topla :) evet canım herşey yolunda olsunda ayda bir yeter ama işte sanki çok uzun gibi geliyo süre.. Aslında demek istediğim kaçıncı haftadan sonra iki haftada bire iniyor kontroller..

Evet canım napalım sağlık olsun artık iğnelerimi yapıyorum çok şükür iyi gidiyo şimdilik doğuma kadarda devam edicem..sanırım sende adet olmadın daha inşallah bari yılbaşı tatiline deng gelmez gerçi adetin 2. Yada 3. Gününü gideceğini varsayarsak deng gelmez heralde herşeyin hayırlısı..

kız şu hamileliğimde hiç nazlanamadım he kocam benden çok hamile oldu ona da diyorum böyle yaptın diye neyse ikinciye nazlanırsın artık diyo yine işlere yardım ediyo saolsun ama nazlamayı beceremedi :) neyse adetini bekle bakalım şimdi inşallah bu doktor iyi gelir sana..

tam zamanında hasta oldum canım ya ilaçta içemiyorum işleri yıkıcam kocamın üzerine :) ben en son 35te gittim canım bundan sonra 10 günde bir gelirsin dedi seni de o zamanlarda çağırır herhalde..

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bende geçen ay hasta oldum ıhlamur elma ayva kaynatıp içine bol limon sıkıp hafifte balla tatlandırıp içtim çok iyi geldi bi dene istersen.. İlklerde acemimi oluyo insan acaba bende şu naz işini hiç beceripte yapamadım birtürlü.. Hoş 7 aydır eşimde benimle hamile gibi:)) naz yapacak fırsat bırakmıyoki:)) yaptır bencede eşine ben zaten hastada oldum hiçbi iş yapamam deyip sıyrıl içinden:)) anladım canım son ayda kontroller sıklaşıyo demek daha zamanım çok yani..

merhaba arkadalaş 18 aralıkda ovıtrelle çatlatma iğnemi oldum bugün 14 günüm. adetim ayın 8inde beklemelimiyim? yada test yapsam çıkar mı?

kimse yok mu soruma cevab verecek????

saol canım bende ıhlamur kaynattım içiyorum ama hala pek bi gelişme yok yarın doktor randevum var bakalım belki bi ilaç verir diyorum..galiba canım acemilik oluyo sonradan öğrenicez demek :) aynen benimki de öyle benden fazla naz yapıyo :) öyle deme ama canım zaman çabuk geçiyo baksana benim doğum geldi nerdeyse :)

eyloş nasıl oldun iyileştinmi canım.. doktora gitmişsindir bebiş nasıl tahmini nezaman gelir şuan için herşey normal görünüyor heralde inşallahta öyle olur tatlım..artık bütün naz niyaz ikinciye inşallah :)) haklısın canım ya zaman çabuk geçiyor bizde 30.haftaya girdik artık:)

daha iyyim canım tam olarak iyileşmedim ama ilaçsız bu kadar geçtiyse hep geçer herhalde :) evet bugün doktordaydım herşey normal dedi doktor gelişimi güzelmiş çatı muayenesi yaptı normal doğurabilirsin dedi..rahimde yumuşama var ama bi zaman daha sürer dedi ne kadar sürer merak ediyorum şimdi..inşallah canım :) gerisi daha çabuk geçer artık cicilerini aldın mı oğluşumuzun..

Maşallah canım herşey normal gidiyormuş sevindim senin adına inşallah bir avazda da doğurursun canm:) 38. Haftadan sonra artık heran gelebilirde prenses:) evet canım hastane çıkışlarını zıbın takımları tulumlar battaniyeleri birçok eksiği aldım zaten çabuk büyüdükleri için kıyafet çok abartmadım şimdilik ilk üç beş ay giyecek kadar aldım..Eksiğimiz beşik araba ve puset takımı onlarıda önümüzdeki ay hallederiz artık..

amin canım inşallah :) evet artık beklemedeyiz bakalım kızım çok bekletmez inşallah :) bende öyle kıyafet çok almadım daha şimdiden hediyelerde gelmeye başladı çok almaya gerek yok yazık oluyo sonra..

birsen zeynep diğer kızlar nerdeler ya kimse uğramıyo artık buralara..

kızlar merhaba.. sizlere güzel haber vereyim.. oğluşum geldi büyüyor bile bugün tam 10 günlük oldu teyzeleri erken geldi ama Rabbime çok şükür herşey yolunda kilosu boyu yerinde

kızlar merhaba.. sizlere güzel haber vereyim.. oğluşum geldi büyüyor bile bugün tam 10 günlük oldu teyzeleri erken geldi ama Rabbime çok şükür herşey yolunda kilosu boyu yerinde

Allah analı babalı büyütsün canım ,sağlık mutlulukla inşallah benim için kokla bayılırım bebek kokusuna

kızlarrrr nsılsınızzzzzzzz... eyloşş dogum gıttıkçee yaklaşıyorrr ayy çok heycanlı vallaaa..karanfıl zeynoşşş nasılsınızzz nerelerdee buuu zeynoooo...

emuscummm gözün aydın cnm bebısını kucaklamışsın allah analı babalı saglıcakla buyutsun ınsallah..ee nsl oldu anlatsana bıze bıraz...

ben hala hasta olmadım bugun 12. gun deliricemm

evet canım heyecan dorukta artık..temizliğimi de bitirdim rahatladım bebişim gelebilir artıkın :) sen niye hala hasta olmadın ki bi doktora gitseydin ya ya da test yapsan bi daha evet ya zeynoş nerde..

emuscum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..nasıl oldu anlatsana normal mi nasıl oldu doğumun..

gözün aydın canım allah analı babalı buyutsun inşallah

sağol cnm .. bebek dönmedi 3 hafta erken aldılar suyuda az dedi dr riske atmayalım dedi dönmez dedi bende tamam dedim Spinal anestezi ile alddılar belden aşağı yani.. çok kolay geçti ağrım sancım yoktu şükür sadece gaz sancısı vardı 3. gün ayaklandım

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizlere artık çabucak geçsin şu zaman hayırlısıyla biranönce bizde sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi..

sağol canım iyiyim ben sık sık buralardayım ama kızlar gelmiyor artık çor durgun topik..zeyno pek giremiyor sanırım hem kayınvalide orda hemde ağırlaştım artık diyordu enson..bayağıdırda yok hiç..
sen nasılsın tatlım bayağı geçmiş yaa bi doktoramı gitseydin acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…