Saol canm benım ya ıns rabbm tum ıstyenlere versın hep duam bu benım rabbm tum ıstynlre versn ıns
Amin canımm.. Allah isteyen isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin inşallah.. Hepimize sabır versin, güç versin, sağlıklı evlatlar versin..inşallah canım amınnallah razı olsun ınsallah bu ay gelır bebısın allah yardımcımız olsun bende beklıycam sogan kuru felan yapıyorum bu ay adet olunca gıdım bı devlet hastanesıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun vallahı nekadar zor seyler yasıyoruz byle rabbım anne olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amınnn ecmainnn
amınn bıtanem cumlemıze ınsallah hayırlı saglıklı saglıkla kucagımıza alacagımız evlatlar nasıp etsın rabbım amınnn hepımızın yardımcısı olsun ınsallahİnşallah canıımmm... Sağlıkla, hayırlısıyla tüm isteyenlere versin inşallah.. Amiinnn
Amin canımm.. Allah isteyen isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin inşallah.. Hepimize sabır versin, güç versin, sağlıklı evlatlar versin..
Hayırlısı olsun canım.. Ne güzel.. önceden sorun mu vardı? İnşallah çözülmüştür de bu ay sen de sevinirsin, hepimiz birden seviniriz..Tuğbacim hayırlı olsun darısı hepimize..Adetimin 5.gunu doktora gittim bugün klomen e başlayacağım inşallah..yumurtlama olmuş çok şükür..28 günde adet olmayalı öyle çok olduki..hadi hayırlısı
canım ya ben hem test yapmak istiyorum hem de korkuyorummmmmmm çok. ebe arkadaşım cuma günü kan testini yapalım dioGÜNAYDIN CANIM TEST YAPSANA
tebrik ederim canımmmmm sağlıkla kucağına aldığın haberi de bekliyoruz burdan :)tebrik ederim tuğba güzel haber aldık sonunda bu ay birisinden
Saol canım allh razı olsn
canm tebrik ederim.. bende bu ay ilk defa denedim serophene ve ovitrelle. olmadı. sizde sorun sendemiydi eşindemiydi. bende eşimde acaba bidaaha denesemmi ilac ve çatlatma iğnesinii.. kaçıncıda sonuç verdii.sen hangi tedavileri uyguladın kaç aydır deniyordunuz
Klomen ovıtrelle catlatma ıgnsı 3 4 aydr ya dktrmdan allh razı olsn
inşallah canım aynen çok zor şeyler yaşıyoruz soğan kürü ne işe yarıyor tam olarak acabainşallah canım amınnallah razı olsun ınsallah bu ay gelır bebısın allah yardımcımız olsun bende beklıycam sogan kuru felan yapıyorum bu ay adet olunca gıdım bı devlet hastanesıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun vallahı nekadar zor seyler yasıyoruz byle rabbım anne olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amınnn ecmainnn
rahmı hamılelgı hazırlıyor canım sogan kuruyle hamıle kalan cok kısı var ıbrahım sarac oglunun sıtesıne bı goz at cok yorum var bu konu hakkındainşallah canım aynen çok zor şeyler yaşıyoruz soğan kürü ne işe yarıyor tam olarak acaba
inşallah pzotıf sonuc alırsın canım gebelık testı ıcın erken adet gununde yap veya bı gun kala ınsallah 2 cızgıyı gorur ve saglıcakla alırsın bebegını kucagına amınnn ecmainnnBugün evdeydim ve zaman onca is yapmama rağmen durdu sanki. Durup durup test yaptim. 3 ovulasyon 1 HCGne oldu derseni hicbirsey ... Beklemeye devam..
Ovulasyonlara bakarsak ilk ve son yaptigim regle bu kadar az kalmisken bu kadar koyu olmasi normal değil, gebelik var gibi düşündurebilir. Ama hcg tertemiz, ikinci cizgiden eser yok. Ya nasip ...
Canım çok yorma kendini dinlenmeye çalış inşallah bebeğin tutunma evresindedir hayırlı haberlerini beklîyorum kendini dinlememk için elinden geleni yap canım bu însanı daha çok yoruyor .Off kizlar her tarafim dökülüyor. Sirtim belin bacaklarim batiyor resmen. Grip olacakmis gibi. İnşallah yaniliyorumdur..
Canım benim hcg nin çift çıkması adetin geçtikten sonra olur hiç umudunu kaybetme test yapmamanı tavsiye ederim kafana takmamaya çalış başka şeylere odaklan bebişin seninle inşallah umudunu kaybetme :)dualarım seninle :)Bugün evdeydim ve zaman onca is yapmama rağmen durdu sanki. Durup durup test yaptim. 3 ovulasyon 1 HCGne oldu derseni hicbirsey ... Beklemeye devam..
Ovulasyonlara bakarsak ilk ve son yaptigim regle bu kadar az kalmisken bu kadar koyu olmasi normal değil, gebelik var gibi düşündurebilir. Ama hcg tertemiz, ikinci cizgiden eser yok. Ya nasip ...
gunaydin canim. insAlla gripten.degildir asilama.tutuyordur.Off kizlar her tarafim dökülüyor. Sirtim belin bacaklarim batiyor resmen. Grip olacakmis gibi. İnşallah yaniliyorumdur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?