ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsen hayırlı olsun canım..inan çok sevindim ve umut oldun bana bende aşılama yaptırdım dün adet oldum..sen aşılama filan mı yaptırdın..değerin de yükselir merak etme canım..

inşallah yyükselır cannım içini ferah tut inan çok sevindim sonucu bızede yaz merak ederım dualarım senınle canım

birsen hayırlı olsun canım..inan çok sevindim ve umut oldun bana bende aşılama yaptırdım dün adet oldum..sen aşılama filan mı yaptırdın..değerin de yükselir merak etme canım..

cok saol tatlım..haır 3 aydır doktora gıtmıorum oluruna bıraktı dooktur..normal yolla kaldım cnm..ınsallah sende en yakın zamanda kalıcaksın..

inşallah yyükselır cannım içini ferah tut inan çok sevindim sonucu bızede yaz merak ederım dualarım senınle canım

ınsallah cnm dua edın..yazarım tatlım

cok saol tatlım..haır 3 aydır doktora gıtmıorum oluruna bıraktı dooktur..normal yolla kaldım cnm..ınsallah sende en yakın zamanda kalıcaksın..

ınsallah cnm dua edın..yazarım tatlım
canımsın yaa inan kendim kadar çok sevindim..hak ediyorsun güzel atkadaşım 4 yıl oldu dile kolay bende 3 oldum..nasıl duygu olduğunu çok iyi biliyorum bana dua edin de arkanızdan geleyim artık..

canımsın yaa inan kendim kadar çok sevindim..hak ediyorsun güzel atkadaşım 4 yıl oldu dile kolay bende 3 oldum..nasıl duygu olduğunu çok iyi biliyorum bana dua edin de arkanızdan geleyim artık..

inşallah canım ya e n kısa zamanda senınde mutlu haberlerınızı alırız allahım herkese tattırsın bu duyguyu ilk sevıncı herkes için dua edıyorum canım demekkı senın bebegın bırazcık daha bekleyecek ama gec geldıklerı için çok yaramaz nazlı oluyolar damladan bılıyorum

cnm benım allah razı olsun..ayagımı sürüyorum sende peşimden geliceksin inşallahh

ayşegülcüm yazmayı unutmuşum degerım ıkıye katlandı kuzum..bayramdan sonra cgırdı doktor kese için

cnm benım allah razı olsun..ayagımı sürüyorum sende peşimden geliceksin inşallahh
sağolun arkadaşlar..daha doğmadan nazlanıyorlar demek ki..bu ay çok üzüldüm ondan mıdır bilmem artık çocuk isteme hevesim bile kalmadı

çok sevındım canım ya dıkkat et artık kendıne

sağol cnm ama yıne ıcımde korkular var dış gebelık olmasından korkuyorum sankı değerlerim yavas yukselıyor

sağolun arkadaşlar..daha doğmadan nazlanıyorlar demek ki..bu ay çok üzüldüm ondan mıdır bilmem artık çocuk isteme hevesim bile kalmadı

tatlım umudunu kaybetme..en ummadık anda gelıcek mucızen inşallah

sağol cnm ama yıne ıcımde korkular var dış gebelık olmasından korkuyorum sankı değerlerim yavas yukselıyor

tatlım umudunu kaybetme..en ummadık anda gelıcek mucızen inşallah

içini ferah tut canım boyle seyler duşunme hamılelıgın tadını çıkar benımde aklıma böyle şeyler gelıyodu ama gereksız duşunelermış o yuzden takma böyle şeylerı

merhaba kızlar. ben de doktora gittim fsh 10.2 progesteron 146 cıkmıştı. doktorum bütün degerler beraber degerlendirilir. senin durumunda bişi yok dedi ultrasonda baktı bir de. biraz rahim seklinde bozukluk var ama onemli bişi değil bebek için dedi. sonra baktı sol tarafta 19 mm. lik güzel bi yumurta var dedi. sana iğne yazayım bu yumurtayı çatlatalım dedi. yarın sabah igneyi kendim uygulayacagım. sonraki aksam da beraberlik olsun dedi. cok heyecanlıyım ya. ins tutar. burdaki yorumları okuyorum da bi kaç kere iğne olanlarınki tutmamış. ama tutanlar da var. Allah hayırlısını versin diyelim ve yarından sonra baslayalım beklemeye :) ayın 6sında ilişki olcak. 16sında direk kan ver çıkar dedi. uff ne heyecanlı bi süreç yaw.

hayırlı olsun inşallah tutar sprm sorununuz yoksa 4,5 gun hergun ilişki denyın ondan sonra gun asırıya dönun hemen kalkmayıb benım öle tuttu ama benım 6,7 iğne olmuştu belkı daha fazla

hayırlı olsun inşallah tutar sprm sorununuz yoksa 4,5 gun hergun ilişki denyın ondan sonra gun asırıya dönun hemen kalkmayıb benım öle tuttu ama benım 6,7 iğne olmuştu belkı daha fazla
Insallah cnm cok tesekkurler. Henuz sperm testi yaptirmadik. Doktor eger bu tutmazsa testi yaptirip getirin dedi. Cnm sen 6 7 ignede de hep ayni yontemimi uyguladin. Yani igneden tam 36 saat sonra mi beraberlik oldu. Ben bu sabah 8.45te yaptim igneyi. Yarin aksam 9 gibi iliski planladik

ben hiç saat hesaplamadım doktorda saat söylemedı zaten genelde ığneyı yaptırıp ertesı gun ılişki sonrada gun asırı önerıyodu hep ölede denedık olmadı sonra ığne oldugum gun ve bı 5 gun kadar hergun denedık sonra gun asırıya dönduk öle tuttu nasıp işte zamanı geldıyse oluyo 3 sene denedık bız ne bende nede esımde sorun yoktu o yuzden hergun denedık

Anladim cmm cok tesekkur ederim. Ben dun igneyi yaptiktan sonra gun icinde ara ara cok siddetli olmayan kasik agrisi hissettim.ama bugun tık yok. Sanirim dun catladi ve ben kacirdim gibi hissediyorum nedense... dun ve bugun ovulasyon testim kopkoyu cikti. Hatta gebelik testi yaptim o da pozitif ama igneden dolayi oyle cikiyomus. Beklemekten baska bisi yok.

benim ilk göz ağrı sayfam nasılsınız die bakim dedim şukur sorun yok :) birsenimin de haberini almıştım darısı tum isteyenlere inşallh canmlarım dualarınızı eksik etmeyin

selam arkadaşlar birsenimin dediği gibi çok şükür bende hamileyim darısı tüm isteyenlere nasib olur inşallahh eski arkadaşlar bebişlerini kucağına almıştır şimdiye sıra bizde dualarınızdan ayırmayın bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…