kızlar anaaamm mesai bitti çıktıydım neler kaynatmışınız :))))))))
yarın 12 gibi doktora gidiyom kızlarr umarım yumişler büyümüştür de iğneyi sağ salim olurum dönüşte yazarım mutlaka
bu arada ben de zeynep 29 yaşındayım yarışmaya izmirden katılıyorum :)))))))))
bu ay ilk klomen kullanışımm iğnemi henüz olmadım son adet tarihim 25 kasım liste yapılcaksa kendimden başliyim dedim :))))))))))))
Ozaman hastaligim sokuyo kizlar rahim filmi gozukuyo bana
kızlar moralım ck bozuk benım butun hayallerım umıtlerım bıttı bu ayda olmadı yıne hıc bır ılac bı ıse yaramıyo gıtmıycem bıdaha dr.falan olmuyo zorlamanın bı anlamı yok benım kısmetımde yokmuş demekkı anne olmak olamıycam hıc bı zaman bılıyorum
malesef geldı yıne benı ne zaman yalnız bıraktılar kı sankı boyle bısey olamaz yaaa
çok üzüldüm ya sabah güzel haberler alacaz sizden dedim olmadıHasta oldum kizlar cogaldi yanamaya donustu artik.kismet bu ayda olmadi yarin doktorumu ariycam hemen.benide listeye ekleyin.adim hüsna 21 yasindayim 1,5 senedir istiyorum.bi doktora bagli kalarak basladigim tedavi ilk bu aydi ise yaramadi ama.bursadanim pkoluyum.esimde sorun yok.
malesef geldı yıne benı ne zaman yalnız bıraktılar kı sankı boyle bısey olamaz yaaa
gunaydinnn canimm.ewet bende cok umutlandim bu ay ama olmadi.bi yandan iyiki olmadi diyorum 20lik disim cikiyo damagim patladi.hamis olsaydim anam agliycakti.en azindan once ondan kurtulurum.bi yandanda heray yuzum gulucekmi diye beklemek yoruyo.napalim kismet.gunu belli ama ne zaman istee
gunaydın kızlar benımde umudum kalmadı ya bı ben kaldım galıba
kalmadı ümüdim falan ya
kalmadı ümüdim falan ya
canım yaaaçılış senden olur inşllhhh
birde birşey soracağım dün ilişkiden sonra kasık karın ağrısı aniden bir tuttu öleceğimi sandım kıpırdayamadım acile ile gidecek durumda bile değildim hayatımda yaşadığım en büyük ağrıydı
sanırım yumurtalarım çatlamadı içimde kaldı hepsi
canım yaaaçılış senden olur inşllhhh
birde birşey soracağım dün ilişkiden sonra kasık karın ağrısı aniden bir tuttu öleceğimi sandım kıpırdayamadım acile ile gidecek durumda bile değildim hayatımda yaşadığım en büyük ağrıydı
sanırım yumurtalarım çatlamadı içimde kaldı hepsi
kızlar sizde sarı renkte akıntı oluyomu ya ben regl bittikten sonra az da olsa sarı renk görüyorum kendi renginide belli ediyor sapsarı bi bu eksikti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?