ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bazen bende de bu duygular hatta çoğunlukla bu duygular içerisindeyim canımcım ama takdiri ilahi elden bişey gelmiyo süt kokmak istiyorum artık kaka olsun ellerim üstüme başıma her yerime kussun istiyorum başkasında ark.görünce içimin cız ettiğini hatta tereyağı gibi eridiğimi hissediyorum ama sonuç hep hüsran bi gn bende anne olabilirmiyim acaba yavrumu kucağıma alıp öpüp sarılırmıyım kokusunu içimeçeksem doya doya hiç zannetmiyorum ben bu duyguları hiç yaşıyamıycam bazen acıyorum kendime hemde çok ahhhhhhhh ahhhhhhhhh bu nasıl bi duygu allahım yaktın yüreğimi be bacım beni benden alıp götürdün yine

canım bende 5 sene önce hiç olmıycakmış gibi hissediyordum çok şükür bir tane yavrum var 4 yaşında rabbim bu duyguyu sanada yaşatıcaktır inşallah

sabahtan beri karnım ağrıyo belim ağrıyo yeseydim şu kırmızı kartıda kurtulsaydım bir umut beklemekten

çocuk yapmak çoookkk zor kızzz becerirsen çook dehşet olur keşke oda bunun kadar basit olsa

ah ahhhh hamiş kıyafetlerıne bakıyorum çok guael şeyler var ya karnıma yastık koyup alsammı kı evde gıyerım kımsecıkler görmeden:1:

Son düzenleme:
ah ahhhh hamiş kıyafetlerıne bakıyorum çok guael şeyler var ya karnıma yastık koyup alsammı kı evde gıyerım kımsecıkler görmeden:1:

allah canını almasın bende bebek arabalarına yürüteçlere bakıyorum kız yastık koy bende yapıyorum çok yakıştırıyorum kendime nedenseeee bu arada ben bu aralar dördüz olsa diye hayal kuruyorum yemin ederim b aktım bitwne olmuyo hedefi yükselttim

allah canını almasın bende bebek arabalarına yürüteçlere bakıyorum kız yastık koy bende yapıyorum çok yakıştırıyorum kendime nedenseeee bu arada ben bu aralar dördüz olsa diye hayal kuruyorum yemin ederim b aktım bitwne olmuyo hedefi yükselttim

nasıl bakcan kızım 4une bırden aklınımı yedın naptın:1:

nasıl bakcan kızım 4une bırden aklınımı yedın naptın:1:

kıskanma canımmm birtane hayal ettim olmadı hedefi yüksek tutup dördü hayal ediyorum kocişşş daha çok çalışsın birde iki kız iki erkek canım bakarım ben orasını düünme inş.sende çoğul geblik tutururrsun hatta buradki tüm arkadaşlar

kıskanma canımmm birtane hayal ettim olmadı hedefi yüksek tutup dördü hayal ediyorum kocişşş daha çok çalışsın birde iki kız iki erkek canım bakarım ben orasını düünme inş.sende çoğul geblik tutururrsun hatta buradki tüm arkadaşlar

valla canım inşallah gönlunun istedıgı gıbı olur ama kendı acımdan inşallah allahım tek tek nasıp derde o guzel mutlulugu bı kac kez yasarım

NURAYCIM haklısın canım araştırayım bu arada kızlar daha öncede demiştim benim ailem iranda bizde nikah kıyıldığında takı felan aileler takıyo bugüne kadar 4 düğün yaptık 5.nikah olacak birde canım 500den fazla davtli oluyo eşimle yapacaktık geçen ne eşimn nede benim ailem burda her iki tarafta bekleyin diyo

BİRSENCİM canım vala haklısınz bende istiyorum eşimde çok istiyo bende tabi en geç 4 aya kadar yapacaz bizimkilerde yaza gelecekler zaten

yavrucum haklısın ben aılenı agrıda bılıyordum..inşllah gelirlerde bir an önce nikah kıyılır..

[sıze=2] kızlarrr hepinizin sevgileler günü kutlu olsun ne aldınız kocalarınıza kocalarınız ne aldı herkes yazın bari tabi istteyen yazsın ben almadım bugüne kadar hediyede almadım garibime sevgiler günü hariç bütün güzel günlerde kandillerde eşim alıyo nedense sevgiler gününü sevmiyo yine almadı yine eli boş girdimmmm [/sıze]

sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun kuzucuk..bana sevgılıler gunu hedıyesı süpriz olarak kırmızılar geldi..neye ugradıgımı şaşırdım..bi hafta önceden geldiii:50:

slm kızlar bu ay bende klomen+çatlatma iğnesi vurdum benide listeye eklermisiniz

canım bilgilerini tam olarak verırsen ekleyebılırım seni..:34:

herkese hayırlı cumalar dualarım tamam allah kabul eder inşallah liste güncellenmez olmuş birsencim

benim belirtilerim başladı :50::50::50::50::50::50::50::50:3 gündür göğüslerim ağrıyo bu gün hiç el değmiyo birde bugün karnımda ağrılar oluyo bir sağ tarafta bir sol tarafta belime vuruyo bende bu ayda bişe yok kaynanayı da hastaneye yatırdık oda burda eşim ona çok koşuşturuyo belki bu ay yine ara veririz canım sıkkın bugün kötü psikolojiyle uyandım halbuki dün sevgililer gününden ötürü çooook güzel bir gündü

ooooooooffffffffffffffff :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

​cnım bilgileri siz vericeksinizki ben güncelleyeyim..

Back
X