Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. bu sefer tutucak aynı ayda hamile kalıcaz inş.allahın izniyle
Arkadaslar benide alin araniza konusmaya ihtiyacim var ilk hapla igneyle deneme ayimiz adetime 8 gun kaldi insallah hep beraber +++++ aliriz Allahim con buyuk ve herseye kadirdarısı isteyen herkesin başına.. Allah görüyor halimizi.. doğuda millet pıt pıt doğuruyo.. ne ilaç ne iğne.. insan sinir oluyo ya![]()
kramp gıbı ama kuvvetlı bı agrı inş. Dedıgın gıbıdır ama benımde umudum yok cok stres yaptım ya ruyalarıma gırmeye basladı ya resmrn kabus gıbı bışey oldu
canım benim kırmızılar geldi
Inşaallah sen hamilesindir![]()
slm hanımlar sürekli okuyorum bi tane hamile çıksın göreyim umutlanayım diye o kadar uzun zamandır okuyorum ki forumu herkesle sevinip üzülüyorum batları bekliyorum oldu mu bugün diye
çok umutsuzum bu aralar. bi sürü belirti yaşa bi de geç kaldı çok umutlanmıştım.adet dönemim çok sancım oldu çok da kanamam tabi bide en yakın iki arkadaşım bu ay hamile kaldı heyecanla testleri getirdiler sence hamilemiyim diye bi de bu arada yalnızız görev icabı burdayız. psikolojim altüst olducumartesi psikoloğa gidicem.tek şansım eşim ve doktorum galiba :) çok yazdım ama beni bu durumda anlayacak çevremdeki tek insanlar sizlersiniz
bu ay hiçbir belirti falan takip etmiycem allahtan hayırlısı inşallah batları yaklaşanlar hamiledir ve umut getirir bize
Arkadaslar benide alin araniza konusmaya ihtiyacim var ilk hapla igneyle deneme ayimiz adetime 8 gun kaldi insallah hep beraber +++++ aliriz Allahim con buyuk ve herseye kadir
arkadaşlar bugün kırmızılarım geldi maalesef.
KLOMEN VE OVİTRELLE İLE İLK DENEME BAŞARISIZ
LİSTEYE YAZARMISINIZ?
canlar benim dualarım tamam giremiyorum sizle dertleşemiyorum dualarımı ihmal etmiyorum birsenin dediği gibi çok boşladık ne yapıcağız devam edicekmiyiz
herkese hayırlı cumalar.3 gün önce hsg de tüplerin biri açık diğeri kaplı çıkmıştı doktorum laporoskopi dedi,bugün 2 farklı doktora gittim ikiside 3 ay bekle sonra yaptır başka probleminiz yok kendiliğindende kalabilirsin dedi ikiside.bende 3 ay ilaç almadan olmasını bekleyecem sonra laporoskopi
iyilik canım sen nasılsın misafirler falan vardı giremedim..bu günde sen hiç girmemişsin nerelere gittin bize evde kalmışlar diyosun birde bu gün hastaneye gittim kan verdim progesteronuma bakıcakmış doktor çatladımı diye sonuçlar haftaya çıkar dediler bekliyorum artıkevde kalmşlar ne habersiniz
ayşegül sende bu ay bi durgunluk var çok kararsız gibisin varmı yokmu umutlanmıyım düşüncesi seni korkutuyo galiba
birsencim uzmanlar diyo tüp bebek yapan merkezlerde iyi olup olmadığını ancak kaç kişinin dondurulmuş embr.saklayablme olanaklarını öğrenek gerek çok kişininki saklanıyosa iyi bir kez az kişinin saklanıyosa ona birsey dediii unuttuuummm ama o yüzden dediğimiz yere İTM.git ben araştrdım sen yinede araştr
hacıııı sen nasılsın kaç gündr yoksun
ewt canım bılmmmı..zaten ne gelıyosa basımıza cok ıstedıgımızden çok umursadıgımızdan gelıyor..ahh şu kafayı bı rahat bıraksakta umursmasakta süpermenler yumurtları dölleseeee
merhaba canımm hiç izlemedim ikbali..hangi gunler cıkıyor bı ızlemek lazım aslında..benımde görümcem tv de dinlemiş istanbul tüp bebek merkezınde aret kmarı dınlemış..çok ıyı doktor dedı bende netten araştırdım...1 ay sonra falan gıdıcem bı muayene olucam bakalım o ne dıycek ebelkıde tüp bebek demez bana
selamun aleyküm kızlar nasılsınız
dün kabede hepinize özel dualar ettim
Rabbim yüzümüzü en yakın zamanda güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah..