ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aynı yaştayız canımcımmmm:))

Ozaman hastaligim sokuyo kizlar rahim filmi gozukuyo bana

bitanem ben yazın hiçbir tedaviye başlamadan çektirdim o filmii...emin ol oradan başlamak en ıyısı ayrıca korkulacak bişe yok:))

işte her adet döneminde bende böyle düşünüyorum ama pes etmicez:)

yaş 29 ağrı adet tarihim 16 ekim iğne 4 kasım gelecek adet tarihimden hiç bilgim yokama 20 aralık diyelim sorun ilk önce pco oabilir dendi sonra değil nedensiz dedi doktorcum 2 aydır klomen kullanıyorum ilk iğnem vee 2 sene civarıdır çocuk düşünüyoruz:)))

Hasta oldum kizlar cogaldi yanamaya donustu artik.kismet bu ayda olmadi yarin doktorumu ariycam hemen.benide listeye ekleyin.adim hüsna 21 yasindayim 1,5 senedir istiyorum.bi doktora bagli kalarak basladigim tedavi ilk bu aydi ise yaramadi ama.bursadanim pkoluyum.esimde sorun yok.

çok üzüldüm ya sabah güzel haberler alacaz sizden dedim olmadı

malesef geldı yıne benı ne zaman yalnız bıraktılar kı sankı boyle bısey olamaz yaaa

ayy canım çok ümitlenmiştim senden hayallerin yıkıldığı an üzülme demeyecem üzülüyo insan yaa allah büyük kısmet 2013mü diyelim oda inşallah 2012gibi yapmaz bizlere

günaydın kızlarr rabbim herkese hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versin bizlere ol desin olsun artık

gunaydinnn canimm.ewet bende cok umutlandim bu ay ama olmadi.bi yandan iyiki olmadi diyorum 20lik disim cikiyo damagim patladi.hamis olsaydim anam agliycakti.en azindan once ondan kurtulurum.bi yandanda heray yuzum gulucekmi diye beklemek yoruyo.napalim kismet.gunu belli ama ne zaman istee

geçmiş olsun canım öyleyse herşeyin hayırlısı olsun diyelim

kalmadı ümüdim falan ya

canım yaaaçılış senden olur inşllhhh

birde birşey soracağım dün ilişkiden sonra kasık karın ağrısı aniden bir tuttu öleceğimi sandım kıpırdayamadım acile ile gidecek durumda bile değildim hayatımda yaşadığım en büyük ağrıydı

sanırım yumurtalarım çatlamadı içimde kaldı hepsi

inşllah dedıgıniz gıbı olur canım ya yumurtan catlaamışta olabılır benım hala daha arada agrım oluyo genelde oluyo boşuna bunları kafana takıpta kendını üzme

yok canım çatlamıştır öyle düşünme güzel düşün onları olumsuz yönde etkileme bari çatladıklarında çocuk niye olmuyo onu anlamıyo insan madem çatlamış olsun yani artık

kızlar sizde sarı renkte akıntı oluyomu ya ben regl bittikten sonra az da olsa sarı renk görüyorum kendi renginide belli ediyor sapsarı bi bu eksikti bende

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
ben saat 1 itibarıyle iğnemi vuruldum hadi bakalım allahtan hayırlısı...
bugun yarın ve ptesı ilişkide bulunucam eşimle...doktor bugun başla gun aşırı dedı ama ben gunlerı kacırmak ıstemıyorum...3 gun sureklı daha sonra gun asırıya düşürücem...acaba bi sorun olurmu...

bu arada akşam bende liste yapmya çalıştım ama maalesef beceremedım...yaparsanız benıde ekleyın...8 aralık iğne tarıhım 24 kasım falan bat tarıhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…