- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Eyloşum sorma yaa hiçkimse gelmiyo özledim ben burdaki sohpetlerikızlaarrr nerdesiniz yahu ne oldu bu topiğe böyle..her gün bakıyorum ama kimse yok yazmıyorum..
zeyno bebişler doğucak nerdeyse sen nerdesin gel de bi bize haber ver..
karanfiltoş senden naber nasıl gidiyo şeker durumları ne oldu?
birsoş sen naptın canım doktora gidicektin seninde sesin çıkmıyo ne durumdasın bakimm..
Kızlar çatlama iğnesi olalı 14 gün oldu bel ağrısından duramıyorum.iğne mi yapıyo daha önce başına gelen varmı ya fikri olan...ayrıca adet sancısı gibi değil ağır bişey kaldırmışım gibi
mrb bende persembe gunu catlatmaıgnesı olacagım klomen kullandım 2 tane yumurtam olmus benozeldeoluyorum tedavıyı tokatta yasıyorum acaba catlatma ıgnesını aılehekımlıgınde falan yazdırıp alsam olurmu para vermekdense ılgısı olan varmı yardımmmm
İğneyle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü iğne yapalı 14 gün olmuş zaten etkisi geçmiştir.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Bebişin gelmiştir..
Eyloşum sorma yaa hiçkimse gelmiyo özledim ben burdaki sohpetleri( bende hergün bir bakıyom kimse yok ondan yazmıyorum.. Ben çok şükür iyiyim canım hergece insülin yapıyorum diyete devam çok şükür normal sınırlarda gidiyor.. Sen nasılsın canm son zamanların ağrın sancın doğum belirtilerin varmı.. Zeynoyla enson faceden görüştüm erken doğum ihtimali vardı çok fazla giremiyor nete artık Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Birsoşu bende merak ediyorum doktora gidecekti naptı bi gelsede haberdar etse..
iyiyim bende canım ağrı falan arada oluyo ama dün doktora gittim nstte bişey çıkmadı doktor o kadar erken doğacak dedik şimdi de gelmiyo diyo :) yakın zamanda doğum gözükmüyo yani yürüyüş yap falan dedi ama normalde bile yürümeyi sevmeyen ben için işkence gibi oluyo :) çoğul bebeklerde erken doğum riski oluyo zaten inşallah sorun çıkmaz yine de..birsoş da unuttu bizi bi ikimiz kaldık sanki burda
Eyloş senin kız çok Nazlı olacak bence önce korkuttu şimdide bekletiyor sizi :)) herşey yolunda olsunda zamanı gelince gelir elbet sorma ya bende hiç sevmiyorum yürüyüş yapmayı çevremdekiler yavaştan yürüyüşe başla diyorlar ama yürüyemiyorum bende.. Evet ya bi ikimiz kaldık kimsecikler gelmiyo artık
polikistik over canım benim serophone kullandım ama işe yaramadı şimdi iğne tedavisi görüyorum yumurta oluşunca çatlatma iğnesi vurulcak iki günde bir gidiyorum
iyiyim bende canım ağrı falan arada oluyo ama dün doktora gittim nstte bişey çıkmadı doktor o kadar erken doğacak dedik şimdi de gelmiyo diyo :) yakın zamanda doğum gözükmüyo yani yürüyüş yap falan dedi ama normalde bile yürümeyi sevmeyen ben için işkence gibi oluyo :) çoğul bebeklerde erken doğum riski oluyo zaten inşallah sorun çıkmaz yine de..birsoş da unuttu bizi bi ikimiz kaldık sanki burda
slm arkadaşım siz ovitrelle ile mi hamile kaldınız ?
kızlar nasılsınız yazamasamda tooiği sureklı takkıp edıyorum dogumlara az kalmış nasılsınız bebışler nasıl zeynoş nerelerde merak edıyorum benı sorarsanız gunu m kızımla ılgılenmekle gecıyo cok sukur ıyıyz artık zor gunler gerıde kaldı sımdı gulucukler ses cıkarmalarımız var kendınıze ıyı bakın herkesı öptum
ben ovitrelle olduğumun ertesi ayı hamile kaldım tedavisiz oldu çok şükür..
sevndm ssenn adına arkadaşım hayrlısıyla kucağına lırsın inşallah:) bir sorum daha olucak bende 9 gün önce vuruldum ovitrelle sol kasığım ara sancım oluo özellikle bu akşam hamile olablrmym yani sende olmşmuydu böle ?
bu iğne herkeste farklı farklı ağrılar yapabiliyo kiminin beli kiminin kasıkları ağrıyo ama bende hiç ağrı olmamıştı..hamilelik beliritsi olacağını zannetmiyorum o belirtiyi vermek için erken daha..sonuç için 14. gün test yapabirsin..
bende bu ay ovitrelle igne kullndm adetimin 15. gunu 19. gundede kahverngi kanama oldu igneden kaynklann bisey olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?