Ovitrelle sonrası 13. Gün lütfen yardımm

Arel Mir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
57
13
3
29
Kızlar Ovitrelle iğne sonrası 13. Gün (iğne günü dahil edersek 14. Gün) awox testim böyle çıktı. Yanıltıcı olabilir mi ya da test mi bozuk bilmiyorum. 13 14. Güne bu kadar iğne etkisi kalır mı lütfen bilen varsa yardım edebilir mii?

Eklentiler

• IMG_5751.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 20
Awox yanılttığını görmedim bende iğneden sonra 13.gün 18 değerle öğrenmiştim bence kan verin var çizgi hayırlı olsun

Awox yanılttığını görmedim bende iğneden sonra 13.gün 18 değerle öğrenmiştim bence kan verin var çizgi hayırlı olsun
İnşallah benim de sizin gibidir daha önce ki iğnemde de çizgi çıkmıştı 14. Gün ama kanda negatifti. Yine öyle olmasından korkuyorum

İnşallah benim de sizin gibidir daha önce ki iğnemde de çizgi çıkmıştı 14. Gün ama kanda negatifti. Yine öyle olmasından korkuyorum
İğne etkisi ozamana kadar sürmez ama eminmisiniz ilk kez duyuyorum 14.güne iğne kalmaz ben iğne etkisini takip etmiştim 10.gün negatifleşmişti 12.gün silik çıktı 13.gün öğrendim kanda

İğne etkisi ozamana kadar sürmez ama eminmisiniz ilk kez duyuyorum 14.güne iğne kalmaz ben iğne etkisini takip etmiştim 10.gün negatifleşmişti 12.gün silik çıktı 13.gün öğrendim kanda
Evet evet hatta görselini silmedim bir önce ki iğnemde 14. Gün böyle çıkmıştı ama kanda negatifti çok üzülmüştüm

Eklentiler

• IMG_5762.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 11
Baya belli canım hemen kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…