ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Canim ya benimde bugün 10.gun bende test yaptim negatif benimde husran:(ikinci çizgi çok silik çıktı. .arife günü kanda baktircam allah yardımcımız olsun inşallah..benim ablam dogum hastanesinde calisiyo ona sordurdum bebek 1haftaliksa bile beta hcg de belli oluyormuş bilgin olsun ben iki gun daha bekleyip gidicem

canım bende silik bile çıkmadı,mecbur bayramı bekliycem çünkü dediğim gibi eşim izin vermiyor,aslında korkuyorumda kandaa negatif çıkarsa diye ama korkunun ecele faydası yok,inşallah bizim sıpalar bayram hediyesi olarak gelirler.Hebarini bekliyorum cnaım inşallah güzel haber olur

slm kızlar nasılsınız? arada bakıyorum hapsini okuyamasamda okuyorum yorumlarınızı bu arada BBZZZ hamilemi? öyyleyse hayırlısı olsun..Kıbrısa gidendi sanırım tedavi için çok sevindim onun adına Rabbim tamamını erdirsin..

amin inşalllaahhhh neden 20 gün sonraya vereceksin ki kanı evet canımmmmm karma karışık oluyor insan inş.rabbim emeklerini boşa çıkarmazzzz
kızzzzzzzzzzz birsoşşşşş akşam rüyamdaydın
bizim burda dedikoducu bi kadınnnn vardıııı biz ondaydık duvarda saat gibi gebelik takvimi vardı ben sıkılmıştım güya gebelik takviminden burda var diye
seninkide asılıydı duvardaaaa gebelik takvimin saat gibiydi altta yazaılar vardıııı

kızzz gece benı düşünüpmü yattın rüyalarına girmişim :))) yavrucum nasıl yorumladın sen..sen yorumla bakalım ssaatten ben zaman var manasını cıkarttım..inişallahh oyle degıldı r :==))

gelin tabi bana da çayımı yapar verirsiniz artık :52::52: sıkıntıdan içim patlayacak yaa ne kadar zormuş yatmak :) tamam canım okuyalım ama sanırım servet arkadaşımız kişi başına 41 anladı hepsini okudu gibi geliyo bana :) ama ben yine de okuyacam sayısını yazarım sana..

weririz cnm ayıpsın gelmıskende kıyı bucak temızler oyle gıderız onumuz bayram malum :9::9::9:yokmu ykınlrda arkadasın akraban cnm gelsınler yancagızına sıkılma sende..ewt servet arkadasımız oyle anladı sanırım okududa baya sağolsun..aslında 41 hamile bulsak yokmu gırdıgınız topıclerde hamile arkadasınız 41 hamıleden 41 aytel kursı cok ıyıymış..

Ben klomen ve bu iğneyle 2. ayımda hamile kaldım fakat 10. haftada bebeğimin kalbi durdu :14: ve kürtaj oldum. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin inşAllah.

canım bende silik bile çıkmadı,mecbur bayramı bekliycem çünkü dediğim gibi eşim izin vermiyor,aslında korkuyorumda kandaa negatif çıkarsa diye ama korkunun ecele faydası yok,inşallah bizim sıpalar bayram hediyesi olarak gelirler.Hebarini bekliyorum cnaım inşallah güzel haber olur

Canim inşallah ya olsun gec olsun guc olmasın diyelim..:) bende senden güzel haberler bekliyorum

gelin tabi bana da çayımı yapar verirsiniz artık :52::52: sıkıntıdan içim patlayacak yaa ne kadar zormuş yatmak :) tamam canım okuyalım ama sanırım servet arkadaşımız kişi başına 41 anladı hepsini okudu gibi geliyo bana :) ama ben yine de okuyacam sayısını yazarım sana..

başlamışken 41 tane olsun belki etkisi artar dedim:)) tek tek okunması lazım diye biliyorum bende topiği birinde bi kız istemişti herkesten birsoş hamile topiklerine yaz istersen kasım annelerinde falan epeyce kişi var okurlar yumoşlarda iyiymiş olur inşallah bu ay sıra sende bak bbz oldu sırası sende:))

çok sağolun cnm..toplam 41 ayetl kürsiydi okuyanalar okudugu sayıyı yazarsa kalanlarıda dıger kızlar tamamlar..

cnm gıttım doktora cok guzel gelısmıs yumolar sağda ıkı tane 17 mm soldada bı tane var pazar vurulucam iğnemi inşallah dua edın benım ıcın..çok sağol cnm ama toplam 41 olucak bı kısı 41 tane okumuycak..aslında 41 hamıleden 41 ayetel kursi olması lazımda 41 hamılemız yok :))) bayramın ılk gunune denk gelıcek 36 saat nasl yapıcam bılmıyorum ılk gun kurbanla ugrascaz aksama kadar
:31:

hahaha yapalı gelelım tatlım kendınımız yapar kendımız yerız :)))) cnm okumak ısteyenler okudugu sayıyı yazarsa kalanınıda o sekılde paylaşır kızlar..

çok sağol cnm allah razı olsun..yumurtalıklarım cok guzel gelişmiş bu ay doktor cok umutlu konustu hayırlısı ınsalaallah..topicimizde hamile olmayan kalmaz inşallahhh...

kızlarr okuyanlardan allah razı olsun hepiminiizi çok sewiyorum..rabbim biz geride kalan kızlarada hamileliiği burda sızlerle nasip eder inşallah..
:16:
maaşallah canm yumoşlar iyi gelişmiş bi tane tutsun yeter bize dimi ama:9::9:canım bana ilk ilişkiyi 36.saate vermemişti daha erken vermişti illa 36 da şart değil bence eğer iğneyi sabah saatlerinde vurunursan o akşamda ilişki olsun bence vede sonra gün aşırı olsun inşallah bayram uğur getirir size:16::16::16:
yavrum 41 ayetel kursi okutmaya çalışıyorum bakalım kaçtane olacak ona göre üstünü burdaki hamiş kızlarla tamamlarız..
başlamışken 41 tane olsun belki etkisi artar dedim:)) tek tek okunması lazım diye biliyorum bende topiği birinde bi kız istemişti herkesten birsoş hamile topiklerine yaz istersen kasım annelerinde falan epeyce kişi var okurlar yumoşlarda iyiymiş olur inşallah bu ay sıra sende bak bbz oldu sırası sende:))

slm canım nasılsın :nazar::nazar::nazar:kocaman olmuşsun son viraja girdin sen hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin inşallah darısıda bizlere:16::16::16:

kızlar nasılsınız? sizlere bir önerim olacak isterseniz sizde araştırın meryem ana otu diye birşey varmış.Hamile kalmak isteyenlere hamileliği,doğum yapacaklarada doğumu kolaylaştırıyormuş.Eşler üzerinde taşıyormuş ikiside, birlikte olurken onu üzerinden çıkarmıyorlarmış.Ama hamilelik olduktan sonra hemen çıkarılması gerekiyormuş doğuma yardımcı olduğu için düşüğe sebep olabiliyormuş.
CEVAT AKŞİT MERYEM OTU NASIL KULLANILIR - cevataksit.web.tv
burdan dinleyebilirsiniz başka yerlerdende araştırabilirsniz.Bende yoksa eğer bebek ben deniycem belki sizde denemek istersiniz.Bu ot fatma ana eli diyede biliniyormuş iki şekildede araştırın isterseniz

Son düzenleme:

hahaha ıyı yaptın bıtanem allah razı olsun valla yazıcam cnm sızde takılıyorsanız sızde ısteyın konustugunuz kızlardan :)) allah razı olsun karanfıl arkadasımız 10 tane ıstemıs bıle senı karanfılı eylemı zeynebıde sayarsak 14 oluyor gerı kalanınına ısteyelım bakalım dıger hamıslerden okuyanlardan allah razı olsun allah bır nefeste kurtarsın..:16::16::16:

maaşallah canm yumoşlar iyi gelişmiş bi tane tutsun yeter bize dimi ama:9::9:canım bana ilk ilişkiyi 36.saate vermemişti daha erken vermişti illa 36 da şart değil bence eğer iğneyi sabah saatlerinde vurunursan o akşamda ilişki olsun bence vede sonra gün aşırı olsun inşallah bayram uğur getirir size:16::16::16:
yavrum 41 ayetel kursi okutmaya çalışıyorum bakalım kaçtane olacak ona göre üstünü burdaki hamiş kızlarla tamamlarız..

slm canım nasılsın :nazar::nazar::nazar:kocaman olmuşsun son viraja girdin sen hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin inşallah darısıda bizlere:16::16::16:

ewt cnm bı tane yeter valla yeterkı yoluu bulup döllensın..bende öyle gün aşırı devam edıcem cnm rabbım nasıp ederse o yolunu bulur dımı..dualarınızı esırgemeyın kızlar bızlerden areefe gunu bayramda bol bol dua edın..inşallah 41 kişi bulbılırız..:16:

weririz cnm ayıpsın gelmıskende kıyı bucak temızler oyle gıderız onumuz bayram malum :9::9::9:yokmu ykınlrda arkadasın akraban cnm gelsınler yancagızına sıkılma sende..ewt servet arkadasımız oyle anladı sanırım okududa baya sağolsun..aslında 41 hamile bulsak yokmu gırdıgınız topıclerde hamile arkadasınız 41 hamıleden 41 aytel kursı cok ıyıymış..
temizliğe de o kadar ihtiyacım var ki hele camlar batıyo :) yok canım ya akrabalar hep uzakta bi kayınvalidem var üst katımda arada uğruyo da o da kayınvalide işte :) canım ben 7 tane okudum nasılsa hepsi bitti diye az okudum nefesim olsun dedim..kız ben başka forumlara takılmıyom hiç hamile tanıdığım da yok malesef benden 1 tane anca :)

temizliğe de o kadar ihtiyacım var ki hele camlar batıyo :) yok canım ya akrabalar hep uzakta bi kayınvalidem var üst katımda arada uğruyo da o da kayınvalide işte :) canım ben 7 tane okudum nasılsa hepsi bitti diye az okudum nefesim olsun dedim..kız ben başka forumlara takılmıyom hiç hamile tanıdığım da yok malesef benden 1 tane anca :)

ahh canım benım komşu olsak gelırdım valla temızlerdım ewını ne olacak ama uzaklarda kaldık..sağol bitanem sizinle 30 hamileye okuttum bile..inşallah 41 e tamamlanır :16:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız bakayımmmmm
ayşegül nerdeeee acaba damla bebeeğe kavuştumu inş.bu bayrama yavrusuylaaa girer
birsen kız sırf dün topiğe girmemişim diye okutmuşsun yahuuuuu neyse sabah bende yazdım 2 topiğeeee gıcık bana evet demedin yaparsın valla dedinnnn yap demedinnnnn küstümmmm
diğer hamile olan hatunlar rabbim bağışlasın sizeeeee
hamileliği bekleyen arkadaşlarım rabbimmm hayırlısıyla en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahhhh

KIZZZZLARRRRR SÜSLÜLER KOKOŞLAR EVDE KALMIŞLARRR BENİM TON BALIĞI ARKADAŞLARIMMM HERKESİN KURBAN BAYRAMINI ŞİMDEDEN KUTLARIMMM HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMMM RABBİM AÇILAN ELLERİ DİLENEN DİLEKLERİ BU BAYRAMIN HATIRINA BOŞA ÇEVİRMAESİN

iyiyıiz cnm ne olsun yuvarlak olduk iyice kızımla:)...kısmetse önümüzde ayın 20si gibi dedi doktor ama daha erken de gelebilir
önden gidyo ultrasona göre kızım:))sen nasılsın nasıl gidiyo sona geldikçe zorluyo epey dikkat et...

ayşegül nerdeeee acaba damla bebeeğe kavuştumu inş.bu bayrama yavrusuylaaa girer
birsen kız sırf dün topiğe girmemişim diye okutmuşsun yahuuuuu neyse sabah bende yazdım 2 topiğeeee gıcık bana evet demedin yaparsın valla dedinnnn yap demedinnnnn küstümmmm
hamileliği bekleyen arkadaşlarım rabbimmm hayırlısıyla en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahhhh

KIZZZZLARRRRR SÜSLÜLER KOKOŞLAR EVDE KALMIŞLARRR BENİM TON BALIĞI ARKADAŞLARIMMM HERKESİN KURBAN BAYRAMINI ŞİMDEDEN KUTLARIMMM HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMMM RABBİM AÇILAN ELLERİ DİLENEN DİLEKLERİ BU BAYRAMIN HATIRINA BOŞA ÇEVİRMAESİN

günaydın cnm amin duaların için erkencisin sende :))...bende sabahın köründe kalkıyorum evde doluuuuuuuu iş var yApmaya kimse yok :)

kızlarrrr hepinizin ar:4::)))))))))))))

Günaydın kizlar benim bugün 12.gunumdu idrar ve kan tahlili yaptirdim idrar negatif beta hcg 1.96 :(siCe erkenmi yaptırdım

Saol canım seninde bayramın kutlu olsun duaların için teşekkürler .AMİNNN

ewt kız aralık ocak şubat mart annelerıne dagıttım sagolsun kızlarda ookudu 41 i geçti bile çok güzel dualar aldım rabbimm inşallah bu duaların yüzü suuuyu hurmetıne banada yasatır bu duyguları..sanada ıyı bayramlar cnm öpüyorummm
:16:

ahh canım benım komşu olsak gelırdım valla temızlerdım ewını ne olacak ama uzaklarda kaldık..sağol bitanem sizinle 30 hamileye okuttum bile..inşallah 41 e tamamlanır :16:

tamamlamışsın canım hadi gözün aydın :) bu duaların yüzü suyu hürmetine tez zamanda kavuşursun sende miniğine inşallah..Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin..bu ay bize güzel haberler veresin :52::52::52:

tamamlamışsın canım hadi gözün aydın :) bu duaların yüzü suyu hürmetine tez zamanda kavuşursun sende miniğine inşallah..Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin..bu ay bize güzel haberler veresin :52::52::52:

ewt cnm daıttık hamıle topıcklerıne sagolsun kızlarda okudular 10 taneden fazlasını karanfiltoş okuttu zaten..hepinizz çok iyisiniz kızlar..dun gece ıgnemıde yaptım artık bundan sonra gerısı allaha kalmışş hayırlısı ise olsun inşallahh :16:

Back
X