sendemi iğne yaptıranlardansın kaç gün geçti yerleşme lekeside olabilir
Pembeye dondu kizlar
Daha oncedende kullanmistim bi ise yaramamisti yumurtam olmadi.bu igneyle birlikte ilk ayim canimcanım üzülme nasip değilmiş bu ay yine denersin inşalahh kaç aydır klomen kullanıyosun?
kızlar eger bu ay hamıle kalmayı becerebıldıysem çin takvımıne göre kızım olcakmış
İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar
Pembeye dondu kizlar
bende ıyıyım canım çift taraflı bolcana yumurta yapınca keyfım yerıne geldiinş. bıtanem hepimizin gelir inş.
inş. çtlamıştır tatlım...
bende yarın 1 de vurulucam iğne işte bakalım...bu arada yarında doğumgünüm benim...bide dogumgunumde tutturuyomuşum bebişiiiayy nerdee o günlerrrr
kızlar anaaamm mesai bitti çıktıydım neler kaynatmışınız :))))))))
yarın 12 gibi doktora gidiyom kızlarr umarım yumişler büyümüştür de iğneyi sağ salim olurum dönüşte yazarım mutlaka
bu arada ben de zeynep 29 yaşındayım yarışmaya izmirden katılıyorum :)))))))))
bu ay ilk klomen kullanışımm iğnemi henüz olmadım son adet tarihim 25 kasım liste yapılcaksa kendimden başliyim dedim :))))))))))))
İgneyi vuruldugum gun ve bugunde dahil 19 gun olmus canim.ben gece pazar yaptim test negatif cikti.oyuzden bidaha yapmak istemiyorum negatif cikinca dayanamiyorum arttik kizlar
dün sabah iğne olmuştum, ve akşamüzeri kasık ağrım tavan yaptı, akşam da devam etti. ama eşim işten çok geç saatte geldi ve ilişki olmadı. Bugünse hiç ağrım yok. sizce kaçırdım mı yumurtayı? Bu akşam 36 saat oluyor ama eşimin yine kaçta geleceği belli değil. ne kadar kısmetsizim yaaa
canım pembyse ve adet olmadıysan kesin hamişsndr
Suanlik bisey yok sabah belli olur diymi.suanlik iliski olmasin diymi kizlar.ben napicami bilmiyorum.iki dakikada salaga dondum afedersiniz aptal gibi geziyorum evde(
Suanlik bisey yok sabah belli olur diymi.suanlik iliski olmasin diymi kizlar.ben napicami bilmiyorum.iki dakikada salaga dondum afedersiniz aptal gibi geziyorum evde(
bende29 yaşındayım canımkızlar yaşlarınız kaç bu arada
hala ümit bitmiş değil ama olmasada allah büyüktür zamanı gelmemiştirPembeye dondu kizlar
canım idrar testi için bu günler erken zaten, kan testi yaparsan belli olur belki inşallah gelmez adetin
iğneden sonra 19 gün nasıl erken olur ya ozaman daha çokmu bekliycez ben 13 14 gün yeterli diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?