ovitrelle kullananlar..

Son adet tarihin neydi canim
Mart 7 sinde oldum işte normalde 16. Gün yumurtlama olması gerekirken benim 22. Gün oldu ve 18 mm biri diğeri de 16ydı galiba yumurta vardı zaten ben sadece çatlatma iğnesi kullandım ayın 28 inde. Bugün 9. Günüm ve 7. Günden beridir test yapıyorum hep aynı renk ikinci silik çizgi silinme yok yani. Kininde etkisi gidiyor bu güne kadar bende hala var. Ve bugün adet tarihim. Ama daha olmadım

Çok çok sevindim sağlıkla kucağına d alırsın İnşallah .. benimkileri gördün mü böyle mi çıktı hep ?umut var mı yani. Bide 10. Günden beri mi hep silikti
Gordum evet benim 10.gunden itibaren silikti 14.gün koyulasti ben çok zor goruyodum telefonla cekince asla gorunmuyodu 12 13.gunler gormeye basladim bunlar testlermden bazisi hic gorunmeyenleri sildm sanirm en koyusu 14.gündu oncekiler 12 13.gunle

Eklentiler

• 20200322_111038.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 20200321_084845.webp
    17 KB · Görüntüleme: 73
  • 20200319_151306.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 84
Demek böyle oluuormus kaç haftalık hamilesin

Onceki ignemde 9.gun pozitif 11.gün negatfti yani en fazla 12.gune kadar etkisi cekebilir diye dusunuyrm 10 gunde bile biten var

Benimde 18 19 güne gidiyo yumurtlamam

Onceki ignemde 9.gun pozitif 11.gün negatfti yani en fazla 12.gune kadar etkisi cekebilir diye dusunuyrm 10 gunde bile biten var
Evet bende öyle biliyorum birine denk geldim bak atayım resmini. Ekran almıştım zaten mesela onda 7-8-9 gün bile negatifti

Eklentiler

• 32DF425B-28A6-4D98-A445-F31DB262FE11.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 92
Ve sizde üşüme oluyor muydu. ? Ara ara bi anda üşüyüp battaniyelere sarılıp sonra çok sıcak olması filan
Olabiliyo kimisi cabuk atiyo çok su icince cabuk atiliyo derler igne etkisi benim igneden sonra 3.gun catladi 14.gunku testimde 47 .69 ile ogrendm üşume kismi ise suan battaniye icerisindeym yaziyorum ayaklarim hep soguk corap sevmeyen ben corapsz yataktan cikamiyorum bayaği bi usuyorum

Evet benim de ayaklarım ve ellerim ısınmıyor ki evim ısınıyor yani souk değil bende Çok içiyorum yemek yerken bile en az 2 bardak su içerim uyuamadan filan da. Bide çok tuvalete çıkıyorum belki önceden de çıkıyormuşumdur ama farkında değilimdir ama çöküyorum yani ortalama günde 8-10

Yani gec dollenme aslinda pco da olur bende pcoluyum normal bi kadin adetin 2.haftasi hamile kalir pco ise 3.hafta dollenme oluyo benim de 3.haftayi bulyor
Hım , anladım ama bende öyle bir şeye rastlamadılar. Doktorum yumurtaların. Çok iyi çalışıyor dedi hatta iki tane yumurtam vardı ama bakalım nasip bu işler

Bende şuan oyleyim ev aslinda sicak ama usuyorum

Hım , anladım ama bende öyle bir şeye rastlamadılar. Doktorum yumurtaların. Çok iyi çalışıyor dedi hatta iki tane yumurtam vardı ama bakalım nasip bu işler
Evet canim nasip benim yumurtalikta tembellik pco kistleri vardi bayagi bi sikintiliydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…