ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bn dün vuruldum iğnemi ve bugn solbacagmda bi agrı wr yan etkisi olabilirmi bide size iğneyi tam doz mu vuruyolar yoksa belli bi dozdamı nolr cwp yazn bacagmın agrıması korkutuyo bni acaba tam doa agır mı geldi =(((

ovitrellemi vuruldun canım

her ay aynı duyguluları yaşıyoruz canım ümitle ümitsizlik arasında gidip geliyoruz işte

artık bıtse bı su gunlerımız gerıde kalsa baska bırsey ıstemıyorum ya yeterkı hayırlı saglıklı bebegım gelse bana yetr::14:

çok küçük ya doktora gıtsem hamıle olup olmadıgımı öğrenemezmıym acaba ya kımısının 3 haftalık bellı oluyo ya ilk defa bu kadar merak edıyorum :44:

sizden gördüm hevesledim..hamile olursam doğuracağımız gün aynııymış :)

bn dün vuruldum iğnemi ve bugn solbacagmda bi agrı wr yan etkisi olabilirmi bide size iğneyi tam doz mu vuruyolar yoksa belli bi dozdamı nolr cwp yazn bacagmın agrıması korkutuyo bni acaba tam doa agır mı geldi =(((

ben iğnemi klinikte yaptırmıştım hepsini yaptılar..kasık ağrım oldu da bacak ağrım olmamıştı..ama korkma bence dr dozunu ayarlamıştıır zaten..

selam kızlar okudum biraz bizi kıskananlar varmış hacııı ve alime çalışın sizinde olsun burcudan kalma bana demiştide kıskanmayın

sizden gördüm hevesledim..hamile olursam doğuracağımız gün aynııymış :)

benım son adet tarıhım 14 aralıktı canım senındemı öle:40: sende yap hadı ozaman bı kac gun böyle takılırız sonra sileriz geriye

Son düzenleme:
artık bıtse bı su gunlerımız gerıde kalsa baska bırsey ıstemıyorum ya yeterkı hayırlı saglıklı bebegım gelse bana yetr::14:

herşeyimizi verecek kadar tanımadığımız bir insanı ne kadar da çok istiyoruz hayatımıza şaşırıyorum bazen

kızzzz ayşegül o yazıyı nasıl yaptın bende yapacam yeter bu nazın gel diye

o hep tek doz canım ya ben kac tane vuruldum ole bi şıkayetım olmadı kalcadan mı vurdular peki
hayır kuzum göbekten yapıldı baglı olduum saglık ocagnda yaptırmıstm dr özel olduundan recete diilde kagıda yazdı ilacı ve orada belli bi doz yazmıyodu hemsirede iğneyi yaparkn tam mı yapcz ddi bnde dr bişi sölemedi kagıttada yazmıyodu tam olck heralde dedm bişi olmz dmi yaaa

hayır kuzum göbekten yapıldı baglı olduum saglık ocagnda yaptırmıstm dr özel olduundan recete diilde kagıda yazdı ilacı ve orada belli bi doz yazmıyodu hemsirede iğneyi yaparkn tam mı yapcz ddi bnde dr bişi sölemedi kagıttada yazmıyodu tam olck heralde dedm bişi olmz dmi yaaa

canım onun üzerinde 250 ml ne yazıyo zaten benım 6,7 oldu hepsınıde tamamını vuruyolar bu böyle oluyo zaten

benim de 13 aralıkta..ne zaman test yapmayı düşünüyorsun..

valla tatlım benım kı iğneden sonrakı 16.gun gelecegı için yapmayı düşünmüyorum korkuyorum gunum gecmeden yapıpta negatıfı görmekten zaten gelecegı için testede gerek kalmaz sen yapacakmısın:34:

Back
X