Ovitrelle sonrası süreç

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16brs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle mi dersiniz, ben biraz olmadı moduna girmiştim bile Predictor alacağım aslında internetten ama orijinal olduğunu nasıl anlarım bilemedim
soyle venim ilk boyle cikti 17 gun erken gebelikte cok silik cikti.Simdi 23. gun galiba bu sekilde

Eklentiler

• IMG-20240108-WA0014.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 60
yapmistim cikmamisti 17 gunden itibaren cikti.
Umutlanmak da istemiyorum ama merak da insanı yoruyor. Bir de belirsizlik olunca günlük hayatını nasıl sürdüreceğini bilemiyor insan, spora gidiyordum bıraktım ilaç içmem gerektiğinde her ilacı içemiyorum falan zor oluyor

evet benimde duzenim bozuldu hep korku icindeyim ya düşerse diye. Keske yenebilsek bu duygulari

Selam kızlar bugün çok merak ettim test yapayım dedim ama negatif görünüyor bu arada 13.gündü bugün
Iyi dayanmissin 13. Gune. Ignenin etkisinin gectigini gordun mu. Yarin tekrarla umutlar tukenmis degil bence.

Ayın 25 inde vuruldum iğneyi. Bugün 16. Gün iğneden sonra. Ama ilişkiden sonra 14. Gün. Kesin Adet olacak gibiyim bütün belirtiler bu yönde. Göğüs hassasiyeti felan da yok. Adetin bel karın ağrısı var. Moralim bozuk. Tüp bebek aşamasındayım dinlenmede çatlatma vermişti.

Iyi dayanmissin 13. Gune. Ignenin etkisinin gectigini gordun mu. Yarin tekrarla umutlar tukenmis degil bence.
İğne sonrası ilk kez yaptım iğne etkisinden belki silik olabilir falan diyordum o bile çıkmadı anlam veremedim erken test mi alsam diyorum

İğne sonrası ilk kez yaptım iğne etkisinden belki silik olabilir falan diyordum o bile çıkmadı anlam veremedim erken test mi alsam diyorum
NOrmal testlerde gosteriyor bence. Bir kere igne etkisi 14.gun silik cikmisti.kan vermistim. Beta 2 cikmisti..benim vucut zor atiyor biliyorum.. sivi tuketimine de bagli sanirim..
Testin varsa yarin dene. Asilama oldugu icin ne zaman dollenme oldugunu kestirmek zor. Sonrasinda iliski vermistir belki orada oldu. O yuzden adet olana kadar aslinda net olmaz.

Belki de bugün sıfırlandı benim test yaptığım güne denk geldi bilemiyorum hiç.

İğneden sonraki 36 saat itibariyle başlayarak 5 kez günaşırı ilişki istemişti doktorum birini değerlendiremedik sadece 4 kez oldu. Az önce de yazdım kandan mı baktırayım idrarda belli olur mu diye hayır kandan dedi, tabi ben bugün evde idrar testi yaptım diyemedim de

Aslinda o stres hic bitmiyor. Kalp atisi duyup kaybetmisligimde var.. Allah sabrini veriyor. Hayirlisi olsun hakkinda..umarim bekletmeden saglikli gebelige kavusursun.
Amin çok teşekkür ederim ki çok doğru o stres bitmiyor kalp atisindan sonra bile sizede çok geçmiş olsun

BEnim doktorda asla idrar testlerine guven duymuyor ..ovu testlerine de. Ama birsuru kisi de hamile kaliyor..

BEnim doktorda asla idrar testlerine guven duymuyor ..ovu testlerine de. Ama birsuru kisi de hamile kaliyor..
Ben ilk gebeliğimde ovülasyon testleriyle hamile kaldım şimdi gebelikteki ve doğumdaki aynı doktoruma gidiyorum biraz sorar gibi oldum biz zaten burdan yapıyoruz ovülasyon takibini dedi sustum ben de ama haklılar belki de gerçekten özellikle iğneyle olan tedavilerde idrar testleri yanıltıcıdır biz sabırsızlığımızdan yapıyoruz

Ben 3 ocakta vuruldum Ovitrelle bana duphaston ve estrofem başladı duphaston bitince test ver dedi o da 10 gün yapıyor tam yanı 13 ünde test verecem ama inanılmaz bel ağrım şişlik kaşık ağrılarım oluyor gece uyku bozukluğum var uyuyamıyorum karın şişliğim sizdeki gibi benim de çok bende olan diğer belirtiler sizde de var mı acaba

Ayni gun asilama olduk sanirim. 3 ocak carsamba gece igne olmustum. 5 ocak oglen asilamam yapildi..ben de belirti yok iyi de kotu de

Evet aynılarını yaşıyorum Şuan gece uyuyamıyorum bende maalesef

Ayni gun asilama olduk sanirim. 3 ocak carsamba gece igne olmustum. 5 ocak oglen asilamam yapildi..ben de belirti yok iyi de kotu de
Hayırlısı olsun inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah siz de ben de yazarız test yapınca inşallah pozitifizdir

Merhaba,ben de 31 Aralıkta ovitrelle vuruldum benim çatlatma iğnemin dördüncüsü bu,ilki tutmuştu 17. gün test yapmıştım öyle öğrenmiştim sonra kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım,şimdi pazartesi günü test yapacam,13. gün test için çok erken bir zaman emin olmak için 16- ya da 17. günü test yapmak en doğru zamandır,Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…