ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

allah razı olsun kız bilmiyrum umutta yok amaan boşverelm eee sen ne yapıyosun aşılama yapmayı düşünüyonmu

​allah büyüktür canım sen umudunu kestigin anda mucizeni sana verir...ben şimdi bu ay ara verdım bılıyosun 1-2 y daha ara vermek ıstıyorum sonra doktorumu değişcem bakalım yeni doktor ne diycek sonra aşılama yaptırabılırım...

​allah büyüktür canım sen umudunu kestigin anda mucizeni sana verir...ben şimdi bu ay ara verdım bılıyosun 1-2 y daha ara vermek ıstıyorum sonra doktorumu değişcem bakalım yeni doktor ne diycek sonra aşılama yaptırabılırım...

kız iki çok ya bi ay yeter bu sefr aşılama yap gitsin ben bi kez tek deniycem iğneler zatn bizlere etki etmiyyy kesmiyo bizi yani

kız iki çok ya bi ay yeter bu sefr aşılama yap gitsin ben bi kez tek deniycem iğneler zatn bizlere etki etmiyyy kesmiyo bizi yani

yaa kafam rahatlasın canım yaa..şuan kafamın rahatlaması daha mühim..senin aşılama tutmazsa ne yapıcaksın canım..

yaa kafam rahatlasın canım yaa..şuan kafamın rahatlaması daha mühim..senin aşılama tutmazsa ne yapıcaksın canım..

yaza tüpbebek deneyecem bu aralar ödemelerimz var sıkıntılar geçsin onuda deneyecem inş. olur yaa rabbim bu ay güldrsün inş.

bbbz;

haklısın canım düşündükce bende kötü hissediyorum kendimi, her ay umutlanmak sonrasında hayal kırıklıgı yordu biraz...

umarım isteyen herkes bebegini kucagına alır

canlarr selammm:))

mevanur ben 200 t ye çektirmiştim:. yazın dayanılmayacak bir ağrı değill adet sancısı gibi:)

canım ben anestesiziz çekildim..son teknoloji aleti kullanıyolardı..ne agrı nede bısey hıssettım toplam gıyınmen hazırlnman cekılmesı 5 dk sürüyor..istanbulda olsaydın sana gıttıgım yerı önerirdim 370 tl ye çekildim bende..dooktor erkekti ama o sadece bılgısayar basında ılacın dağılımını ızlıyordu benım basımda ıkı tane hemşire vardı ve hemşireler spekulumu taktı ve ılacı onlar verdi..

canım bende bu ay olmazsa belki önümüzdeki aya hsg çekerim istanbuldayım ben sen nerde çektirdin söyleyebilirmisin bana.

bbbz;

haklısın canım düşündükce bende kötü hissediyorum kendimi, her ay umutlanmak sonrasında hayal kırıklıgı yordu biraz...

umarım isteyen herkes bebegini kucagına alır

amin inş.canım umut hiç bitmiyoki illa kalıyo bi yerde her ne kadar sonu hüsrn olsada

ıyı aksamlar kızlar bır sey soracam bugun 31aralıktan sonra 14. gunum bı akıntı geldı hasta oldum sandım ama sadece akıntıymıs sızce kacına kadar bakleyım SAT 17 aralıktı.

ıyı aksamlar kızlar bır sey soracam bugun 31aralıktan sonra 14. gunum bı akıntı geldı hasta oldum sandım ama sadece akıntıymıs sızce kacına kadar bakleyım SAT 17 aralıktı.

canım yarın bi test yap belki çıkar.inşallah hamilesindir canım ya

canım 3 gun once test yaptıgımda negatıf cıktı. sımdıd e korkuyorum oyle olur dıye ama bır yandan da merak edıyorum 17 aralık SAT. ben sımdı 17 ocagı mı beklemlıyım BAT ıcın. adet olacagım gıbı de agrı var offfff ınsallah olmam yaaa...

ben çarşamba iğne yapmıştım bugün kontrole gittim doktorum iyi çatlamış ve döl yatağı kalınlaşmış dedi. büyük ihtimal tutmuş gibi ama tutunup tutunmayacağı belli değil daha dedi. ya kızlar çokta umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi ya heyecan yaptım valla

canım 3 gun once test yaptıgımda negatıf cıktı. sımdıd e korkuyorum oyle olur dıye ama bır yandan da merak edıyorum 17 aralık SAT. ben sımdı 17 ocagı mı beklemlıyım BAT ıcın. adet olacagım gıbı de agrı var offfff ınsallah olmam yaaa...

idrar testimi yaptın belki çıkmamış olabilir ki inşallah öyledir çok zor biliyorum ama yinede 17sine kadar bekle bence inşallah olmazsın ozamana kadar.

ay cnm ınsallah tutmustur senınnn:))) ıgnenı 9 ocakta mı vuruldun. . daha erken degılmı doktora gıttıgınde. ? ben 31 aralıkta vuruldum ıgneyı 10 ocakta kontorle cagırdı ben alttan muayene etcek sandım daha erken ordn gozukmez. progesteron sevıyene bakacam kan ver dedı. kandan sonra baktı hmmm daha bellı degıl bıraz daha bekleyelım 21 ocakta gel dedı. sadece o kadar sızce bu ne sımdı ıyı mı koyu mu?

kızlar bende bu ay dr.gittiğimde rahim için genişlemiş dedi ne demek bu sormayı unuttum o ara bilgisi olan varmı

Back
X