ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kafiyeni sevsinler kız senin

bizimkiyle tartıştık ya küsüştük şimdi bir kaç kişide böyle olmuştu bu zamanlar niye oluyo böyle ya iğnenin 2. günü olcek şeymi canım sıkkın ondada bir gurur bendede nasıl silkelencem şimdi

kızzzz bendede öyle olmuştk 2 günü kaçırdık bizzzz inş.siz kaçırmazsınız kız boşver gururu amaaan gül arayı düzelt biz şimdilik onlara muhtacızz diyelim kızzzz kafiyemi çok beğendin sen yeteki iste bundan sonra kafiyesiz cevap yazmam sana ne olur beni anlasana bir gazoz bana al canım buda sanaaaaaaa

Kızlar günaydın benim hala gelen giden yok acaba testlerde bi sorunmu var kan testide yaptırdım bişey yok ben ne yapayım şimdi

arkadaşlar dua okuyacaklar söylesin de bir an önce başlayalım benim şu günlerim geçmeden 3 4 gün şansım var galibe birsencim beni ilk sıraya eklemiş sağolsun tabi dua okuyacak herkesin ilk bana okunmasına onayı olursa

tabiki okuruz canım. benim için hiç farketmez burda birbirimizi tanımadığımız halde dua ediyoruz ya bu çok güzel bişey.Allahta kabul edecektir inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın benim hala gelen giden yok acaba testlerde bi sorunmu var kan testide yaptırdım bişey yok ben ne yapayım şimdi

arakadasım gecen ay 15 gün gec kaldı sonra kı ay hamile kaldı ona rahim kendini hamile kalmak için hazırlıyo geç kalmalar başladıysa gelir çocuk demişlerdi artık ne kadar doğrudur bilmiyorum inşallah doğrudur :)

kaç gün geçti eee kandada çıkmadı testte istersen bidaha test tut bazen gecikmelerde olabiliyor

doğru ya daha keseyi görmemiştn eee kız ne oldu hiç kaynanan annen kocan ne dedi hiç bayılan oldumu kızzzzzzz:52::52::52:

yok bayılan olmadı ama herkes cok mutlu ya sureklı arıyolar soruyolar bışey canım istıyomu dıye kaynanam zıbın bıle almış dun ya şimdiden:16:

yok bayılan olmadı ama herkes cok mutlu ya sureklı arıyolar soruyolar bışey canım istıyomu dıye kaynanam zıbın bıle almış dun ya şimdiden:16:

kız sevinçten yaa güzel bir duygu kendine elbisede al artık çok istiyodun ya kız yeni eve ne zamn çıkıyosnz

kız sevinçten yaa güzel bir duygu kendine elbisede al artık çok istiyodun ya kız yeni eve ne zamn çıkıyosnz

istedıgımız gıbı bı ev bulamadık kı canım ya suan cok pahalı evler eskı evlere dahı 140 tl falan istiyolar dogum kadarcıkarız herhalde ya

istedıgımız gıbı bı ev bulamadık kı canım ya suan cok pahalı evler eskı evlere dahı 140 tl falan istiyolar dogum kadarcıkarız herhalde ya

gerçektende pahalı aman çok eski olmasın 4veye 5 yaşında olsun 10 dan yukarısı olmasın bazen acil sahibinden satanlar oluyo netten takip et

gerçektende pahalı aman çok eski olmasın 4veye 5 yaşında olsun 10 dan yukarısı olmasın bazen acil sahibinden satanlar oluyo netten takip et

takıp edıyorum canım etmezmıyoım bakalım artık bebışım gıbı onunda vaktı vardır belkı ama cok pahalı gercekten bıde kalarıferlı olmadı halde bu fıyat:34:

kızzzz bendede öyle olmuştk 2 günü kaçırdık bizzzz inş.siz kaçırmazsınız kız boşver gururu amaaan gül arayı düzelt biz şimdilik onlara muhtacızz diyelim kızzzz kafiyemi çok beğendin sen yeteki iste bundan sonra kafiyesiz cevap yazmam sana ne olur beni anlasana bir gazoz bana al canım buda sanaaaaaaa
akşam ben erkenden uyudum konuşmadım bizimki geldi kalk canım günleri kaçırmaylım keçi boynuzuda yedim hadi dedi:16::16::16::16::16::16: benimde zaten elim mahkum kaçırmadık yani ama benim çok ağrım oluyo ya hiç olmamıştı böyle ilişki sırasında afedersiniz ama tuvaletimi yaparken birde oturunca sağ tarafta soltarafta ağrıyo niye acaba bu seferde benimkilermi kist oldu yoksa daha çatlamadımı çatlamadıysa hala şans var :16::16::16::16::16:
tabiki okuruz canım. benim için hiç farketmez burda birbirimizi tanımadığımız halde dua ediyoruz ya bu çok güzel bişey.Allahta kabul edecektir inşallah.

sağol canım ya inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür :49::49:

Back
X