ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba peki sperm sorununuz varmı yoksa 2 gun üst üste ilişki deneyebılırsınız yanı yarın pazar ve pazartesı gibi

eşimin testleri normal ama psikolojik kaynaklı olarak sık sık ilişkiye giremiyoruz maalesef yarın ve pazar olursaki inşallah pazartesi biraz zor canım ya ondan daha çok bende stres oluyorum.

eşimin testleri normal ama psikolojik kaynaklı olarak sık sık ilişkiye giremiyoruz maalesef yarın ve pazar olursaki inşallah pazartesi biraz zor canım ya ondan daha çok bende stres oluyorum.

anladım canım ozamn akışına bırakacaksın yada doktorunu dınleyeceksın

Slm arkadaşlar bende 2 ay klomen ve ovitrella kullandım ama olmadı
neyse bu ay doktor a gitmedim soğan suyu içtim hamileyim deneyin
mevlam isteyen herkese nasip etsin

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sağda 18.5mm yumurtam varmış.doktorum yarın çatlatma iğnesini yaptır yarın ilişki olmasın pazar ve pazartesi olsun dedi.şimdi ben geçen ayda iğne yaptığım gün ilişki olmadı ertesi gün başladık bu sefer doktora uymasammı yarın diğer gün ve salı iyimidir sizce.ya nasipte varsa herşekil olur ama elimde değil resmen saat saat sayıyorum ya.yada doktorun dediğinimi uygulasam yine.paronayak oldum valla:18::18::18:

canım bende bugun gıttım kontrole bu aksam nasıp olursa catlatma ıgnesını bende vurcam doktorum banada pazar sabahı ılıskı dedı yanı yarın bos geccek.zaten doktorlar 34-36 saat sonra verıyolar ılk ılıskıyı bızım gecen ayda oyle olmustu 35. saate doktorum ılıskı olcak sonrada en az gun asırı yapın yapabılıyosanız hergunde yapabılırısınız dedı ve dedıgını uyguladık ve sonunda tutmustu...bugunde sordum yarın bosmu gecsın ılıskı olsa sorun olurmu dıye bı sorun olmaz ama faydasıda olmaz kalıtelı spermı bosa atmıs olursun dedı yanı doktorun sozune uysan ıyı olur derım ben

canım bende bugun gıttım kontrole bu aksam nasıp olursa catlatma ıgnesını bende vurcam doktorum banada pazar sabahı ılıskı dedı yanı yarın bos geccek.zaten doktorlar 34-36 saat sonra verıyolar ılk ılıskıyı bızım gecen ayda oyle olmustu 35. saate doktorum ılıskı olcak sonrada en az gun asırı yapın yapabılıyosanız hergunde yapabılırısınız dedı ve dedıgını uyguladık ve sonunda tutmustu...bugunde sordum yarın bosmu gecsın ılıskı olsa sorun olurmu dıye bı sorun olmaz ama faydasıda olmaz kalıtelı spermı bosa atmıs olursun dedı yanı doktorun sozune uysan ıyı olur derım ben

sağol canım evet doktorun dediğine uyayım en iyisi.nasipse olur belki

merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı sağda 18.5mm yumurtam varmış.doktorum yarın çatlatma iğnesini yaptır yarın ilişki olmasın pazar ve pazartesi olsun dedi.şimdi ben geçen ayda iğne yaptığım gün ilişki olmadı ertesi gün başladık bu sefer doktora uymasammı yarın diğer gün ve salı iyimidir sizce.ya nasipte varsa herşekil olur ama elimde değil resmen saat saat sayıyorum ya.yada doktorun dediğinimi uygulasam yine.paronayak oldum valla:18::18::18:

inş.hayırlı haberler verirsin madem geçen sefer öyle oldu bu seferde 2gün üst üste ilişki birgün ara sonraki gün ilişki sonra gün aşırı yap kız vaarya içine nasıl sinecekse öyle yapp

hayırlı olsun canım açtığın topiğine yazmıştım demek hamilesin rabbim sağ salim kucağına almayı naip etsin inşallah

hayırlı olsun ben denedım canım bi faydası olmadı

ne diyimki çok üzülüyorum ben olmuşum gibi umutlarım yıkılmış gibi oluyorum senin adına inş. bu son olur

sökulmedıde çok az leke seklınde geldı daha yarına sökulur artık alıştık ya umutlanmak benım neyıme kı

ederim canım nie doğm kontrol hapı ile kullanıosn

geçen ay aşılama yaptım yumurtam çatlamamş kist oluşmuş bende ikisini birden kullanıyorum birde günde iki kezmi kayntıyoruz ben bi kez bi soğanı 2,5su bardağınd kaynatıyrum sabah akşm içiyorum

Back
X