ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

herkese selamlaaaaar:16:
doktordan geldim
günde 225 ml gonal f oluyodum
275 e çıkardı doktor ve
sadece 5 yumurtam olmuş
doktor az dedi iğnelere göre
eşimin sperm sayısı 50.000.000
fakat ileri hareketli yok dedi:50:
ve morfoloji daha çıkmadı
morfolojiye göre cuma karar vericez dedi
aşı mı yoksa tüpmü diye
ne olur dua edin arkadaşlar
eşim çok stres yapıyor :50:
benimle benzer durum yaşayan var mı aranızdaa:18:

kızlar şimdi beni sağlık ocağından aradılar 3 ayda bir güncelleme yapıyolarmış durumumu anlattım 1 hafta daha beklemem gerektiğini ondan sonra kanda test yapmamı söylediler belki çok yeni değerler düşük şaşırta bilrmiş bizi hayırlısı içimi bi umut kapladı şimdi inş.bu defa olmuştur

​günaydın kızlar...bugun bende sabahın köründe diklendim uyku tutmadı beni...dün akşamda tansıyonum cıktı nabzım çok yuksek carpıntı yapıyor hıc daha boyle olmamıstım..ayaklarımda cok agırıyor hıc halim yok...

Rabbim şifa versin cnm benim kendine dikkat et sen bize çok lazımsın :16:

​tamam canım..kızlar içinde sorun yoksa eklerım tabi...sayı kesinleşsin ona göre diyelim 10 kişi oldu kişi başına 444 tane düşücek..o şekilde olucak..okuyamaanda haber versin yerıne okuyalım..diğer seferkı gıbı sorumsuz olunmasın...bide abdestsız salatı tefrıcıye okunuyormu adetlıyken falan..

benide ekleyin diycektim zaten eklemişsiniz Allah razı olsunnn adetliyken de okunur abdestsizde ama abdestli okunursa daha iyidir tabi canım

selamun aleyküm kızlarr nasılsınız

bbbz zeynepçim çok teşekkür ederim canım benim ismimi vermişsin Allah razı olsunn Rabbim hepimizin göbüşünü bebişle doldursun inşAllah senin belirtiler ne alemde ?? ben hala adet olmadım ama bugün yarın olurum :26:

ayşegülcüm nasılsın?? nasıl gidiyo hamilelik belirtiler başladı mı

bu gün sabah bir arkadaşım kavaltıda misafirimdi tv de hoca dinlemiş eğer kadın doktoru yaşadığımız yerde hiç bulamıyorsak erkek doktora gidicekmişiz kadın doktor varken erkeğe gitmek harammış gerçekten doğrumu acaba ya bir arkadaşımızın ablasımı eniştesimi hocaydı bilgisi varmı acep
canım haram değil ama öyle olması daha uygun deniyo.. mecbur kalındıysa başka çaresi yok tabi bende erkek doktora gidiyorum çünkü kaç kadına gittiysem hep bana yanlış teşhis koydular

inş.denememe gerek kalmaz benim eşimde sprm problemide var acaba iyi gelirmi ona

canım sipermlerin işini kolaylaştırmak için silkeleniyosun tembel ya bizimkiler azıcık yolu yürüyemiyolar:1: bende yaptım bakalım bu ay

tamm canım hemen yazayım ama hayıtnda faydası var bence deneyeılrsınız:1:

canım hayıtı tam ne kadar su ya ne kadar kullandın adetin kaçıncı günü başladın belki bende denerim birde şu e vitamini nasıl birşeydi her yerde aynısı varmıdır acaba:44:

selamun aleyküm kızlarr nasılsınız

bbbz zeynepçim çok teşekkür ederim canım benim ismimi vermişsin Allah razı olsunn Rabbim hepimizin göbüşünü bebişle doldursun inşAllah senin belirtiler ne alemde ?? ben hala adet olmadım ama bugün yarın olurum :26:

ayşegülcüm nasılsın?? nasıl gidiyo hamilelik belirtiler başladı mı
iyiyim canım sen nasılsın sadece iştahım çok acıldı canım baskada cok şükür bişeyim yok:34:
canım hayıtı tam ne kadar su ya ne kadar kullandın adetin kaçıncı günü başladın belki bende denerim birde şu e vitamini nasıl birşeydi her yerde aynısı varmıdır acaba:44:

bı bardak suya bı tatlı kaşıgı hayıttan kaynamış suya koyup bı kezde öle kaynattım adetım bıttı basladım e vıtamını deyınce erdıler bıze üstünde evicap 100 l.u yumusak kapsül yazıyo yeşil sarı dış kabı var

merhaba kızlar canım çok sıkkın kaynanamlar kısır vs lafı edip duruyorlarmış duyun duyduğumda okadar kötü odum ki içim okadar acıdı ki anlatamam

iyiyim canım sen nasılsın sadece iştahım çok acıldı canım baskada cok şükür bişeyim yok:34:

bı bardak suya bı tatlı kaşıgı hayıttan kaynamış suya koyup bı kezde öle kaynattım adetım bıttı basladım e vıtamını deyınce erdıler bıze üstünde evicap 100 l.u yumusak kapsül yazıyo yeşil sarı dış kabı var

Merhabalar, öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Seni bu topikten takip ediyordum. Senle hemen hemen aynı zamanda çatlama iğnesi olmuştuk sanki. Bugün benim 18. günüm, adet günümde ayrıca, az önce test yaptım, negatif çıktı. Sen evde test yapmışmıydın? klomen adeti geciktirirmi? bilgin varmı..

merhaba kızlar canım çok sıkkın kaynanamlar kısır vs lafı edip duruyorlarmış duyun duyduğumda okadar kötü odum ki içim okadar acıdı ki anlatamam

offf canım seni o kadar iyi anlıyrm ki :( üzülme diyemeyeceğim yapamayacağını da biliyorum. ailemden böyle birşey duymadım ama benim en yakın arkadaşım hamile kaldı aynı iş yerindeyiz ve onun yanında çalışan kadın bana: sen de biran evvel çocuk yap ta şimdi arkadaşın hamile kaldı sana acaba bu kız kısır mı derler dedi. ben şok oldum daha 2 aydır bebek istiyoduk hiç aklıma gelmeyen korkunç birşey söyledi. ben ne diyeceğimi bilemedim sonra başkaları geldi ve konu kapandı ama ben hayatımın şokunu yaşadım. ki o lafı söyledikten 1 ay sonra ben çikolata kistim olduğunu öğrendim ve hepten psikolojim bozukdu o insanlarla da arama mesafe koydum insanlarla biraraya gelmek istemiyrm artık. malesef çok kötü ki bunu kayınvalidenin söylemesi daha kötü ama senin hamile kalamama sebebin ne? bilmiyrm ama sen Allaha duanı et bir tek bize o yeter. bak benim kistimden dolayı olmuyr ve olacak mı bilemiyrm. metanetli ol kendine iyi bak kimse için değil kendimiz için yaşıyrz.hiç kimse bizden daha önemli değil.

Merhabalar, öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Seni bu topikten takip ediyordum. Senle hemen hemen aynı zamanda çatlama iğnesi olmuştuk sanki. Bugün benim 18. günüm, adet günümde ayrıca, az önce test yaptım, negatif çıktı. Sen evde test yapmışmıydın? klomen adeti geciktirirmi? bilgin varmı..

mrb canım tesekkur ederım ben 21 şubatta olmuştum evde kendım yapmıştım ben 3 gun gecınce yaptım hemen cıktı bazen gecıktırebılıyo canım en ıyısı kan testı yaptır

offf canım seni o kadar iyi anlıyrm ki :( üzülme diyemeyeceğim yapamayacağını da biliyorum. ailemden böyle birşey duymadım ama benim en yakın arkadaşım hamile kaldı aynı iş yerindeyiz ve onun yanında çalışan kadın bana: sen de biran evvel çocuk yap ta şimdi arkadaşın hamile kaldı sana acaba bu kız kısır mı derler dedi. ben şok oldum daha 2 aydır bebek istiyoduk hiç aklıma gelmeyen korkunç birşey söyledi. ben ne diyeceğimi bilemedim sonra başkaları geldi ve konu kapandı ama ben hayatımın şokunu yaşadım. ki o lafı söyledikten 1 ay sonra ben çikolata kistim olduğunu öğrendim ve hepten psikolojim bozukdu o insanlarla da arama mesafe koydum insanlarla biraraya gelmek istemiyrm artık. malesef çok kötü ki bunu kayınvalidenin söylemesi daha kötü ama senin hamile kalamama sebebin ne? bilmiyrm ama sen Allaha duanı et bir tek bize o yeter. bak benim kistimden dolayı olmuyr ve olacak mı bilemiyrm. metanetli ol kendine iyi bak kimse için değil kendimiz için yaşıyrz.hiç kimse bizden daha önemli değil.

teşekkür ederim canım bende pko var maalesef olmuyor işte ki ben bunu kabullenip yaza tüp bebek yapmaya karar verdim zaten ama işte bu laflar çok ama çok kırıcı allaha havale ediyorum onları ..iştekiler ayrı bi dert zaten bıkmadan usanmadan ne zaman düşünüyorsunuz deyip duruyorlar kafayı bozacağım

şu kaynananaları napsak yav valla benimkide geçen gün bana senin 10 sene zaten çocuğun olmadı dedi biz evleneli 10 sene oldu 4 yaşında oğlum var düşün

peki kaç dakika kaynattın eşimde içiyo diyodun o bir bardağımı ikiniz içiyodunuz günde birkezmi içtin canım

mrb canım tesekkur ederım ben 21 şubatta olmuştum evde kendım yapmıştım ben 3 gun gecınce yaptım hemen cıktı bazen gecıktırebılıyo canım en ıyısı kan testı yaptır

Anladım canım, ben yinede bir kaç gün bekleyim, adet olmazsam kan testi yaptırırım o zaman. Ne bileyim moralim çok bozuldu. Bu aydan ümitliydim. Sağolasın. İyi haberlerinin devamını bekliyoruz canım. Sevgiler..

şu kaynananaları napsak yav valla benimkide geçen gün bana senin 10 sene zaten çocuğun olmadı dedi biz evleneli 10 sene oldu 4 yaşında oğlum var düşün

böyle şeyler duyunca çok sinir oluyorum ya :47:ağzıma ne gelirse söyleyesim geliyo bir an sabır allahım

Back
X