valla canım adetlıde okunuyomuş ya bazen abdestsızde okudugum oldu allahım kabul eder inşallah benımde fazla okudugum olmuştur bende emın olaamıyorum ama sen ıcını karartma önemlı olan nıyet
evet ya yarın yada akşam başlarım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım adetlıde okunuyomuş ya bazen abdestsızde okudugum oldu allahım kabul eder inşallah benımde fazla okudugum olmuştur bende emın olaamıyorum ama sen ıcını karartma önemlı olan nıyet
evet ya yarın yada akşam başlarım artık
basla canım ya faydası olacaktır ınanyorum bende yardım edıverırım suan baskasına okuyuverıyorum sen baslayınca hber ver bende okuyuverırım istersen
tamam cnım sıkısırsan haber ver ozaman tamam yasınıde okuyayım
zeynoş nerdesın ya
msj gönderemıyorum kutunu boşaltırmısın doluymuş
sagol canım allah senınkınıde kabul etsın
merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sağda 18.5mm yumurtam varmış.doktorum yarın çatlatma iğnesini yaptır yarın ilişki olmasın pazar ve pazartesi olsun dedi.şimdi ben geçen ayda iğne yaptığım gün ilişki olmadı ertesi gün başladık bu sefer doktora uymasammı yarın diğer gün ve salı iyimidir sizce.ya nasipte varsa herşekil olur ama elimde değil resmen saat saat sayıyorum ya.yada doktorun dediğinimi uygulasam yine.paronayak oldum valla:18::18::18: