Ovitrelle sonrası süreç

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16brs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok teşekkür ederim, icimi ferahlattiniz

son deger az yukseldi diyr cok ağladım ya kimyasala donerse diye. polikistik overim var bir kimyasal geçirdim. son deger cok az artmamis mi ne yapmaliyim bana yardimci olur musunuz
Sen içini ferah tut canım en güzeli. O zaman her şey daha kolay olur. Devamlı gittiğin bir doktorun varsa eğer değerlerini ona da ilet bakalım nasıl yönlendirecek. En iyisini en doğrusunu onlar biliyor. Biz sadece varsayımla kendi deneyimimizle konuşuyoruz. Ama panik de olma Allah hepimize hayırlısını versin. Panik olursan şöyle düşün belki de bebek var onu da üzme

cok tesekkur ederim. Doktorum suan yok vardi ama biraktim.

merhaba benim igndnin 17. hunu 57
19. gunu 132
21. gunu 302
23. gunu 452 cikti. Sizce sonuclar nasil?
23. Gunu degerin biraz dusuk.. moral bozmak istemem ama olumlu da olabilir olumsuzda.. sonraki degerin netlik kazandiracaktir . Hakkinda hayirlisi olsun. Saat bile fark ettiriyor sonucta..iyi dusunelim iyi olsun

23. Gunu degerin biraz dusuk.. moral bozmak istemem ama olumlu da olabilir olumsuzda.. sonraki degerin netlik kazandiracaktir . Hakkinda hayirlisi olsun. Saat bile fark ettiriyor sonucta..iyi dusunelim iyi olsun
21. gunu aksam vermistim 23.gunu sabah versim farkettirir mi

Ben iğnenin 14.gunu kanda pozitif gördüm iki günde bir iki katı şeklinde arttı artışlarım için dr çok iyi sağlıklı gebelik dedi hatta doktorum duphaston verdi düşük olmasın tutunsun diye .iğnenin 25. Günü 1050 oldu beta , 27. günde 460'a düştü kimyasal gebelik oldu şuan regli ile atmayı bekliyorum ve betanin sıfırlanması.yani betanin binlere çıkması iki katı artması vs gebelik için yeterli olmadığını anladım ne zaman kese ve embriyo gözükür kalp atışı dinlenir o zaman gebelik başlar . Acele etmeyin gününü bekleyin ve stres yapmayın sonra hayal kırıklığı daha zor gerçekten herkes için hayırlısı olsun

Aslinda o stres hic bitmiyor. Kalp atisi duyup kaybetmisligimde var.. Allah sabrini veriyor. Hayirlisi olsun hakkinda..umarim bekletmeden saglikli gebelige kavusursun.

haklisiniz, teşekkür ederim. Size de cok gecmis olsun.

Selam kızlar bugün çok merak ettim test yapayım dedim ama negatif görünüyor bu arada 13.gündü bugün

Eklentiler

• IMG_3515.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 35
erken gebelik testi yapin. Gebelik testinde suan goremezsiniz
Öyle mi dersiniz, ben biraz olmadı moduna girmiştim bile Predictor alacağım aslında internetten ama orijinal olduğunu nasıl anlarım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…