Amin insaallah bazen cok bunaldigimda isyan etmekten cok korkuyorum Allah goz acip kapayincaya kadar nefsimizin eline birakmasin bizi.aslinda sukretmem lazimki anlayisli bi esim ve kaynanam var bidr onlar ustume gelseydi hic dayanamazdim heralde
evet canm gerçekten öle yaa..Allah sevdiği kullarını imtihan edermişş bende diyorumki sen sınavını başarıyla verirsen zaten allah katında sevabını kat kat fazla alacaksn yok eğer veremezsen bu sınavı hem bu dünya hem ahiret azap olur. inşallah bu sınavı hayırlısıyla Allah inancıyla geçeriz ..Rabbim doğru yolundan ayırmasın şeytana uydurmasın.. hayırlı evlatlar versn inşallah isteyen herkese.
amin canm.. aynen benmde öle eşim anlayşlı çok şükür.. canm ben 24 yaşndaym giresunda oturuyorum senn yaş ve mekan ? :)
Ben 25 yasindayim istanbulda yasiyorum normalde suan erzurumda yim canim
hayrdr iş gereği mi erzurum ? istanbulun neresi benm ailemde istanbulda
hayrdr iş gereği mi erzurum ? istanbulun neresi benm ailemde istanbulda
Sen ndn giresunEsim is dolayisiyla hataya gitti benide erzuruma yolladi ablam teyzem burda yasiyo ailem erzurumlu bu is yuzunden hep ayri kaliyoz ya kocamla cok ozledimbelkide ondan olmuyo bebisimiz denk gelmiyo avrupa yakasi
Esim is dolayisiyla hataya gitti benide erzuruma yolladi ablam teyzem burda yasiyo ailem erzurumlu bu is yuzunden hep ayri kaliyoz ya kocamla cok ozledimbelkide ondan olmuyo bebisimiz denk gelmiyo avrupa yakasi
Sen ndn giresun
canım benm memleketim burası ben 13 yaşndayken istanbula taşındık 6 sene orda oturduk 4 sene oldu buraya taşınalı ve ben burda evlendm geçen yaz :) ailemn yarısı burda yarısı orda canm.. annem merhum zaten babaannem büyüttü bzi o ve kardeşlerm abm istanbulda. babam burda.
evet canmm eşinle ayrı düşmennde etkisi var ama ben hep yanındaymda noluyo sankiiiişi gırgıra vurmak lazım bazen kafayı rahatlatmak gerek :) bzmkilere avrupa yakasnda canm :)
canım benm memleketim burası ben 13 yaşndayken istanbula taşındık 6 sene orda oturduk 4 sene oldu buraya taşınalı ve ben burda evlendm geçen yaz :) ailemn yarısı burda yarısı orda canm.. annem merhum zaten babaannem büyüttü bzi o ve kardeşlerm abm istanbulda. babam burda.
canım hamileymişim
Hmmmm Allah mutlu medut etsin omur boyu hepimizievlatlarimizla insaallah annene Allah rahmet eylesin benimde babam oldu Allah cennetinde bulusturur insaallah
kızzz çok sevindiimmmm gözün aydınnn canımmmm :) hayrlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bizede dua et tamam
ben anlamıştım zati
hı hı tmm ederim cınım
evet anlamştnn ..bende merakla bekledim seni :)))
oyh nasıl bi duyqu bilemezsin ya rabbim herkese nasip etsin ama qerçekten ANNELİK yapabiliceklere inşALLAH
aminnn.. Allah banada tattrsın ve gerçekten isteyen herkese inşallah.. doktora gttnmi yoksa kendnmi test yaptn ?
ewde test yaptım baktım çift çizqi inanamadım hemen eşimi aradım qittim kan tahlili yaptırdım 6 da dediler 1 saat wardı sonucu almama bi tane daha test wardı bende qittim onuda elimde yaptm oda çift çıktı tmm dedim sonucu almaya qerek yok hamişim saat oldu bi qittik sonucu almaya hamilesin dedi doktor oyh bi qözlerim doldu anlatamammmmm
canım hamileymişim
ben anlamıştım zati
hı hı tmm ederim cınım
Hayirli ugurlu olsun darisi basimiza bizede dua et lutfen
ayy canım benim yaa gerçekten çok mutlu oldumm :) hiç tanımadığım halde inanki kalben sana çok ısındm ve çok sevndmmm.Allah kmseyi uğraştrmasın hastane kapılarındaa .. dün ben ağladım sen gülmüşsün demekki işte rabbimn imtihanı kimimizi güldürüp kmimizi ağlatıyo olsun bugünlerimizide şükür çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?