inş. Canımmmmmmmm ayakkabının altına yaz kız adımızı belki işe yarar![]()
![]()
tamm canım hemen yazayım ama hayıtnda faydası var bence deneyeılrsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. Canımmmmmmmm ayakkabının altına yaz kız adımızı belki işe yarar![]()
![]()
eşin ilişkiden sonra ayaklarından tutup saga sola sallıyo yanı sılkelıyo canım
aaaaaaaaaa ilk defa duydum bunu kız zaten ben cıp cılızım herif beni ayaklarımdan tutup bi salasa uçarımmmmmmmmmm![]()
​günaydın kızlar...bugun bende sabahın köründe diklendim uyku tutmadı beni...dün akşamda tansıyonum cıktı nabzım çok yuksek carpıntı yapıyor hıc daha boyle olmamıstım..ayaklarımda cok agırıyor hıc halim yok...
​tamam canım..kızlar içinde sorun yoksa eklerım tabi...sayı kesinleşsin ona göre diyelim 10 kişi oldu kişi başına 444 tane düşücek..o şekilde olucak..okuyamaanda haber versin yerıne okuyalım..diğer seferkı gıbı sorumsuz olunmasın...bide abdestsız salatı tefrıcıye okunuyormu adetlıyken falan..
tamm canım hemen yazayım ama hayıtnda faydası var bence deneyeılrsınız![]()
canım haram değil ama öyle olması daha uygun deniyo.. mecbur kalındıysa başka çaresi yok tabi bende erkek doktora gidiyorum çünkü kaç kadına gittiysem hep bana yanlış teşhis koydularbu gün sabah bir arkadaşım kavaltıda misafirimdi tv de hoca dinlemiş eğer kadın doktoru yaşadığımız yerde hiç bulamıyorsak erkek doktora gidicekmişiz kadın doktor varken erkeğe gitmek harammış gerçekten doğrumu acaba ya bir arkadaşımızın ablasımı eniştesimi hocaydı bilgisi varmı acep
inş.denememe gerek kalmaz benim eşimde sprm problemide var acaba iyi gelirmi ona
tamm canım hemen yazayım ama hayıtnda faydası var bence deneyeılrsınız![]()
iyiyim canım sen nasılsın sadece iştahım çok acıldı canım baskada cok şükür bişeyim yokselamun aleyküm kızlarr nasılsınız
bbbz zeynepçim çok teşekkür ederim canım benim ismimi vermişsin Allah razı olsunn Rabbim hepimizin göbüşünü bebişle doldursun inşAllah senin belirtiler ne alemde ?? ben hala adet olmadım ama bugün yarın olurum :26:
ayşegülcüm nasılsın?? nasıl gidiyo hamilelik belirtiler başladı mı
canım hayıtı tam ne kadar su ya ne kadar kullandın adetin kaçıncı günü başladın belki bende denerim birde şu e vitamini nasıl birşeydi her yerde aynısı varmıdır acaba:44:
iyiyim canım sen nasılsın sadece iştahım çok acıldı canım baskada cok şükür bişeyim yok
bı bardak suya bı tatlı kaşıgı hayıttan kaynamış suya koyup bı kezde öle kaynattım adetım bıttı basladım e vıtamını deyınce erdıler bıze üstünde evicap 100 l.u yumusak kapsül yazıyo yeşil sarı dış kabı var
merhaba kızlar canım çok sıkkın kaynanamlar kısır vs lafı edip duruyorlarmış duyun duyduğumda okadar kötü odum ki içim okadar acıdı ki anlatamam
Merhabalar, öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım. Seni bu topikten takip ediyordum. Senle hemen hemen aynı zamanda çatlama iğnesi olmuştuk sanki. Bugün benim 18. günüm, adet günümde ayrıca, az önce test yaptım, negatif çıktı. Sen evde test yapmışmıydın? klomen adeti geciktirirmi? bilgin varmı..
offf canım seni o kadar iyi anlıyrm kiüzülme diyemeyeceğim yapamayacağını da biliyorum. ailemden böyle birşey duymadım ama benim en yakın arkadaşım hamile kaldı aynı iş yerindeyiz ve onun yanında çalışan kadın bana: sen de biran evvel çocuk yap ta şimdi arkadaşın hamile kaldı sana acaba bu kız kısır mı derler dedi. ben şok oldum daha 2 aydır bebek istiyoduk hiç aklıma gelmeyen korkunç birşey söyledi. ben ne diyeceğimi bilemedim sonra başkaları geldi ve konu kapandı ama ben hayatımın şokunu yaşadım. ki o lafı söyledikten 1 ay sonra ben çikolata kistim olduğunu öğrendim ve hepten psikolojim bozukdu o insanlarla da arama mesafe koydum insanlarla biraraya gelmek istemiyrm artık. malesef çok kötü ki bunu kayınvalidenin söylemesi daha kötü ama senin hamile kalamama sebebin ne? bilmiyrm ama sen Allaha duanı et bir tek bize o yeter. bak benim kistimden dolayı olmuyr ve olacak mı bilemiyrm. metanetli ol kendine iyi bak kimse için değil kendimiz için yaşıyrz.hiç kimse bizden daha önemli değil.
merhaba kızlar canım çok sıkkın kaynanamlar kısır vs lafı edip duruyorlarmış duyun duyduğumda okadar kötü odum ki içim okadar acıdı ki anlatamam
iyiyim canım sen nasılsın sadece iştahım çok acıldı canım baskada cok şükür bişeyim yok
bı bardak suya bı tatlı kaşıgı hayıttan kaynamış suya koyup bı kezde öle kaynattım adetım bıttı basladım e vıtamını deyınce erdıler bıze üstünde evicap 100 l.u yumusak kapsül yazıyo yeşil sarı dış kabı var
mrb canım tesekkur ederım ben 21 şubatta olmuştum evde kendım yapmıştım ben 3 gun gecınce yaptım hemen cıktı bazen gecıktırebılıyo canım en ıyısı kan testı yaptır
şu kaynananaları napsak yav valla benimkide geçen gün bana senin 10 sene zaten çocuğun olmadı dedi biz evleneli 10 sene oldu 4 yaşında oğlum var düşün