yanlış olmuş gı aman nolcak kaynanama canım sıkıldı ya akşam laf sokuştuk bana yetmemış ruyama gırmış![]()
neden canını sıktı sen söyledi rüyanda ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış olmuş gı aman nolcak kaynanama canım sıkıldı ya akşam laf sokuştuk bana yetmemış ruyama gırmış![]()
neden canını sıktı sen söyledi rüyanda ne oldu
oğullarını bızden kıskanıyo gıbı bışey ya evlenelı 2 seneyı gectık 2 gune bırde gıderız yanlarına ya her gıttıgımızde saatlerce öper oğullarını bende buna sınır oluyorum eltımde aynı şekılde bırbırımızın tavrından bıle neye kızdıgımızı anlarız netyse dun akşam gıttık ha öpüyo ha öpüyo bende laf söyledım görende aylardır görmuyo sancak dedım esım gıttı oturdu sonra inadına yenıden gıtttı öptu bende kızdım ya adam gıbı öpersın gecer oturursun neyse bıraz laf söyledım sonra eltımgıl geldı kaynama aynısını yaptı eltım bu sefer askerden mı geldı dedı laf söyledı yarım saat arayla oluyo demekkı benım dıkkatımı çekmemış sadece kayınpederımde farkında daha önce bı kac kez laf söyledı yeter rtık dıe sizinde olsunda bende görem dedı bende bekarken çocukken öpulur dedım 30 yasında evlı barklı adam oldular dedım kızdım ya öper tabıkı annesı ama bışeyınde usulu kararı vardır kıskanıyo oğullarını onu söylememıştım ruyama gırmış işte
benn sana diva diyim sen bana çatlak kiremit heee öyle olsun evde kalmışşşşşşkimmiş o diva çatlak kiremit![]()
merhaba kızlar nasılsınız...
kız zeynoş romnyadakı ilacın ismini yazdım gördünmü
merhaba kızlar nasılsınız...
kız zeynoş romnyadakı ilacın ismini yazdım gördünmü
öpsün kız ne diye laf söylüyosun hani senide öpebilirdi orası yanlış kesinlikle bi daha haklıda haksızda olsan öyle konuşma ister doğru olsun bırak istediği gibi yapsın kız kaynanam yememe içmeme karışırdı tek laf söylemedim benim yanımda aileme hakaret bile etti yine cevap vermedim o yuzden bırak öyle yapsın kazanan sen olursun
benn sana diva diyim sen bana çatlak kiremit heee öyle olsun evde kalmışşşşşş
öpsün kız ne diye laf söylüyosun hani senide öpebilirdi orası yanlış kesinlikle bi daha haklıda haksızda olsan öyle konuşma ister doğru olsun bırak istediği gibi yapsın kız kaynanam yememe içmeme karışırdı tek laf söylemedim benim yanımda aileme hakaret bile etti yine cevap vermedim o yuzden bırak öyle yapsın kazanan sen olursun
benn sana diva diyim sen bana çatlak kiremit heee öyle olsun evde kalmışşşşşş
iyiyiz canım sen nasılsın ben bı taraftan temızlık yapıorum bı taraftan sıze yetışıyorum![]()
branca ursili kız istermisin çarşamba günü abime söylüycem istettsin
kızz ayıda yavrusunu çokk sevmiş bilirsin dimi bundan sonra rüyanda gör böyle karşılamalarıayyy ayyy çok mersi kuzucum...yerim ben seni..insan sevdıgını yerden yere vururmuş..buradan sana sevgilerimi iletiyorum...sen olmazsan kim beni böyle güldürecek çatlak kiremitimmm![]()
inadına yapıo canım normal adam gıbı öpse umrumda bıle olmaz ama dıkkat çekecek şekılde ya buda benım canımı sıkıyo ben bışeyı taktım mı takarım gunlerce beynımı kemırır gecende esımın teyzesının kızı geldı kendı erkek arkadasının annesınden falan bahsedıyodu bana dıyokı teyzemın o şekılde öpmesı benı sınır edıyo sen nasıl sıkılmıyosun dıo ya duşun yanı dışardan nasıl görunuyo sureklı herşeyı ben bılırım oğullarımla ilgili havasıında ya benımde var erkek kardesım yarın o da evlencek annem kesınlıkle yapmaz böyle şey
bende ıyıyım kuzum..kalkıp yemek yapıcam üşeniyorumm bende..
​he kız o..bende enişteme isteticektim bi ara nedense kaldı kısmet değilmiş..tüp bebek için doktor görüşmesi yapıcam o yüzden istemıyorum canım..
kızz ayıda yavrusunu çokk sevmiş bilirsin dimi bundan sonra rüyanda gör böyle karşılamaları
haklısın canım vala benim anlatmk istediğim şey boşver yapsın öpsün insanın çocuğu 60 yaşında olsun annelerin gözünde hep çocuk olarak görülür sana kırılmsın hiç bi zaman gönlüde kalmasın kötüde olsun emin ol ki mükafatını alırsın
kızz ayıda yavrusunu çokk sevmiş bilirsin dimi bundan sonra rüyanda gör böyle karşılamaları
haklısın canım vala benim anlatmk istediğim şey boşver yapsın öpsün insanın çocuğu 60 yaşında olsun annelerin gözünde hep çocuk olarak görülür sana kırılmsın hiç bi zaman gönlüde kalmasın kötüde olsun emin ol ki mükafatını alırsın
ne zaman kız birde hangi hastane öğrende bende gelim senle vala şöyle 1 saatlik yol olsa gelirim vala
aaa küstüm gidiyorum o zamannn![]()
kırcak bışey söylemedım gercektı benım söyledıklerım onun benı kırdıklarını bı bılsen benım söyledıgım söz hiç kalır esımle tartışsak bıle hoşuna gıdıyo ya dun mesala ben öle deyınce esım dalga gectı kıskanıyn mu falan dıye hemen eltımgıll gelınce az önce onlarda bu konuda tartıştılar dedı bız tartışmadık kı bak işte naparsan yap gelın herzamn gelındır yaranamaz işte
​canım bağcılarda medipol hastanesı acıldı kocaman unıversıte hastahanesı doktor oraya yonlerdırdı benı bı gıdıp konusucam bakalım..bı yandanda netten tüp ebbebk merkezlerını araştırıyorum..