- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
yok canım hıç önemlı degıl bana yıne sonlar gelmş ya ondan sakasına söyledım allah okuyandnda razı olsun okumayandan da![]()
canım istersen sıramı sana verebılırım sorundeğil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım hıç önemlı degıl bana yıne sonlar gelmş ya ondan sakasına söyledım allah okuyandnda razı olsun okumayandan da![]()
canım istersen sıramı sana verebılırım sorundeğil![]()
güle güle canım afiyet olsun şimdiden yarasınkızlar ben ccıkıyorum artık esım gelmek uzeredır yemek hazırlıcam acıkmaya basladım![]()
evet kalabalık olursak 2 günde biter hep dualar okuruz sende hanım ağasın zaten beni listeden çıkartmadahedogru kudayda vardı gecen bazı arkadaslar yazmıstı ama aklımda kalmadı cıkmı..tekrar yazarlarsa eklerım listeye..kalabalık olursak kısı bsına okıycagımız sayıda az olur![]()
sen topiğin ev sahibesisin canım![]()
güle güle canım afiyet olsun şimdiden yarasın
evet kalabalık olursak 2 günde biter hep dualar okuruz sende hanım ağasın zaten beni listeden çıkartmada
hepimiz ev sahibiyiz hacının dediğimi biz bi kaç kişi bu topiğin demirbaşlarıyızzzz
“Cünüp ve âdetli kadın Kur’ân’dan hiçbir şey okuyamaz.”1
Ancak dua, senâ, Allah’a sığınma, zikir veya bir işe başlangıcında yahut öğretmek maksadıyla Kur’ân’dan bazı âyetleri okumak caizdir.
adet döneminde tefriciye ve diğer duaları okumanın dini yönden bir sakıncası yoktur..
bunları buldum nette bende bilmiyordum
kimmiş bu demir başlar
Cünüp ve âdetli kadın Kurândan hiçbir şey okuyamaz.1
Ancak dua, senâ, Allaha sığınma, zikir veya bir işe başlangıcında yahut öğretmek maksadıyla Kurândan bazı âyetleri okumak caizdir.
adet döneminde tefriciye ve diğer duaları okumanın dini yönden bir sakıncası yoktur..
bunları buldum nette bende bilmiyordum
birsen kızzzz listeyle uğraşan sensin 2.sıraya al kendini kız geriye attın kendini
slm benide yazın diyecektim yazmışsınız ama bu gün başlamayalım
ben sen birsen ayşegül hacıııı nurayyy diğerleride aday bir ki kişide var oldu olcakkkk matarani karanfil kuday
kafiyeni sevsinler kız senin
bizimkiyle tartıştık ya küsüştük şimdi bir kaç kişide böyle olmuştu bu zamanlar niye oluyo böyle ya iğnenin 2. günü olcek şeymi canım sıkkın ondada bir gurur bendede nasıl silkelencem şimdi