Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hım eved yapmammı grek ozmn
Şöyle ki; "iğneden 10 sonra belli olurmuş" diyorsun, ki aslında 15 gün beklemekte fayda var iğneden sonra. Tabi adet tarihinin de geçmiş olması daha net sonuç çıkartır. Ama senin zaten 26 gün geçmiş iğnenin üzerinden. Adet tarihim de 3 gün gecikti dedin sanırım. Yani karışmak istemem, istersen biraz daha bekle tabi ama; meraklanıyorsan yapabilirsin bence. İdrar testi yapacaksan yarını bekle istersen. Sabah ilk idrarla yaparsın testi. Adet belirtileri var mı peki? Kasıkta ağrılar falan var mı?

Şöyle ki; "iğneden 10 sonra belli olurmuş" diyorsun, ki aslında 15 gün beklemekte fayda var iğneden sonra. Tabi adet tarihinin de geçmiş olması daha net sonuç çıkartır. Ama senin zaten 26 gün geçmiş iğnenin üzerinden. Adet tarihim de 3 gün gecikti dedin sanırım. Yani karışmak istemem, istersen biraz daha bekle tabi ama; meraklanıyorsan yapabilirsin bence. İdrar testi yapacaksan yarını bekle istersen. Sabah ilk idrarla yaparsın testi. Adet belirtileri var mı peki? Kasıkta ağrılar falan var mı?​
Yok belırtı canm ya smzı alıp yapzam ıdrar testı

Adet tarihin geçti di mi? İlaçlar bazen geciktiriyor adeti, çok da umutlandırmak istemem ama.. ne kadar erken öğrensen o kadar iyidir.. Yap bakalım.. Hadi inşallah vardır bebişin..

Adet tarihin geçti di mi? İlaçlar bazen geciktiriyor adeti, çok da umutlandırmak istemem ama.. ne kadar erken öğrensen o kadar iyidir.. Yap bakalım.. Hadi inşallah vardır bebişin..​
Insallah canım saol ya gectı 3 gun gecmzdı ama normlde smdı denım o zmn

Insallah canım saol ya gectı 3 gun gecmzdı ama normlde smdı denım o zmn
Ay ne güzel.. Hadi hayırlısı.. Sen yine de alacaksan 1'den fazla test al da, gün içinde çok sıvı tükettiysen vs. hemen çıkmayabilir belki. Yarın sabah tekrarlarsın ilk idrarınla.

Ay ne güzel.. Hadi hayırlısı.. Sen yine de alacaksan 1'den fazla test al da, gün içinde çok sıvı tükettiysen vs. hemen çıkmayabilir belki. Yarın sabah tekrarlarsın ilk idrarınla.​
2tane alım o zmn

Hamıleyım canım ıns hayrlısıyla
Ay canıııımmm Nasıl sevindim anlatamam Bir an kendim hamileyim sandım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh... Darısı başımıza olsun... Çok sevindim Daha da genceciksin, maşallah.. Genç anneee

Ay canıııımmm Nasıl sevindim anlatamam Bir an kendim hamileyim sandım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh... Darısı başımıza olsun... Çok sevindim
Amın canım rabbm szde versn hayrmsyla ıns rabnm kucgma almamı nasıp etsn ıns

tebrik ederim tuğba güzel haber aldık sonunda bu ay birisinden​
Saol canım allh razı olsn

bencede başvur canım hatta dedikleri gibi devlette 2 kere de aşılama yaptır maddi anlamda daha iyi olur ilk seferde tutar inşallah ya dualarımız seninle olacak bu ay ben hiç bir tedavi uygulamıyorum bakalım 4 gün sonra ovülasyon günlerim bu ay tutar inşallah ya allahım bir an önce isteyen herkese versin amin

Ay canıııımmm Nasıl sevindim anlatamam Bir an kendim hamileyim sandım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın inşallaahhh... Darısı başımıza olsun... Çok sevindim Daha da genceciksin, maşallah.. Genç anneee
Ewed ya tsk ederım daha19 yasndyım

sen hangi tedavileri uyguladın kaç aydır deniyordunuz​
Klomen ovıtrelle catlatma ıgnsı 3 4 aydr ya dktrmdan allh razı olsn

Amin amiinnn.. Dualarımız hep öyle.. Sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyüt.. Hayırlı evlat olsun inşallah​
Saol canm benım ya ıns rabbm tum ıstyenlere versın hep duam bu benım rabbm tum ıstynlre versn ıns

bende 2 ay denedim olmadı bu ay ara vermek istedim darısı başımıza inşallah​
Ya ıns rabbım tum ıstynlre versn ıns ya herksn kalbne gore versın rabbım ıns canım ıns darısı sana

inşallah canım amınnallah razı olsun ınsallah bu ay gelır bebısın allah yardımcımız olsun bende beklıycam sogan kuru felan yapıyorum bu ay adet olunca gıdım bı devlet hastanesıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun vallahı nekadar zor seyler yasıyoruz byle rabbım anne olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amınnn ecmainnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…