soyle venim ilk boyle cikti 17 gun erken gebelikte cok silik cikti.Simdi 23. gun galiba bu sekildeÖyle mi dersiniz, ben biraz olmadı moduna girmiştim bilePredictor alacağım aslında internetten ama orijinal olduğunu nasıl anlarım bilemedim
Epey koyulaşmış artık maşallahsoyle venim ilk boyle cikti 17 gun erken gebelikte cok silik cikti.Simdi 23. gun galiba bu sekilde
yapmistim cikmamisti 17 gunden itibaren cikti.Epey koyulaşmış artık maşallahdaha öncesinde test yapmış mıydınız
Umutlanmak da istemiyorum ama merak da insanı yoruyor. Bir de belirsizlik olunca günlük hayatını nasıl sürdüreceğini bilemiyor insan, spora gidiyordum bıraktım ilaç içmem gerektiğinde her ilacı içemiyorum falan zor oluyoryapmistim cikmamisti 17 gunden itibaren cikti.
evet benimde duzenim bozuldu hep korku icindeyim ya düşerse diye. Keske yenebilsek bu duygulariUmutlanmak da istemiyorum ama merak da insanı yoruyor. Bir de belirsizlik olunca günlük hayatını nasıl sürdüreceğini bilemiyor insan, spora gidiyordum bıraktım ilaç içmem gerektiğinde her ilacı içemiyorum falan zor oluyor
Allah’ın izniyle hallederiz inşallah ya burda benzer durumları yaşayan insanlarla konuşmak da iyi geliyor insanaevet benimde duzenim bozuldu hep korku icindeyim ya düşerse diye. Keske yenebilsek bu duygulari
evet rahatliyorum ben de.Allah’ın izniyle hallederiz inşallah ya burda benzer durumları yaşayan insanlarla konuşmak da iyi geliyor insana
Iyi dayanmissin 13. Gune. Ignenin etkisinin gectigini gordun mu. Yarin tekrarla umutlar tukenmis degil bence.Selam kızlar bugün çok merak ettim test yapayım dedim ama negatif görünüyorbu arada 13.gündü bugün
İğne sonrası ilk kez yaptım iğne etkisinden belki silik olabilir falan diyordum o bile çıkmadı anlam veremedimIyi dayanmissin 13. Gune. Ignenin etkisinin gectigini gordun mu. Yarin tekrarla umutlar tukenmis degil bence.
NOrmal testlerde gosteriyor bence. Bir kere igne etkisi 14.gun silik cikmisti.kan vermistim. Beta 2 cikmisti..benim vucut zor atiyor biliyorum.. sivi tuketimine de bagli sanirim..İğne sonrası ilk kez yaptım iğne etkisinden belki silik olabilir falan diyordum o bile çıkmadı anlam veremedimerken test mi alsam diyorum
Belki de bugün sıfırlandı benim test yaptığım güne denk geldi bilemiyorum hiç.NOrmal testlerde gosteriyor bence. Bir kere igne etkisi 14.gun silik cikmisti.kan vermistim. Beta 2 cikmisti..benim vucut zor atiyor biliyorum.. sivi tuketimine de bagli sanirim..
Testin varsa yarin dene. Asilama oldugu icin ne zaman dollenme oldugunu kestirmek zor. Sonrasinda iliski vermistir belki orada oldu. O yuzden adet olana kadar aslinda net olmaz.
Amin çok teşekkür ederim ki çok doğru o stres bitmiyor kalp atisindan sonra bile sizede çok geçmiş olsunAslinda o stres hic bitmiyor. Kalp atisi duyup kaybetmisligimde var.. Allah sabrini veriyor. Hayirlisi olsun hakkinda..umarim bekletmeden saglikli gebelige kavusursun.
BEnim doktorda asla idrar testlerine guven duymuyor ..ovu testlerine de. Ama birsuru kisi de hamile kaliyor..Belki de bugün sıfırlandı benim test yaptığım güne denk geldi bilemiyorum hiç.
İğneden sonraki 36 saat itibariyle başlayarak 5 kez günaşırı ilişki istemişti doktorum birini değerlendiremedik sadece 4 kez oldu. Az önce de yazdım kandan mı baktırayım idrarda belli olur mu diye hayır kandan dedi, tabi ben bugün evde idrar testi yaptım diyemedim de
Ben ilk gebeliğimde ovülasyon testleriyle hamile kaldım şimdi gebelikteki ve doğumdaki aynı doktoruma gidiyorum biraz sorar gibi oldum biz zaten burdan yapıyoruz ovülasyon takibini dedi sustum ben deBEnim doktorda asla idrar testlerine guven duymuyor ..ovu testlerine de. Ama birsuru kisi de hamile kaliyor..
Ben 3 ocakta vuruldum Ovitrelle bana duphaston ve estrofem başladı duphaston bitince test ver dedi o da 10 gün yapıyor tam yanı 13 ünde test verecem ama inanılmaz bel ağrım şişlik kaşık ağrılarım oluyor gece uyku bozukluğum var uyuyamıyorum karın şişliğim sizdeki gibi benim de çok bende olan diğer belirtiler sizde de var mı acabaKızlar selam öncelikle inşallah hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşuruzbende bugun yani 7 Ocak saat 13:00’de çatlatma iğnemi oldum kasıklarım çok feci şiş zayıfım normalde Şuan 5 aylık gebe gibi göbeğim cıktı 4 yumurtam vardı ondan mı acaba
Ayni gun asilama olduk sanirim. 3 ocak carsamba gece igne olmustum. 5 ocak oglen asilamam yapildi..ben de belirti yok iyi de kotu deBen 3 ocakta vuruldum Ovitrelle bana duphaston ve estrofem başladı duphaston bitince test ver dedi o da 10 gün yapıyor tam yanı 13 ünde test verecem ama inanılmaz bel ağrım şişlik kaşık ağrılarım oluyor gece uyku bozukluğum var uyuyamıyorum karın şişliğim sizdeki gibi benim de çok bende olan diğer belirtiler sizde de var mı acaba
Evet aynılarını yaşıyorum Şuan gece uyuyamıyorum bende maalesefBen 3 ocakta vuruldum Ovitrelle bana duphaston ve estrofem başladı duphaston bitince test ver dedi o da 10 gün yapıyor tam yanı 13 ünde test verecem ama inanılmaz bel ağrım şişlik kaşık ağrılarım oluyor gece uyku bozukluğum var uyuyamıyorum karın şişliğim sizdeki gibi benim de çok bende olan diğer belirtiler sizde de var mı acaba
Hayırlısı olsun inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah siz de ben de yazarız test yapınca inşallah pozitifizdirAyni gun asilama olduk sanirim. 3 ocak carsamba gece igne olmustum. 5 ocak oglen asilamam yapildi..ben de belirti yok iyi de kotu de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?