merhaba kızlar nasılsınız bakalım
ben saat 1 itibarıyle iğnemi vuruldum hadi bakalım allahtan hayırlısı...
bugun yarın ve ptesı ilişkide bulunucam eşimle...doktor bugun başla gun aşırı dedı ama ben gunlerı kacırmak ıstemıyorum...3 gun sureklı daha sonra gun asırıya düşürücem...acaba bi sorun olurmu...
bu arada akşam bende liste yapmya çalıştım ama maalesef beceremedım...yaparsanız benıde ekleyın...8 aralık iğne tarıhım 24 kasım falan bat tarıhım
bugun yarın ve ptesı ilişkide bulunucam eşimle...doktor bugun başla gun aşırı dedı ama ben gunlerı kacırmak ıstemıyorum...3 gun sureklı daha sonra gun asırıya düşürücem...acaba bi sorun olurmu...
bu arada akşam bende liste yapmya çalıştım ama maalesef beceremedım...yaparsanız benıde ekleyın...8 aralık iğne tarıhım 24 kasım falan bat tarıhım
hayırlı olsun canım bı sorun olmaz cunku bende 2 gun iğneyı vrldugum gunle beraber ilişki oldu 3. gunu de istemıştım olmadı bence esınde bı sorun yoksa deneyebılırsın 3 gun
canım öncelkle iğnen hayırlı olsun yumurtaların kaç ml olmuştu bu arada bence dr.dediğini yap
saol bitanem dün biri 18 biri 16 mm di gunde 2 mm buyuyor yanlış hatırlamıyorsm bugun 20 ve 18 oldular sanırım..adetten ıtıbaren bugun 11. gün bakalım ne olucak...bu arada tablo yapmayı becerdım kızlr bılgılerınızı verırsenız eklerım
saol bitanem dün biri 18 biri 16 mm di gunde 2 mm buyuyor yanlış hatırlamıyorsm bugun 20 ve 18 oldular sanırım..adetten ıtıbaren bugun 11. gün bakalım ne olucak...bu arada tablo yapmayı becerdım kızlr bılgılerınızı verırsenız eklerım
kız birsen geçen 26 bastım ama 25 daha güzel duruyo sana zahmat 26 yapma öyle dursun
​tamam canım bende bugn 25 e gırıyorum ama 24 kalsın
​tamam canım bende bugn 25 e gırıyorum ama 24 kalsın
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]SAT TARH.[/TD]
[TD]İĞNE TARH.[/TD]
[TD]BAT TARH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]​28 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbBz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]30 kasım [/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]15kasım[/TD]
[TD]28kasım[/TD]
[TD]15aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kız bu arada doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana güzellik sağlıklı bebiş ve uğur getirsin inşallah
kızlarr işte bızımde bı tblomuz oldu..bilgilerini verenleri güncellerim...
kız olmuyomuydu söyle yukarıya nazar boncuğu tablomuzda hayırlı uğurlu olsun
birsencım dogum gunun kutlu olsun canım hdı kızlar gelnı bende börek çörek kekler hazır akşama mısafırm var hazır ikramlar varken gelın bız yıyverelım
canım benimde yaş 28 sat 15 kasım iğne 3 aralık bat 15 aralık adet düzensizliği var bende iğne olduğu için olursam 15 aralık olur heraldekızlarr işte bızımde bı tblomuz oldu..bilgilerini verenleri güncellerim...
canım bana doktor da iğneden itabaren 3 gün ilişki verdi ben kaçırma derim eşine keçi boynuzunu yedir yedir ..........
kısmet canım ya daha yolun çoook başındasın şimdiden no stresHasta oldum kizlar cogaldi yanamaya donustu artik.kismet bu ayda olmadi yarin doktorumu ariycam hemen.benide listeye ekleyin.adim hüsna 21 yasindayim 1,5 senedir istiyorum.bi doktora bagli kalarak basladigim tedavi ilk bu aydi ise yaramadi ama.bursadanim pkoluyum.esimde sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?