ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende çooook ısındım sana da neden aqladın sen bakim n olduki ????

ya bende kist olşmş bu ay bide hormonlar biraz dengesz çıktı ona üzüldün birbuçuk senedr işe yaramaz bi doktora gdp geliyorumm hala çocuğum olmadı çok kafama takıyorum neler gelio aklıma olmazsa çocum eşimi bırakırım die falan valla ağlamaklıyım Allahm yardmcımız olsun yaaaa

oyh kıyamam ki
inanma dedim ben sana dimi qüya bende de onlar wardı 6 ay doqum kontrol hapı kullandım yoruldum inan en sonunda dedim ki esra ALLAHa bırak wardırbi bildiqi bak 2 ay sonra hamiş kaldım üzülme sakın sakın olur rabbim bi zaman bekliyo asla isyan etme inan dediklerin bana yabancı qelmedi biz eşimle olmazsa ewlatlık bile edinmeyi düşünüyoduk biliyo musun ??? benim yumurtalıklarım qüya spermleri kabul etmiyomuş ama bak ben inanmadım we umudumu asla yitirmedim

ayy ciddimisin yaaa :)) canmm bunu okuyunca içime su serpildi sankii.. ben çok takıyorumm aslında ondan olmuyoo bi rahatlasam olucakk.. bebeğini sevim ben senn yaa sen çok rahat birisn belli keşke senn gbi olablsemm herşeyi kukuman kuşu gbi düşünmesem

ben mi rahatım hiçte deqilim yawrum inanki bende senin qibiydim neden olmuyo derken doktor onları da söyleyince dünya başıma yıkıldı bu sefer ewlatlık alcam çocuqun kriterlerini seçmeye başlamıştım ama dediqim qibi artık ALLAHa bıraktım rabbim sen biliyosun hayırlısını nasip eyle dedim we kurban olduqum ALLAH nasip etti böyle rahat konuşmamın sebebi tuzum kuru ondan
yoksa hamiş olmadan önce ben senden beterdim

doğru canm yoksa bu siteye üye olmazdn dmi :)) valla canm hep düşünüp duruyorum yaa bide ailenn ilk geliniym kaynanm çocuk yapn dedikce daha çok kafama takıyorumm .sanki hç olmicak gbi gelio ..varya yolda yürürken herkesn karnına bakıyorum farkında olmadan ve her gördüğümde hamile şaka gibi Rabbimin olduramayacağı hiçbişey yoktur o yüzden dua edip beklicem

canım belırtılerın nelerdı anlatırmısın ben daha yenıyımde tedavın nasıl oldu bı anlatabılırmısın lutfeen bu arada hayırlı uğurlu olsuun ınsallhhhh
benim bel aqrım oldu aşırı yemek yeme hissi sık idrara çıkma qazımın haddi derecesi yoktu en önemlisi qöqüsümn ucuna dokunamıyodum sütyen takamıyodum qece o derece
saol şeker

bende ilk qelinim kayın pederim şakasına bana bakıp yastık sallıyodu elinde bıktım artık yastık sewmekten ben torun sewmek istiyorum diyodu az daha diye diye oldu işte

kızlar bugun ıgneyı vurulalı 8.gunum düne kadar nerdeyse ağrıyan yumurtalıklarım belım bıde sıcak basmalarım hıc bırı yok bugun ümidimi kestım ıyıce ((( mesela göğsüm cok agrıyo dıyenler vardı benım göguslerdede ne şişme ne sızı hıc bısey yoktu suan moralım cok bozuk

melekcim üzülme insallah bizlerinde olucak bebekleriiii ümitsizlik yookkk

s.a kızlar ben 15 ocakda iğnemi vuruldum..28 ocakda test yaptırdım 7,98 cıktı iğnenin etkisi olabilirmi sizce..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…