günaydın canım inş. bu sefer güzel haberler verirsin sendekızlaaar bugün kontrolüm vardı 14. günüm dün akıntım olmuştu yumurtam çatladı sanmıştım ama çatlamadan yetişmişim doktora :) normalde 17. gün büyüyodu yumurtam ama bu ay daha erken gelişmiş doktoruma sordum klomenin etkisi bu dedi çok olumlu dedi ve 2. iğnemi aldım... akşam vurucam inşallahh bu ay ben de hayırlı haberller alırım... bunları neden mi yazdım? halimden birtek siz anlarsınız çünkü hepiniz iyi ki varsınız....
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsinHamıleyım canım ıns hayrlısıylaAy ne güzel.. Hadi hayırlısı.. : )Sen yine de alacaksan 1'den fazla test al da, gün içinde çok sıvı tükettiysen vs. hemen çıkmayabilir belki. Yarın sabah tekrarlarsın ilk idrarınla.2tane alım o zmn
Canımm.. Olumsuz düşünme.. Zaten her şey olacağına varacak, olumsuz düşünüp de yıpratma kendini.. Testi de adetin geçince yaparsın. İnşallah bebişin seninleeBugün evdeydim ve zaman onca is yapmama rağmen durdu sanki. Durup durup test yaptim. 3 ovulasyon 1 HCGne oldu derseni hicbirsey ... Beklemeye devam..
Ovulasyonlara bakarsak ilk ve son yaptigim regle bu kadar az kalmisken bu kadar koyu olmasi normal değil, gebelik var gibi düşündurebilir. Ama hcg tertemiz, ikinci cizgiden eser yok. Ya nasip ...
Hem belki bu yorgunluklar bebiştendiiiirrrOff kizlar her tarafim dökülüyor. Sirtim belin bacaklarim batiyor resmen. Grip olacakmis gibi. İnşallah yaniliyorumdur..
Canımgunaydin kizlar...
kendimi.umutsuz vaka gibi hissediyorum..
bu ayda olmadi hissediyorum.. ne test yapasim.nede.bidaha doktora gidesim var bilmiyorum ne yapacagim .. adet gunlerimde.yaklasti ya iyice gergin vede depresifim... ne olacak boyle bilmiom...
...............
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Test yapmadın mi canim durumun ne. Ins. Hamissindiriğnenin 20. günü günü regl yok.
Hay Allah yaa..! Olmadı mı canım................
Benimde gelen lekelerim bugün yok oldu. 21. Günü yaptırdığı kan testinde hcg 0 çıktı. Adet günümü bekliyorum suan.
merhaba cnm belkide yerleşme oluyodurArkadaşlar geçen ay hüsranla sonuçlanan iğne denemem oldu bu ay tekrar klomen iğne derken iğnemin 7.günündeyim Sol kasığıma bugün ayaktayken bıçak batar gibi oldu iğneden olabilir mi
kanmı verdin cnm inş. güzel sonuçlar verirsinKizlaar bugün 17. Günüm iğne olali .. Test yaprim yarim saat sonra belli sonuç dua edin lütfen bende hepinize dua ediyorum
Evet canim kan verdimkanmı verdin cnm inş. güzel sonuçlar verirsin
Merhaba canım benim inş ağzından bal damlamışmerhaba cnm belkide yerleşme oluyodur
İnş hayırlı haberler alirsin canımEvet canim kan verdim
süper bi haber çok sevindim canım ya Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş.Kizlar cookk sukurr hamileyimm ya.. Allahim inşallah sizlere de nasip eder hep dua edecem sizin için
Çok sevindim...Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar cookk sukurr hamileyimm ya.. Allahim inşallah sizlere de nasip eder hep dua edecem sizin için
aynısı bende de var canım ya geçen salı vuruldum iğneyi karnımda batmalar var acaba tekrar mı yumurta çatlıyor diye düşünüyorum bendeArkadaşlar geçen ay hüsranla sonuçlanan iğne denemem oldu bu ay tekrar klomen iğne derken iğnemin 7.günündeyim Sol kasığıma bugün ayaktayken bıçak batar gibi oldu iğneden olabilir mi
Test yapmadın mi canim durumun ne. Ins. Hamissindir
Kizlar cookk sukurr hamileyimm ya.. Allahim inşallah sizlere de nasip eder hep dua edecem sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?