ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kız inş.tutunur bebeğin sana yeter artık vala hepimiz farklı şeyler konuşurduk bebeklerimzden bahsederdik

amin inşallah canımya ya birimizden biri hamileyim desede sevinsek bizede umut olsa.senin bu ay boş geçiyo heralde.

hayıt suyu canım bırınden duydumda deneyecegım

bende duymuştum bikaç ay önce bende aldım ama hayıt tohumu çay gibi demleyip içtim bi 15gün ve o ay adetim ilkkez çok gecikti kesin hamileyim dedim ama yok adet oldum sonra bende bidaha içmedim.ama çok faydasını gören varmış.

bende duymuştum bikaç ay önce bende aldım ama hayıt tohumu çay gibi demleyip içtim bi 15gün ve o ay adetim ilkkez çok gecikti kesin hamileyim dedim ama yok adet oldum sonra bende bidaha içmedim.ama çok faydasını gören varmış.

valla bı kac kısıden duydum 3 aya kadar hamıle kalmışlar belkı bızede bı vesıle olur dıe denıycem bırde kaarı koca içecekmısın canım ya

valla bı kac kısıden duydum 3 aya kadar hamıle kalmışlar belkı bızede bı vesıle olur dıe denıycem bırde kaarı koca içecekmısın canım ya

inşallah canım faydasını görürsün.karı koca beraber içildiğini bilmiyodum ama ben yanlız içtim.

evet canım bir iki hamile bu ay çıkartmalıyız evet d.k.h. kullanıyorum kızzz bu arada kaç yumurtan kaç mm olmuştu

bi yumurtam sağda 20mm olmuştu solda da 2tane ama küçükmüş öyle dedi doktor sağdakinden bekliyoruz yani.

sorunda yok bebekte yok nolcak bu halımız ya evet kıstete ii gelıyomuş

kız birgün olacak ama ne zamn olack çok bekliycekmyz kıııızzz ayşegül kocada sorun yok içmese olurmu

Back
X