ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

pko dedi doktorum.baska herhangi bir belirli sorun yok..
hormonlar normal.hsg normal. oofff bebegim gel artıkk annemmmmmmmmm

bendede kist oluşmuş hormon değerlernden anladı adam ultrasona bile sokmadı .pko acaba bendedemi var..hsg bendede temz çıktı fsh,prolaktn yüksekti bu ayda lh yükselmş tam olduuuu..

bendede kist oluşmuş hormon değerlernden anladı adam ultrasona bile sokmadı .pko acaba bendedemi var..hsg bendede temz çıktı fsh,prolaktn yüksekti bu ayda lh yükselmş tam olduuuu..

pko var demediyse yoktur cnm ...
ama pko lu kadınların cocugu var . bizim neden olmuuorr
bebegim cok bekletme annen cok yoruldu,nolur gel artıkkk

pko var demediyse yoktur cnm ...
ama pko lu kadınların cocugu var . bizim neden olmuuorr
bebegim cok bekletme annen cok yoruldu,nolur gel artıkkk

pko engel dğlmş zaten böle çok kişi var çocuğu olan nette okudumm.. hayrlısı yaa Allahtan herşey olmuyosa vardr bundada bi hayır o herşeyin en iyisini bilir.

pko engel dğlmş zaten böle çok kişi var çocuğu olan nette okudumm.. hayrlısı yaa Allahtan herşey olmuyosa vardr bundada bi hayır o herşeyin en iyisini bilir.

annemde pko 3 cocugu var :26:
insallah bizlerinde olur

canlarımm nasılsınız ben evime döndüm ilk tedavim yarım kalmıştı e2 düşüktü ikinci ay bi hap kullandım adetimle başladık iğnelere 29 unda çatlatma iğnemi vuruldum şimdi bekliyoruz bakalım dua edin kızlar yaa inşAllahh yüzümüz güler sizler nasılsınız bebişler nasıllar birseeenn tedaviye başladın mı???????

Son düzenleme:
Bende hamileyim diyebiliyorum artik arkadaşlar o kadar mutluyum ki hala inanamiyorum. Ben burda demir baş olarak bir ben kalicam sanıyodum halbuki. Hic ummadigim bir zaman da hamile oldugumu öğrendim. Baska saglik sorunlarim cikmisti onlarla ugrasirken hemde, bosuna kendinizi uzmeyin arkadaşlar herseyde oldugu gibi bununda bir zamani varmis dileyen herkese nasib etsin rabbim inşallah. Telefondan giriyorum kusura bakmayin

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır tedavin..dualarım seninle

çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah..bende senin gibi çook uğraşlar sonucu süpriz şekilde hamiş kalmıştım oyüzden inanıyorumki herşeyin bir vakti zamanı var.. diğer arkadaşlarımızda inşallah en yakın zamanda bu müjdeyi verirler..

eylooşş nasılsın tatlım doğum yaptınmı ne durumdasın..

çok sevındım canım inşallah saglıklı kucagına alıırsın

canım hayırlı olsun Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin..

eylooşş nasılsın tatlım doğum yaptınmı ne durumdasın..

canım günüm geçmesine rağmen gelmedi hala kızım bugün 40+5 iz..doktor salı gününe kadar süre verdi olmazsa suni sancı ile başlatıcak doğumu..ne sancım var ne açılmam var hiçbir belirti yok..dua edin bana ne olur..sezeryana kalmaktan çok korkuyorum..

tedavin inşallah bebişle sonuçlanır canım aamiinn

ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM.DARISI BİZE DUA ET OLURMUUU

Erken gelicek diye korkarken şimdide gelmek bilmiyo prenses:)) canım dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun tabiki inşallah normal olur ama mecburi durumda sezeryandan da korkma az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…