yıne olmadıgını hayal kırıklıgı olacagını bıle bıle merak edıyorum ya neden böyle oldu anlayamadım gıttı![]()
her ay aynı duyguluları yaşıyoruz canım ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyoruz işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıne olmadıgını hayal kırıklıgı olacagını bıle bıle merak edıyorum ya neden böyle oldu anlayamadım gıttı![]()
Aynen canim seninle Ayni hisler icerisindeyiz catliycam meraktanyıne olmadıgını hayal kırıklıgı olacagını bıle bıle merak edıyorum ya neden böyle oldu anlayamadım gıttı![]()
bn dün vuruldum iğnemi ve bugn solbacagmda bi agrı wr yan etkisi olabilirmi bide size iğneyi tam doz mu vuruyolar yoksa belli bi dozdamı nolr cwp yazn bacagmın agrıması korkutuyo bni acaba tam doa agır mı geldi =(((
her ay aynı duyguluları yaşıyoruz canım ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyoruz işte
Aynen canim seninle Ayni hisler icerisindeyiz catliycam meraktan
ovitrellemi vuruldun canım
çok küçük ya doktora gıtsem hamıle olup olmadıgımı öğrenemezmıym acaba ya kımısının 3 haftalık bellı oluyo ya ilk defa bu kadar merak edıyorum :44:
bn dün vuruldum iğnemi ve bugn solbacagmda bi agrı wr yan etkisi olabilirmi bide size iğneyi tam doz mu vuruyolar yoksa belli bi dozdamı nolr cwp yazn bacagmın agrıması korkutuyo bni acaba tam doa agır mı geldi =(((
ewt cnm ovitrelle vuruldm
sizden gördüm hevesledim..hamile olursam doğuracağımız gün aynııymış :)
artık bıtse bı su gunlerımız gerıde kalsa baska bırsey ıstemıyorum ya yeterkı hayırlı saglıklı bebegım gelse bana yetr:![]()
benım son adet tarıhım 14 aralıktı canım senındemı ölesende yap hadı ozaman bı kac gun böyle takılırız sonra sileriz geriye
hayır kuzum göbekten yapıldı baglı olduum saglık ocagnda yaptırmıstm dr özel olduundan recete diilde kagıda yazdı ilacı ve orada belli bi doz yazmıyodu hemsirede iğneyi yaparkn tam mı yapcz ddi bnde dr bişi sölemedi kagıttada yazmıyodu tam olck heralde dedm bişi olmz dmi yaaao hep tek doz canım ya ben kac tane vuruldum ole bi şıkayetım olmadı kalcadan mı vurdular peki
ewt cnm ovitrelle vuruldm
hayır kuzum göbekten yapıldı baglı olduum saglık ocagnda yaptırmıstm dr özel olduundan recete diilde kagıda yazdı ilacı ve orada belli bi doz yazmıyodu hemsirede iğneyi yaparkn tam mı yapcz ddi bnde dr bişi sölemedi kagıttada yazmıyodu tam olck heralde dedm bişi olmz dmi yaaa
benim de 13 aralıkta..ne zaman test yapmayı düşünüyorsun..
selam kızlar okudum biraz bizi kıskananlar varmış hacııı ve alime çalışın sizinde olsun burcudan kalma bana demiştide kıskanmayın