Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
günaydın canım inş. bu sefer güzel haberler verirsin sende

gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Günaydın herkese,

Canımm.. Olumsuz düşünme.. Zaten her şey olacağına varacak, olumsuz düşünüp de yıpratma kendini.. Testi de adetin geçince yaparsın. İnşallah bebişin seninlee Yok eğer değilse de umut kaybetmek yok! Çalışmaya devaaamm
Off kizlar her tarafim dökülüyor. Sirtim belin bacaklarim batiyor resmen. Grip olacakmis gibi. İnşallah yaniliyorumdur..
Hem belki bu yorgunluklar bebiştendiiiirrr İnşallah ondandıırr.. Dikkat et kendine

Canım Kötü düşünme.. Her şeyde vardır bir hayır.. Olacak inşallah, ben inanıyorum

Tuba çim adaşiz seninle. Çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. Canım. Darısı başımıza.

Taydin inş sendeki belirtiler de bebektendir.

Benimde gelen lekelerim bugün yok oldu. 21. Günü yaptırdığı kan testinde hcg 0 çıktı. Adet günümü bekliyorum suan.

................

Benimde gelen lekelerim bugün yok oldu. 21. Günü yaptırdığı kan testinde hcg 0 çıktı. Adet günümü bekliyorum suan.
Hay Allah yaa..! Olmadı mı canım Hayırlısı inşallah.. Önümüzdeki aya.. Adet zamanın geçti ama di mi?

Arkadaşlar geçen ay hüsranla sonuçlanan iğne denemem oldu bu ay tekrar klomen iğne derken iğnemin 7.günündeyim Sol kasığıma bugün ayaktayken bıçak batar gibi oldu iğneden olabilir mi

Arkadaşlar geçen ay hüsranla sonuçlanan iğne denemem oldu bu ay tekrar klomen iğne derken iğnemin 7.günündeyim Sol kasığıma bugün ayaktayken bıçak batar gibi oldu iğneden olabilir mi
aynısı bende de var canım ya geçen salı vuruldum iğneyi karnımda batmalar var acaba tekrar mı yumurta çatlıyor diye düşünüyorum bende

Test yapmadın mi canim durumun ne. Ins. Hamissindir

kızlarrrrr çok üzgünüm ya adetim geciktkçe umutlanmıştım ama adet olmak üzereyim. bi saat önce tuvalette küçük küçük pembe bi şeyler geldi. olacak gibi de hissediyorum zaten. çok üzgünm yaaa. ilk çatlatma iğnesi denememdi. bugün iğnenin 21. günüydü. gece ya da sabaha olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…