Şöyle ki; "iğneden 10 sonra belli olurmuş" diyorsun, ki aslında 15 gün beklemekte fayda var iğneden sonra. Tabi adet tarihinin de geçmiş olması daha net sonuç çıkartır. Ama senin zaten 26 gün geçmiş iğnenin üzerinden. Adet tarihim de 3 gün gecikti dedin sanırım. Yani karışmak istemem, istersen biraz daha bekle tabi ama; meraklanıyorsan yapabilirsin bence. İdrar testi yapacaksan yarını bekle istersen. Sabah ilk idrarla yaparsın testi. Adet belirtileri var mı peki? Kasıkta ağrılar falan var mı?Hım eved yapmammı grek ozmn
Ay ne güzel.. Hadi hayırlısı.. Sen yine de alacaksan 1'den fazla test al da, gün içinde çok sıvı tükettiysen vs. hemen çıkmayabilir belki. Yarın sabah tekrarlarsın ilk idrarınla.Insallah canım saol ya gectı 3 gun gecmzdı ama normlde smdı denım o zmn
Ay canıııımmmHamıleyım canım ıns hayrlısıyla
Amin amiinnn.. Dualarımız hep öyle.. Sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyüt.. Hayırlı evlat olsun inşallahAmın canım rabbm szde versn hayrmsyla ıns rabnm kucgma almamı nasıp etsn ıns
bencede başvur canım hatta dedikleri gibi devlette 2 kere de aşılama yaptır maddi anlamda daha iyi olur ilk seferde tutar inşallah ya dualarımız seninle olacak bu ay ben hiç bir tedavi uygulamıyorum bakalım 4 gün sonra ovülasyon günlerim bu ay tutar inşallah ya allahım bir an önce isteyen herkese versin amincok sagol bıtanem amınnn haklısın aslında pozıtıf dusunmelıyımkı pozıtıf olsun ınsallah hersey hepımız ıcın guzel olur ıyı olur keske devlet bu konularda bırazdaha destek olsa aslında bıyanım rapor cıkar dıyor ama vermıyceklerını dusunuyorum 2 aşılama sartı var yoksa evlılık suremız sartlarımız uyuyor bıdahakı ay bı basvurum dıyorum bakalım maddı anlamda cok zor bızde kıredı kartıyla baslıcaz tedavıye yoksa bızımde ımkansız yok bu yonude korkutuyr benı ya negatıf olursa dıye yuklu borclarımız var bankalara ınsalllah hersey yolunda gıder aralıkda devlet hastanesıne basvuru yapmayı dusunuyorum rapor ıcın keske cıksa cok ıyı olur valla
sen hangi tedavileri uyguladın kaç aydır deniyordunuztebrik ederim tuğba güzel haber aldık sonunda bu ay birisinden
Saol canım allh razı olsn
bende 2 ay denedim olmadı bu ay ara vermek istedim darısı başımıza inşallahsen hangi tedavileri uyguladın kaç aydır deniyordunuz
Klomen ovıtrelle catlatma ıgnsı 3 4 aydr ya dktrmdan allh razı olsn
inşallah canım amınnallah razı olsun ınsallah bu ay gelır bebısın allah yardımcımız olsun bende beklıycam sogan kuru felan yapıyorum bu ay adet olunca gıdım bı devlet hastanesıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun vallahı nekadar zor seyler yasıyoruz byle rabbım anne olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amınnn ecmainnnbencede başvur canım hatta dedikleri gibi devlette 2 kere de aşılama yaptır maddi anlamda daha iyi olur ilk seferde tutar inşallah ya dualarımız seninle olacak bu ay ben hiç bir tedavi uygulamıyorum bakalım 4 gün sonra ovülasyon günlerim bu ay tutar inşallah ya allahım bir an önce isteyen herkese versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?