- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
benim ilk göz ağrı sayfam nasılsınız die bakim dedim şukur sorun yok :) birsenimin de haberini almıştım darısı tum isteyenlere inşallh canmlarım dualarınızı eksik etmeyin
selam arkadaşlar birsenimin dediği gibi çok şükür bende hamileyim darısı tüm isteyenlere nasib olur inşallahh eski arkadaşlar bebişlerini kucağına almıştır şimdiye sıra bizde dualarınızdan ayırmayın bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
eneee sanada hayırlı olsun 2012 dwn beri burdaymışım bakıyorum arada bir...hala inanamıyorum hamile olduğuma allahım hepimize nasip eder inşallah kucağımıza almayıselam arkadaşlar birsenimin dediği gibi çok şükür bende hamileyim darısı tüm isteyenlere nasib olur inşallahh eski arkadaşlar bebişlerini kucağına almıştır şimdiye sıra bizde dualarınızdan ayırmayın bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
birsenim ben hala inanamıyorum hamile olduğuma hergun şukrediyorum ama o haberi oğrendiğimden beri var olan bir aptallaşma devam ediyor bende :)Selam cici annisim. . Nasıl gidiyor cinsiyet belli oldumu.. çok şükür rabbim bizede nasip etti bu mutluluğu
Selam beyzam ne güzel siralandik hamisler. . Ben hiç bu günü göremeyecegim diyordum ama rabbim nasip etti çok şükür
birsenim ben hala inanamıyorum hamile olduğuma hergun şukrediyorum ama o haberi oğrendiğimden beri var olan bir aptallaşma devam ediyor bende :)
çok şukur canm erkeğe benzediğini bile oğrendik ama ben hamile olduğumu oğrendiğimden beri geçmiyor bu his azaldı evet şukur hafif karnımda çıktı ama kafamda deli sorular :) sen ne zaman gitcem keseyi görmeye balım keseyle beraber kalp attışlarınıda gorursun inşallh da ayrı ayrı bekleyişe girmezsin tatlılşşkuzumm göbegın cıkmadımı bebısını gordun ultrassonla ne guzel daha neyıne ınanmıon ben napıyım daha keseyı bıle görmedim çok tedırgınım
bebeğimmm çok sağol 31 yalımda kısmet oldu çok şukur dualarım sizinle inanmatarani kuday canlarım tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim..inşallah hepinizin gönlüne göre olur kucağınıza da alırsınız..
benim ilk göz ağrı sayfam nasılsınız die bakim dedim şukur sorun yok :) birsenimin de haberini almıştım darısı tum isteyenlere inşallh canmlarım dualarınızı eksik etmeyin
selam arkadaşlar birsenimin dediği gibi çok şükür bende hamileyim darısı tüm isteyenlere nasib olur inşallahh eski arkadaşlar bebişlerini kucağına almıştır şimdiye sıra bizde dualarınızdan ayırmayın bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
inşallah dedıgın gıbı olur cnm
çokk şukur canm şimdilik bir sorun yok gibi...amin balım biraz stresim azaldı gibi ama yine bile olacak duşuncesini atamıyorumkızlar nasılsınız hamılelık nasıl gıdıyo bebışler nasıl Allahım inşallah vaktınde sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsin
Selam beyzam ne güzel siralandik hamisler. . Ben hiç bu günü göremeyecegim diyordum ama rabbim nasip etti çok şükür
eneee sanada hayırlı olsun 2012 dwn beri burdaymışım bakıyorum arada bir...hala inanamıyorum hamile olduğuma allahım hepimize nasip eder inşallah kucağımıza almayı
matarani kuday canlarım tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim..inşallah hepinizin gönlüne göre olur kucağınıza da alırsınız..
kızlar nasılsınız hamılelık nasıl gıdıyo bebışler nasıl Allahım inşallah vaktınde sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsin
inşallah canım benimde kasımda 3. yılım dolacak eylülde aşılama yaptık tutmadı..tekrar denemeyi düşünüyoruz inşallah olur..sizler ne yaaptınız doğal mı oldu aşılama filan mı?Ah canım inan bende inanmıyodum ama Rabbim bizlerede ol dedi çok şükür kalp atışını videoya almıştım onu dinleyip diyorum ordadır kalbi böyle atıyodur diye bu kaybetme korkusu hiç bitmez sanırım rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib etsin olmayanlarada en yakın zamanda nasib etsin
Çok sağol canım Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı da nasib etsin inşallah inan bende inanamıyorum kalp atışlarını sürekli dinliyorum çevremdekiler diyo sana hediye bi ultrason cihazı alalım o zaman her merak ettiğinde bako dereceyim yani inşallah kazasız belasız sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım Rabbimden isteğim bu şuan
Canım Allah razı olsun 3,5 senelik evliyim Rabbim şimdi nasib etti ol deme vakti gelmiş demekki hiç üzülme Rabbim sanada ol diycek en yakın zamanda inşallah Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin sağlıklı hayırlı evlatlarla amiinnn
Canım benim çok şükür iyiyim hafif bulantılar başladı iştahsızlık ve halsizlik var ama ben çok mutluyum bu halime geliyim diye çok çok dualar etmiştim Rabbim kabul etti çok şükür siz nasılsınız damla bebeğimiz büyümüştür şimdi nasıl gidiyo
Ah canım inan bende inanmıyodum ama Rabbim bizlerede ol dedi çok şükür kalp atışını videoya almıştım onu dinleyip diyorum ordadır kalbi böyle atıyodur diye bu kaybetme korkusu hiç bitmez sanırım rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib etsin olmayanlarada en yakın zamanda nasib etsin
Çok sağol canım Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı da nasib etsin inşallah inan bende inanamıyorum kalp atışlarını sürekli dinliyorum çevremdekiler diyo sana hediye bi ultrason cihazı alalım o zaman her merak ettiğinde bako dereceyim yani inşallah kazasız belasız sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım Rabbimden isteğim bu şuan
Canım Allah razı olsun 3,5 senelik evliyim Rabbim şimdi nasib etti ol deme vakti gelmiş demekki hiç üzülme Rabbim sanada ol diycek en yakın zamanda inşallah Rabbim tüm isteyenleri sevindirsin sağlıklı hayırlı evlatlarla amiinnn
Canım benim çok şükür iyiyim hafif bulantılar başladı iştahsızlık ve halsizlik var ama ben çok mutluyum bu halime geliyim diye çok çok dualar etmiştim Rabbim kabul etti çok şükür siz nasılsınız damla bebeğimiz büyümüştür şimdi nasıl gidiyo
eneee sanada hayırlı olsun 2012 dwn beri burdaymışım bakıyorum arada bir...hala inanamıyorum hamile olduğuma allahım hepimize nasip eder inşallah kucağımıza almayı
matarani kuday canlarım tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim..inşallah hepinizin gönlüne göre olur kucağınıza da alırsınız..
kızlar nasılsınız hamılelık nasıl gıdıyo bebışler nasıl Allahım inşallah vaktınde sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsin
inşallah canım benimde kasımda 3. yılım dolacak eylülde aşılama yaptık tutmadı..tekrar denemeyi düşünüyoruz inşallah olur..sizler ne yaaptınız doğal mı oldu aşılama filan mı?
gecer canım onlar zamanla bebışlerınız ıyı olsunda damla cok şükür iyi artık bır yasında buyudu konuşmaya bsladı 4 tanede dişimiz var ama cok huysuz benı çok yoruyo
kızlarr benım bebegım dusuyor galıba değerlerim çok az artmış
ayy inşallah canım..ilaç olarak ne kullandınız aşılamada..kaç yumurtan oluştu ve ne kadar spermle aşılaman yapıldı canım.Bende aşılama yaptırdım canım Rabbim nasib etti önceden de yaptırmıştım ama şimdi nasibmiş Rabbimin ol deme vakti gelmiş sanada gelir inşallah dua et ümidini kesme Rabbim sevindiricek tüm olmayanları sevindirsin senide inşallah
İnşallah canım korkuyorum bişey olmasından Rabbime emanetler oyy maşallah büyümüş dişleri çıkmış maşallah teyzesi yer onun yaramazlıklarını
kızlarr benım bebegım dusuyor galıba değerlerim çok az artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?