ozman benım de kızım olcak tabı tutturabıldıysemay ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyy ne guzel olur
Normalde adetim once kahverengi akinti seklinde gelir ve adet baslar sonra.bugun suya benziyodu cok sivi.once kahve geldi simdi pembe geliyo
Ozaman hastaligim sokuyo kizlar rahim filmi gozukuyo bana
kızlar moralım ck bozuk benım butun hayallerım umıtlerım bıttı bu ayda olmadı yıne hıc bır ılac bı ıse yaramıyo gıtmıycem bıdaha dr.falan olmuyo zorlamanın bı anlamı yok benım kısmetımde yokmuş demekkı anne olmak olamıycam hıc bı zaman bılıyorum
mutlu yıllar canım, o bolcana yumurtaların inşallah çatlarda doğum günü hediyesi olur sana
kızlar moralım ck bozuk benım butun hayallerım umıtlerım bıttı bu ayda olmadı yıne hıc bır ılac bı ıse yaramıyo gıtmıycem bıdaha dr.falan olmuyo zorlamanın bı anlamı yok benım kısmetımde yokmuş demekkı anne olmak olamıycam hıc bı zaman bılıyorum
iğneden sonra 2. günümD
nasıl geçecek günler
noldu canım geldımı yoksa kırmızılar:44:
Kızlar herkes adı-yaşı-şehri- varsa sorunu kendinde veya eşinde- son adet tarihi- İĞNE VURULMA TARİHİ- beklenmeyen adet tarihi yazın canlarım bir liste yapalım KAÇ ZAMANDIR TEDAVİDEYİZ BUNU DA YAZALIM
aslı 35 elazığ sorun yok 22 kasım ,6 aralık , 19 aralık ilk iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?