- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
birsennn çok üzüldüm canım baska topikte okudum bebegını kaybetmişsin ne söylenır bılemedım cok çok üzgünüm ümidini kaybetme melegın tekrardan gelecek bak kendılıgınden gelmişti canım
ewt ayşegülcüm maalesef kaybettım..dün doktora gittim..kesesi oluşmuştu ama birden kan değerlerimm düşmeeye başladı dunden berıde parça parça düşüyor benden bebegım...inşallah cnm dua edın benım ıcın
birsencim çok üzüldüm canım..sana üzülme diyemicem elinde olmadan üzüleceksin rabbim sabır versin ve inşallah kısa zamanda bebeğin tekrar sana gelir..ewt ayşegülcüm maalesef kaybettım..dün doktora gittim..kesesi oluşmuştu ama birden kan değerlerimm düşmeeye başladı dunden berıde parça parça düşüyor benden bebegım...inşallah cnm dua edın benım ıcın
ah canım ya keşke ilac faln verseydı bastan doktor ama bılemezsınkı allahım bunu nasıp görmuş cok zor bılıyorum canım ama bıde normal yolla oluyomuş böyle düşün böyle avut kendını dua etmezmıyım hiç herkes için edıyorum evlat hasretınıde kaybetme korkusunuda hepsını gördum yasadım allahım kımseye yasatmasın
birsencim çok üzüldüm canım..sana üzülme diyemicem elinde olmadan üzüleceksin rabbim sabır versin ve inşallah kısa zamanda bebeğin tekrar sana gelir..
canım en azından hamile kalabildiğini öğrendin bu sana teselli olsun canım..inşallah tekrar nasip olur..rahim bu duruma alışmış oldu..saolun kızlar 3 senenın sonunda bebegıme kavusup kaybetmek cok üzücü gerçekten..inşllah yıne nasıp olur bır an once calısmalara başlamak ıstıorum..ayşegülcüm hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı progestaran jel kullanıordum zaten..mevlam böyle nasip etti
saolun kızlar 3 senenın sonunda bebegıme kavusup kaybetmek cok üzücü gerçekten..inşllah yıne nasıp olur bır an once calısmalara başlamak ıstıorum..ayşegülcüm hamıle kaldıgımı ogrendıgımden berı progestaran jel kullanıordum zaten..mevlam böyle nasip etti
birsencim geçmiş olsun canm ..benim gibi kurtaja gerek kalmaması iyi olmuş korunmana gerek kalmayacak...ben korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra tekrar hamile kaldı seninki daha erken olur umarım canmewt ayşegülcüm maalesef kaybettım..dün doktora gittim..kesesi oluşmuştu ama birden kan değerlerimm düşmeeye başladı dunden berıde parça parça düşüyor benden bebegım...inşallah cnm dua edın benım ıcın
birsencim geçmiş olsun canm ..benim gibi kurtaja gerek kalmaması iyi olmuş korunmana gerek kalmayacak...ben korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra tekrar hamile kaldı seninki daha erken olur umarım canm
ne hissettiğini okadar iyi anlıyorum ki canm ama kime ne diyeceksin ki balım doktorumun dediği şeyi unutamam gebeliğin devam etseydi ilerde kaybedecektin yada engelli bir bebeğin olacaktı..bu şekilde olduğu için dua etmelisin .. Bana hep dediler bikere olduysa hemen ikincide olur ama benim bir kulağımdan girip çıkıyordu..ama 3 .5 senenin sonunda kavuşup kaybettiğim bebeğimin ardındaki aaylarda tekrarr nasip oldu..artık hayırlısı kelimesini cidden oğrendiğimi hissediyorum bazen..kaygılarım hala çok ama dünyanın sonu olmadığını biliyorum artık..inşallah cnm benım dua et benım ıcın..bir an önce hamıle kalmak istiyorum yine
ne hissettiğini okadar iyi anlıyorum ki canm ama kime ne diyeceksin ki balım doktorumun dediği şeyi unutamam gebeliğin devam etseydi ilerde kaybedecektin yada engelli bir bebeğin olacaktı..bu şekilde olduğu için dua etmelisin .. Bana hep dediler bikere olduysa hemen ikincide olur ama benim bir kulağımdan girip çıkıyordu..ama 3 .5 senenin sonunda kavuşup kaybettiğim bebeğimin ardındaki aaylarda tekrarr nasip oldu..artık hayırlısı kelimesini cidden oğrendiğimi hissediyorum bazen..kaygılarım hala çok ama dünyanın sonu olmadığını biliyorum artık..
sağol cnm benım ınsallah öyle olur..yıne uzun bı süre bekleemekten çok korkuyorum..bu duyguyu tadınca bı an önce hayırlı saglıklı bı bebegım olsun ıstıyorum..rabbımm tez vakıtte hayırlısını nasıp etsn ınsallah..sende korkma cnm herşey guzel olucak ben cok korktum korktugum başıma geldi
birsen nasılsın canım gıttın mı doktora
gittim cnm bugun..kanamam devam edıormus hala bı hafta daha olur dedı..bı problem gozukmuor korunmana gerek yok dedı..3 hafta sonra yıne gıdıcem kont edıcek rahmın durumunu..
sen nasılsınn cnm nsl gıdıor..
cok sevındım canım bı sorun olmadıgına iyiyi canım nolsun damlayla ugrasıyorum
cnm doktor bı hafta daha devam eder dedı ama bugun kesıldı gıbı kahverengı gelıor acık kahve bıttı bıtıcek doktor tam temızlenmedı demısttı muayenede ınsallahh bı sıkıntı olmaz
anladım canım olmaz inşallah ya
konustum cnm dun doktorla gebelık kucuk oldugu için sıkıntı olmaz dedi..
Merhaba kızlar bende bu ayin 13 nde ovitrelle ignemi vuruldum 6. Günüm bugün vurulduktan sonraki bakalım ınsallah bu ay tuttururuz hayırlısıyla. O arada 17 ay oldu hem evleneli hemde bebis istiyeli.. :)
Bu daha ilk canım tutuyo mu ilkte tutmuyo mu aslında pek bilgim yok bu konuda genelde ilkte kalmiyo pek kimse diye duydum da Allah tan ümit kesilmez :) umut ve ümit hep varhakkında hayırlısı olsun cnm..kaçıncı denemen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?