Yaa insallah guzel haberler verirsin canim benim 2 yil surdu 4.klomen tedavimde hamile kaldimİlk denemede mi kaldınız
Bende daha 8-9 aylık evliyim. İlk denemem inşallah olurumYaa insallah guzel haberler verirsin canim benim 2 yil surdu 4.klomen tedavimde hamile kaldim
Oo maşallah çok yeni evlisin ilk denemede insallah olurBende daha 8-9 aylık evliyim. İlk denemem inşallah olurum
Bide sizde beyaz akıntı oldu mu ? Normalde adet zamanından önce bende oluyordu ama adete yakın bitiyordu bugün bildiğin bir avuç kadardı belki daha azdı abartmayayım da ama coktuYaa insallah guzel haberler verirsin canim benim 2 yil surdu 4.klomen tedavimde hamile kaldim
İnşallah yaOo maşallah çok yeni evlisin ilk denemede insallah olur
Benim çatlatma ignesinden 1 yada 2 gün onceydi gormustum o akintiyi onceden yoktu takibe gidince de yumurtam buyumuyodu cok yavasti akintidan sonra gidince catlamaya olgunlasmsti yumurtlama akintisini diyosun sanirim o akinti gebelik icin onundeki 1 haftanin onemli oldugunu gosterirBide sizde beyaz akıntı oldu mu ? Normalde adet zamanından önce bende oluyordu ama adete yakın bitiyordu bugün bildiğin bir avuç kadardı belki daha azdı abartmayayım da ama coktu
Bugün 10. GünYaa insallah guzel haberler verirsin canim benim 2 yil surdu 4.klomen tedavimde hamile kaldim
İnşallah bakalımCanim hala silik insallah devam eder 13.gune kadar test yapalim bakalim insallah devam eder boyle
Canım sende sarı yapışkansı bir akıntı oldu mu ?
Canim bende catlatma ignesinden hemen once o akinti oldu catlatma ignesinin 5.günü bide yapiskan beyaz akintim olmustuCanım sende sarı yapışkansı bir akıntı oldu mu ?
Benim de su an sarılaştı ve yapışkan bir yapıda bakalım nasıl olcak sonucuCanim bende catlatma ignesinden hemen once o akinti oldu catlatma ignesinin 5.günü bide yapiskan beyaz akintim olmustu
Canim yapiskan olmasi bence cok iyi yapiskan ve sari akinti gebelik belirtisidir insallah hamilesindir adete kac gun varBenim de su an sarılaştı ve yapışkan bir yapıda bakalım nasıl olcak sonucu
İnşallah canım ya adet günüm bugün ama olmadım henüz. Sadece akıntım oldu iki gün dün de sarımtırak yapıskn bir akıntım oldu sonra olmadıCanim yapiskan olmasi bence cok iyi yapiskan ve sari akinti gebelik belirtisidir insallah hamilesindir adete kac gun var
Kan tahlili versem cıkarmmı? Ve kaç çakması gerekir sizceCanim yapiskan olmasi bence cok iyi yapiskan ve sari akinti gebelik belirtisidir insallah hamilesindir adete kac gun var
Kaç cıkmasıKan tahlili versem cıkarmmı? Ve kaç çakması gerekir sizce
Yaa cok iyi adet olmaman canim kan tabiki cikar ama bi ev testi tutsaydin merak ettimKan tahlili versem cıkarmmı? Ve kaç çakması gerekir sizce
Deger icin emin olamiyorum 5 uzeri gebelik var demektir erken dollenme olduysa diyelim 400ler olabilir gec dollenme olsa daha dusuk cikabilir benim battan 12 gun once dollenme oldu benim adette 2 gun once 47di yani adet gunu en fazla 100 olmusturKaç cıkması
Kan takibi nasıl oluyorYaa cok iyi adet olmaman canim kan tabiki cikar ama bi ev testi tutsaydin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?