pko dedi doktorum.baska herhangi bir belirli sorun yok..
hormonlar normal.hsg normal. oofff bebegim gel artıkk annemmmmmmmmm
bendede kist oluşmuş hormon değerlernden anladı adam ultrasona bile sokmadı .pko acaba bendedemi var..hsg bendede temz çıktı fsh,prolaktn yüksekti bu ayda lh yükselmş tam olduuuu..
pko var demediyse yoktur cnm ...
ama pko lu kadınların cocugu var . bizim neden olmuuorr
bebegim cok bekletme annen cok yoruldu,nolur gel artıkkk
pko engel dğlmş zaten böle çok kişi var çocuğu olan nette okudumm.. hayrlısı yaa Allahtan herşey olmuyosa vardr bundada bi hayır o herşeyin en iyisini bilir.
annemde pko 3 cocugu var :26:
insallah bizlerinde olur
en yakın örnek işte canmm.. amin inşallahhh
nasip,kısmetttt
aynen canm sabırla beklicez
hayırlısı insallah dua eder,dua beklerim
ben zaten dualarımda öncelikle başkalarına ederim sonra kendime..allah çocuksuz bırakmasın isteyen herkesii
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır tedavin..dualarım seninlecanlarımm nasılsınız ben evime döndüm ilk tedavim yarım kalmıştı e2 düşüktü ikinci ay bi hap kullandım adetimle başladık iğnelere 29 unda çatlatma iğnemi vuruldum şimdi bekliyoruz bakalım dua edin kızlar yaa inşAllahh yüzümüz güler sizler nasılsınız bebişler nasıllar birseeenn tedaviye başladın mı???????
Bende hamileyim diyebiliyorum artik arkadaşlar o kadar mutluyum ki hala inanamiyorum. Ben burda demir baş olarak bir ben kalicam sanıyodum halbuki. Hic ummadigim bir zaman da hamile oldugumu öğrendim. Baska saglik sorunlarim cikmisti onlarla ugrasirken hemde, bosuna kendinizi uzmeyin arkadaşlar herseyde oldugu gibi bununda bir zamani varmis dileyen herkese nasib etsin rabbim inşallah. Telefondan giriyorum kusura bakmayin
en yakın örnek işte canmm.. amin inşallahhh
Bende hamileyim diyebiliyorum artik arkadaşlar o kadar mutluyum ki hala inanamiyorum. Ben burda demir baş olarak bir ben kalicam sanıyodum halbuki. Hic ummadigim bir zaman da hamile oldugumu öğrendim. Baska saglik sorunlarim cikmisti onlarla ugrasirken hemde, bosuna kendinizi uzmeyin arkadaşlar herseyde oldugu gibi bununda bir zamani varmis dileyen herkese nasib etsin rabbim inşallah. Telefondan giriyorum kusura bakmayin
eylooşş nasılsın tatlım doğum yaptınmı ne durumdasın..
canlarımm nasılsınız ben evime döndüm ilk tedavim yarım kalmıştı e2 düşüktü ikinci ay bi hap kullandım adetimle başladık iğnelere 29 unda çatlatma iğnemi vuruldum şimdi bekliyoruz bakalım dua edin kızlar yaa inşallahh yüzümüz güler sizler nasılsınız bebişler nasıllar birseeenn tedaviye başladın mı???????
canım hayırlı olsun Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin..
canım günüm geçmesine rağmen gelmedi hala kızım bugün 40+5 iz..doktor salı gününe kadar süre verdi olmazsa suni sancı ile başlatıcak doğumu..ne sancım var ne açılmam var hiçbir belirti yok..dua edin bana ne olur..sezeryana kalmaktan çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?