ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sen napıyosun bu arada hangi tedaviyi uyguladın bu ay hiç haberim yok
benim hala göğüslerim bile ağrımıyo bu sefer çatlamadı bile heralde gebe kalmayı geçtim kist mist olmasa barii

off anlatsam yazmaktan yorulurum yaptıklarından daha çok kadının kendisi batıyo bana yaaa sinir oluyorum bide eşimin davranışları değişi o gelince ondanda sinir oluyorum hep oluyorum hep oluyorum

sen napıyosun bu arada hangi tedaviyi uyguladın bu ay hiç haberim yok
benim hala göğüslerim bile ağrımıyo bu sefer çatlamadı bile heralde gebe kalmayı geçtim kist mist olmasa barii

kızzz niye cevap vermiyon 2 dertleşcektim

evin ağası alıyo laptopu gündüz senin gece benim diyorda ben de cevap gelmişmi diye girdim kızzzz hatice yani kötü kaynanamı seninki.kocanı nasl değiştrmiş iyiki önceden belirti yaşamıyosun adetten bi hafta önceden çıkan belirtiler genelde hamilelik belirtisi değil kız inş.tutar seninki bol bol dua edersin bizlere

kızzz ya gelene kadar gitmişsin inş.başka bi sefer o konuyu bolca konuşurz allah yardım etsin

Son düzenleme:
allahın taktiri tutumu tutar neyse ikiden fazla yani üçüz felan olursa birinede ben isim vereyim kız inş.tutunur bebeğin dr.demekki inanıyo olması gerektiğine rabbime kaldı inş.oda ol der olurr

azından bal damlıyo cnm:)inşallah hepimizin en kısa zamanda olur...dün geceden beri kasıklarım agrıyo düşecekler sanki yerinden iğne mi yaptı acaba iğneden sonra ağrısı olan var mı kızlar...

azından bal damlıyo cnm:)inşallah hepimizin en kısa zamanda olur...dün geceden beri kasıklarım agrıyo düşecekler sanki yerinden iğne mi yaptı acaba iğneden sonra ağrısı olan var mı kızlar...

ben sana derim ağrıya takılma sakın hepimizde iğneden sonra ağrısı oluyo yani canım inş.tutunsun bebeğin

geçen ay doktor ilk muayeneden sonra iğne yaptırmıştı hiç bişey hissetmemiştim bu defa önce ilaçla büyüttü sonra iğne yaptı büyüdüğü için galiba ağrı oldu...sizler çalışıyormusunuz kızlar ben uzun süredir evdeyim sıkıldım artık evde durmaktan da yapacak bişey bulamıyo insan

geçen ay doktor ilk muayeneden sonra iğne yaptırmıştı hiç bişey hissetmemiştim bu defa önce ilaçla büyüttü sonra iğne yaptı büyüdüğü için galiba ağrı oldu...sizler çalışıyormusunuz kızlar ben uzun süredir evdeyim sıkıldım artık evde durmaktan da yapacak bişey bulamıyo insan

yumurtalar büyüdüğündede ağrı yapar bende çalışmıyorum canım evdeyim sürekli bazen dışarı çıkarım ben alıştm daha önce çalışıyomuydunki sıkılıyon evde

merhaba kızlar ben geldım bugun doktordaydım catlamaya yumurtam erımış iğneye basladık asılama yapmıyoruz daha bugun cok uzuldugum bı olay oldu sabah kucuk bı cocuk gördum gözlerı görmuyordu bırde gecen gun hamıle haberını almıştım bı tanıdıgım vardı o da hastanedeydı onunda olmuyodu bana ögut verıdıyodu takma kafana ben takmadım öle oldu falan dıyodu kız muayeneye gırdı aglayarak cktı esıyle bebek 2 aylıktı ölmuş o kadar cok üzüldüm kı ya çok içim acıdı:50:

çok istemş birde bunu iğnesi var 900tl faln tutar canım duaydı gemedim

evet canım baya masraflı zaten doktorumda asılmadan yana degıl sorun olmadıgı için komsumuz vardı hastanede gelınınde olmadı 3 sene bugun ögrendım dusunmuyolar dıye bılıyodum bu kuru denemış 2. ayında hamıle kalmış şimdi 1 yasında kızı var annem tarfını alcaktı sızede haber verırım

evet canım baya masraflı zaten doktorumda asılmadan yana degıl sorun olmadıgı için komsumuz vardı hastanede gelınınde olmadı 3 sene bugun ögrendım dusunmuyolar dıye bılıyodum bu kuru denemış 2. ayında hamıle kalmış şimdi 1 yasında kızı var annem tarfını alcaktı sızede haber verırım

ayyy canım vala süper olur onuda deneyelim belki şans tutar kız ne zamn öğrenr annen birde nasıl bir kür acaba

ayyy canım vala süper olur onuda deneyelim belki şans tutar kız ne zamn öğrenr annen birde nasıl bir kür acaba

bugun öğrenır canım eşim gelınce oraya gıtcez akşam gırebılırsem yazarım gıremezsemde sabah erkenden yazarım hayıtla cevız karıstırılıp yenıyomuş galıba canım ama karı koca bereber bırde aynı saatte gunde bı defa yıycekmış bı kac kısıye daha söylmışler hatta söyledıklerı kışıye doktor kesınlıkle cocugu olmaz demışler şimdi hamıleymış tam olarak neyı nasıl karıştırıldıgını bılmıyorum canım kabaca bıldıgım bu

geldı canım bunu hergun mu yapcakmısız

sanırım bir gecede bitmiyo adetin bitince cuma akşamı birlikte başlayalım sonra ertsi gün felan yada persembe başlayalım bu arada 4444defa nasıl okudun üç gün oldu 1000tane okuyabildim

Son düzenleme:
sanırım bir gecede bitmiyo adetin bitince cuma akşamı birlikte başlayalım sonra ertsi gün felan yada persembe başlayalım bu arada 4444defa nasıl okudun üç gün oldu 1000tane okuyabildim

adetım bıtınce deneyeyım ozamn cnım bazılarını yapıyodum zaten 8 gunde bıtırdım canımya bı gunde 500 ,600 okudugumda oldu boş olursan cabuk okunuyo ben bırde ezberlemıştım kolay oldu zorlancak olursan okuyuverırım canım ya ama bıtırırsın ya iyi gidiyosun

adetım bıtınce deneyeyım ozamn cnım bazılarını yapıyodum zaten 8 gunde bıtırdım canımya bı gunde 500 ,600 okudugumda oldu boş olursan cabuk okunuyo ben bırde ezberlemıştım kolay oldu zorlancak olursan okuyuverırım canım ya ama bıtırırsın ya iyi gidiyosun

bende ezberledim kız bugün tatil yaptım kendime 5 tanede yasin okudum

Back
X