ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benim de başıma bugün talihsizlik geldi pregnly zaten zor buldum 2 taneydi bir tanesini hemşire açarken kırdı bir tane yaptırdım doktor bulursan birtane daha yaptır dedi napıcam canım çok sıkıldı vardır bunda da bir hayır diyorum artık eşim iğne arıyo garibim anasınıda hastaneye yatırdı bana iğne arıyo bizle uğraşıyo

:52::52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52::52::52::52:
koşşşşşş gitttt canımmmmmmmmmmm hehhheeeeeeeeee nasıl tuturdun amaaaaaa:54::54::54::54::54:

kız zeynooooooo bak bir hamile daha çıkarttı topiğin

heeeee yaaaa buda zor olalarındandı 2 yıldı getirmiyodu üfledim hamile kaldı sende 4yıl oldu dimi sanadda burdan üflüyorum oğluna bir kardeş gelsin diye bi zahmet sizde bana üfleyin kızzzz

resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:49:

çoook sevindim canım inşallah kan testiylede kesinleşir hamişliğin.pek fazla sohpetlere katılamıyorum ama takipteyim hep bugünde sırf seni merak ettiğim için bakim dedim.okadar mutlu oldumki inan umutlarım yeniden yeşerdi sanki.

ayşegülü uğurladıkkkk kalpten gitmese iyiiiiii :49::49::49::49::49: artık ayşegül yandı dualarımı ona okutacam sıkıysa hayır desinnnnn çok mutlu oldummm yyyaaa onun oakadar güzel rüyaları vardıkı yeminle kalbi temizdi allah iyi yol göstermişti duaları kabul oldu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

heeeee yaaaa buda zor olalarındandı 2 yıldı getirmiyodu üfledim hamile kaldı sende 4yıl oldu dimi sanadda burdan üflüyorum oğluna bir kardeş gelsin diye bi zahmet sizde bana üfleyin kızzzz

üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sabah çok üzülmeme rağmen müthiş bir sevinç kapladı

arkasıyarın kızzzz isim neydi söylesn bi mahsuru yoksa sen mi uğrlu geldin diğer kızlardan birimi bilmiyorummmm ama bi zahmet yeni olan arkadaşlar üflesin topiğeeeee

üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sabah çok üzülmeme rağmen müthiş bir sevinç kapladı

çooook güzel bi duygu kız insan çok etkileniyo vallahi üffffffffffffffffffffffffffffffff ne kız sanki birazdan laf atacannnnn bana

günaydın haatunlar herkes için güzel bir hafta olsun inşallah.ilk güzel haberi aldık geriside gelir inşallah.ben pek sohpetlere katılamıyorum maalesef:50::50: çünkü kayınvalide geldi yine haliyle gelen gidenimde çok ama takip ediyorum sizleri.

ZEYNOŞ yine benim gibi umutsuzsun ama kısmet hiç belli olmaz canım. buarada üflemen bukadar etkiliyse bizede üfle kıız

günaydın haatunlar herkes için güzel bir hafta olsun inşallah.ilk güzel haberi aldık geriside gelir inşallah.ben pek sohpetlere katılamıyorum maalesef:50::50: çünkü kayınvalide geldi yine haliyle gelen gidenimde çok ama takip ediyorum sizleri.

ZEYNOŞ yine benim gibi umutsuzsun ama kısmet hiç belli olmaz canım. buarada üflemen bukadar etkiliyse bizede üfle kıız

eeevvveeetttt canım ne yapayım umutsuz halimi bile seviyorum öyle herkese üfleyemem kim hamiş olursa sonradan üfliiiimmmmm kız bari sizde bana üfleyin bi tana kesmiyo beni hep birlikte üfleyinnnn

eeevvveeetttt canım ne yapayım umutsuz halimi bile seviyorum öyle herkese üfleyemem kim hamiş olursa sonradan üfliiiimmmmm kız bari sizde bana üfleyin bi tana kesmiyo beni hep birlikte üfleyinnnn

he he biz sana topluca üflerizz.:1::1::1: ama sanki seninki daha etkili gibi.

arkasıyarın kızzzz isim neydi söylesn bi mahsuru yoksa sen mi uğrlu geldin diğer kızlardan birimi bilmiyorummmm ama bi zahmet yeni olan arkadaşlar üflesin topiğeeeee

inşallah hepimiz birbirimize uğur getiririz valla artık dua ederken aklıma forumdakilerde geliyo :) kimin duasının kime tutacağı belli olmaz tabiii. ya gerçek adımı söylemeyeyim yanlış anlamayında benim için sakıncası var malesef :( ama bari bi isim olsun ceren diyelim :) kusuruma bakmayın artık.

resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:49:

çok sevindim cnm ya sonunda müjdeli bir haber geldi açılışı yaptın inşallah devamı gelir bu güzel haberlerin:)

he he biz sana topluca üflerizz.:1::1::1: ama sanki seninki daha etkili gibi.
tamam aklıma ne zamn yatsa o zamn üflerimmm
inşallah hepimiz birbirimize uğur getiririz valla artık dua ederken aklıma forumdakilerde geliyo :) kimin duasının kime tutacağı belli olmaz tabiii. ya gerçek adımı söylemeyeyim yanlış anlamayında benim için sakıncası var malesef :( ama bari bi isim olsun ceren diyelim :) kusuruma bakmayın artık.

anladımmm canım olsun kızzz önemli değil vardr bir bildiğinnnn cerrreeen oldumu kızzz evet haklısın belli olmaz

şıkıdım şıkıdımmmmm birseeeennnnn ayşegül hamişşşşşşşşş

bizim listeye ikonu koy birde arkasıyarın arkadaşımızda var onuda ekle canımmmmm ortadan kaybolma sen bu topiğe lazımsın allah bizlerede nasip etsin işlerinde hafifleşr

kızlar eltiminkinden yazıorum ordayım kan tahlilini 2 :30da alcam testi koyuyorum bide siz söylyin hamilemiyim ben ayşegülll:1:

Eklentiler

• $CIMG2277 (Medium).webp
    $CIMG2277 (Medium).webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 18
Back
X