ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bu arada benim bat 10 mart yaa.. 27 de 1 oluyorum çünkü. yanlış yazdırmışım.. kafa karışık , neyin kafası bu yaa:52::52:

Selamlar yeni katiliyorum ovitrelle ignemi vurulali 8 gun oldum cok karin ve bel agrim var…sizdede oldumu?

inş. bu sefer tutucak aynı ayda hamile kalıcaz inş.allahın izniyle

darısı isteyen herkesin başına.. Allah görüyor halimizi.. doğuda millet pıt pıt doğuruyo.. ne ilaç ne iğne.. insan sinir oluyo ya:37:
Arkadaslar benide alin araniza konusmaya ihtiyacim var ilk hapla igneyle deneme ayimiz adetime 8 gun kaldi insallah hep beraber +++++ aliriz Allahim con buyuk ve herseye kadir

arkadaşlar bugün kırmızılarım geldi maalesef.
KLOMEN VE OVİTRELLE İLE İLK DENEME BAŞARISIZ

LİSTEYE YAZARMISINIZ?

slm hanımlar sürekli okuyorum bi tane hamile çıksın göreyim umutlanayım diye o kadar uzun zamandır okuyorum ki forumu herkesle sevinip üzülüyorum batları bekliyorum oldu mu bugün diye
çok umutsuzum bu aralar. bi sürü belirti yaşa bi de geç kaldı çok umutlanmıştım.adet dönemim çok sancım oldu çok da kanamam tabi bide en yakın iki arkadaşım bu ay hamile kaldı heyecanla testleri getirdiler sence hamilemiyim diye bi de bu arada yalnızız görev icabı burdayız. psikolojim altüst oldu :( cumartesi psikoloğa gidicem.tek şansım eşim ve doktorum galiba :) çok yazdım ama beni bu durumda anlayacak çevremdeki tek insanlar sizlersiniz
bu ay hiçbir belirti falan takip etmiycem allahtan hayırlısı inşallah batları yaklaşanlar hamiledir ve umut getirir bize

günaydın hanımlar ....bi hamilemiz var galiba hayırlı ugurlu olsun :)dikkat et kendine
benim iğnem daha yeni ya pek bişey hissetmiyorum...ama eşim gidecek benim de 4 gün yok ondan korkuyorum 3 defa anca ilişki olacak 3 ilişkiyle tutarmı bilmiyorum bakalım hayırlısı olur inşallah keşke gezisi 1 hafta daha sonra olsaydı...zaten sürekli ilişkiden sonra dışarı akıyo deli oluyorum kalsana içerde...oyy oyyy iş dolu bitirip gezmeye gidicem görüşürz güzeller moralleri bozmak yok allahın izniyle en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız inşallah bugun birbirimize dua edelim başkalarının yaptıgı daha çabuk kabul olurmuş

slm hanımlar sürekli okuyorum bi tane hamile çıksın göreyim umutlanayım diye o kadar uzun zamandır okuyorum ki forumu herkesle sevinip üzülüyorum batları bekliyorum oldu mu bugün diye
çok umutsuzum bu aralar. bi sürü belirti yaşa bi de geç kaldı çok umutlanmıştım.adet dönemim çok sancım oldu çok da kanamam tabi bide en yakın iki arkadaşım bu ay hamile kaldı heyecanla testleri getirdiler sence hamilemiyim diye bi de bu arada yalnızız görev icabı burdayız. psikolojim altüst oldu :( cumartesi psikoloğa gidicem.tek şansım eşim ve doktorum galiba :) çok yazdım ama beni bu durumda anlayacak çevremdeki tek insanlar sizlersiniz
bu ay hiçbir belirti falan takip etmiycem allahtan hayırlısı inşallah batları yaklaşanlar hamiledir ve umut getirir bize

canım benim hep birlikte sevinicez tek tek hamile olucazallahın izniyle

Arkadaslar benide alin araniza konusmaya ihtiyacim var ilk hapla igneyle deneme ayimiz adetime 8 gun kaldi insallah hep beraber +++++ aliriz Allahim con buyuk ve herseye kadir

canım brnimde ilk kolen ilk iğne mart 1 de iğneyi vuruldum 19-20 beklenmeyen adet günü inş. ikimizde mutlu haberi paylaşırız önce sana seviniriz sonra bana :)

canlar benim dualarım tamam giremiyorum sizle dertleşemiyorum dualarımı ihmal etmiyorum birsenin dediği gibi çok boşladık ne yapıcağız devam edicekmiyiz

herkese hayırlı cumalar.3 gün önce hsg de tüplerin biri açık diğeri kaplı çıkmıştı doktorum laporoskopi dedi,bugün 2 farklı doktora gittim ikiside 3 ay bekle sonra yaptır başka probleminiz yok kendiliğindende kalabilirsin dedi ikiside.bende 3 ay ilaç almadan olmasını bekleyecem sonra laporoskopi

arkadaşlar bugün kırmızılarım geldi maalesef.
KLOMEN VE OVİTRELLE İLE İLK DENEME BAŞARISIZ

LİSTEYE YAZARMISINIZ?

canım üzme kendını bıgun bızde hamıle kalıcaz allahın ıznıyle inşallah..sadece zamanımızın gelmesını beklıoruz..eklıyorum listeyede..

canlar benim dualarım tamam giremiyorum sizle dertleşemiyorum dualarımı ihmal etmiyorum birsenin dediği gibi çok boşladık ne yapıcağız devam edicekmiyiz

merhaba canım misafirlerin sendemı hala..sıkma canını dertleşmek ısredıgın zaman bız buradayız hep..hepimiz çok tembel cıktık toplasan 1 saatımızı almayan duaları zar zor yaptık..bence bıdaha başlanmasın..hiç birmiz doğru düzgün okumadık...4444 tane salatı tefrıcıye cekebılırız bölüştürerek 4444 taneyı..ama onuda sonuna kadar çekicekler katılsın..

herkese hayırlı cumalar.3 gün önce hsg de tüplerin biri açık diğeri kaplı çıkmıştı doktorum laporoskopi dedi,bugün 2 farklı doktora gittim ikiside 3 ay bekle sonra yaptır başka probleminiz yok kendiliğindende kalabilirsin dedi ikiside.bende 3 ay ilaç almadan olmasını bekleyecem sonra laporoskopi

canım bende senın gıbıyım sol tüpüm kaalı sağ tüpüm açık..bana laparoskopi önermedi doktor..açılmıycak taraftan kapanmış..o yüzden bana tüp bebek önerdi..3 ay bekle bakalım inşallah kendılıgınden hamıle kalırsın..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​14 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD]10 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

birsencim güzel düşünmüşün canım evet kaynana hala bende dahada kalır heralde ben sıyırına kadar gitmiycek

doktora gittim bu gün 16. günüm yumurta hala 15 mm ben burda 12 13 gün çatlatma iğnesini vurulanları gördüğüm için umutsuz vakayım diyorum ama doktor yumurtanın nezaman olgunlaştığı önemli değil yeterince olgunlaşması önemli diyo hayırlısı e2 verdim yarın arıycam doktoru sonuç 400 çıkarsa pazar yaptır demişti sözde kaynanadan gizliyoduk doktora beraber gittik bu gün gizlemeyi bırak

selamun aleyküm kızlar nasılsınız

dün kabede hepinize özel dualar ettim

Rabbim yüzümüzü en yakın zamanda güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah..

evde kalmşlar ne habersiniz
ayşegül sende bu ay bi durgunluk var çok kararsız gibisin varmı yokmu umutlanmıyım düşüncesi seni korkutuyo galiba
birsencim uzmanlar diyo tüp bebek yapan merkezlerde iyi olup olmadığını ancak kaç kişinin dondurulmuş embr.saklayablme olanaklarını öğrenek gerek çok kişininki saklanıyosa iyi bir kez az kişinin saklanıyosa ona birsey dediii unuttuuummm ama o yüzden dediğimiz yere İTM.git ben araştrdım sen yinede araştr
hacıııı sen nasılsın kaç gündr yoksun
iyilik canım sen nasılsın misafirler falan vardı giremedim..bu günde sen hiç girmemişsin nerelere gittin bize evde kalmışlar diyosun birde bu gün hastaneye gittim kan verdim progesteronuma bakıcakmış doktor çatladımı diye sonuçlar haftaya çıkar dediler bekliyorum artık
ewt canım bılmmmı..zaten ne gelıyosa basımıza cok ıstedıgımızden çok umursadıgımızdan gelıyor..ahh şu kafayı bı rahat bıraksakta umursmasakta süpermenler yumurtları dölleseeee:52:

merhaba canımm hiç izlemedim ikbali..hangi gunler cıkıyor bı ızlemek lazım aslında..benımde görümcem tv de dinlemiş istanbul tüp bebek merkezınde aret kmarı dınlemış..çok ıyı doktor dedı bende netten araştırdım...1 ay sonra falan gıdıcem bı muayene olucam bakalım o ne dıycek ebelkıde tüp bebek demez bana

bende bilmiyorum hangi günler çıkıyo ama haftada bir denk geliyorum sanki en son 2 gün önce gördüm senin için daha dikkatli bakıcam bakalım.. inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım ya

Back
X