Hayırlısı olsun inşallah canım.. Bakalım ne diyecek doktor.Canimm damla damla geliyo ama tam sökülmesi daha. Ne agri ne sizi.. Patlamayi bekliyorum bakalim ne zamana tam gelecek. Tam döküldükten sonra 3 . gün gidicem yine Dr.a. bakalim tekrar asilama yapalim diyecek mi yoksa tüp bebeğe mi yönlendirecek?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınBen de yarın ilk Ovitrelle iğnemi yapacağım. Ve çok çok çok heyecanlıyım. Ovitrelle öncesi Gonal F kullandım, bugün doktor muayene etti. Pek umut verici yumurtalarım varmış ama bakalım neler olacak.
Bu kaçıncı iğne denemeniz canım? Benim 2. Bu olmazsa, bundan sonra aşılama olacak. Konuştuk, vakit kaybetmek istemedik. Tabi yaş şu bu da etkiliyor bu kararda. Hayırlısı olsun inşallah senin içinyine yeniden her şey. yarın dr a gidecem bakalım bu ay da klomen+iğne olacakmış galiba
CanıımmMerhaba herkeseİyi haberlerle dönerim dedim ama maalesef dönemedim Bu ay doktora gittim hem eşimden spremiyogram hemde benim tüm hormon tahlillerimi istedi... Önce benim testlerim çıktı sonuçlar şöyle: E2 21 23-139 arası olması lazım...FSH 14,72 1.09-22.50 arası olması lazım ama burda okuduklarımdan 15 sınır diye okudum tam sınırdayım..
LH 5.07 2.12-10.90 olması lazım bu normal bitek galiba... Prolaktin 49.41 3.34-26.72 arası olması lazım maalesef süt hormonum beni koruyomuş hamile kalmıyım diye...TSH 1.92 0.34-5.60 arası olması lazım...moralim bozuldu önce sonra ilaçlarla hormonlarımın dengeye girebileceğini öğrendim... Bu arada eşimin sperm sonuçları çıktı ne olsa beğenirsiniz... Sayısı 195 milyon çok iyi ml deki sayı 65 milyon oda iyi normal morfoloji %30 onda da iyiyiz ama ileri hareketli %0 kocaman bir sıfır doğrusal olmayan hareketlimiz %25 doktorum haftaya cumartesi çağırdı ama ben yarına randevu aldım kontrol randevusu tahlillerimi göstermek için...Klomen kullanıyorum eğer olamıycaksa bu ayda boşuna hormon yüklenmek istemiyorum Çok kötüyüm çok
Hayırlı olsun canımSabah 8:30'da Ovitrelle'yi yaptık. Şuan kafam bir milyon.Yan etkilerinde hafif baş dönmesi yapabilir diyordu ama ben resmen sarhoş gibiyim, eşyalar sanki dönüyor, yürürken hafif yalpalıyorum filan. Normal mi bu, bileniniz var mı, sizde de böyle oldu mu? Eğer artarsa doktoru arayacağım ama öncesinde bir KK ahalisine sorayım, onlar bilir, dedim.
Cevap için teşekkür ederim. :) Mide bulantısı çok az var, baş dönmesi fena ama. Biraz daha bekleyeyim o zaman.Hayırlı olsun canımBende yan etki yapmıyor, ama evet, yan etkileri olabiliyormuş. Mide bulantısı falan da olabiliyor sanırım. Eğer artarsa, dediğin gibi doktora danışırsın.
merhaba hoşgeldin cnm bendede öyle bi yan etki yapmadı kişiye göre değişiyo demekkiCevap için teşekkür ederim. :) Mide bulantısı çok az var, baş dönmesi fena ama. Biraz daha bekleyeyim o zaman.
Merhaba, hoş buldum.merhaba hoşgeldin cnm bendede öyle bi yan etki yapmadı kişiye göre değişiyo demekki
Pek yardım edemedim ama, bişey değil canımCevap için teşekkür ederim. :) Mide bulantısı çok az var, baş dönmesi fena ama. Biraz daha bekleyeyim o zaman.
Merhaba, hoş buldum.Benim bünyede var demek ki bir gıcıklık. İlacın yan etkilerini okumuştum da, bu kadar güçlü olacağını düşünmemiştim. Şimdilik bir artış yok ama azalma da yok.
Gerçi düşününce, netice güzel olsun da insan on kat yan etkiye bile dayanır.
ben geçen ay ilk iğnemi oldum ve bacak ağrısı, bel ağrısı ne ararsan vardı :) bu ay vurunduğum da hiçbişi olmadı belkide bünye ilk vurulduğunda böyle tepkiler veriyordur...Sabah 8:30'da Ovitrelle'yi yaptık. Şuan kafam bir milyon.Yan etkilerinde hafif baş dönmesi yapabilir diyordu ama ben resmen sarhoş gibiyim, eşyalar sanki dönüyor, yürürken hafif yalpalıyorum filan. Normal mi bu, bileniniz var mı, sizde de böyle oldu mu? Eğer artarsa doktoru arayacağım ama öncesinde bir KK ahalisine sorayım, onlar bilir, dedim.
Benimde aynıydı geçen ay dayak yemiş gibiydim ağırmadık yerim kalmamıştı bu ay hiç anlamadım bile sanırım bünye alışıyorben geçen ay ilk iğnemi oldum ve bacak ağrısı, bel ağrısı ne ararsan vardı :) bu ay vurunduğum da hiçbişi olmadı belkide bünye ilk vurulduğunda böyle tepkiler veriyordur...
Canımm iyiki varsın... moralim yükseldi biraz sayende...Günaydın herkeseee
Hayırlısı olsun inşallah canım.. Bakalım ne diyecek doktor.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlı olsun..
Bu kaçıncı iğne denemeniz canım? Benim 2. Bu olmazsa, bundan sonra aşılama olacak. Konuştuk, vakit kaybetmek istemedik. Tabi yaş şu bu da etkiliyor bu kararda. Hayırlısı olsun inşallah senin için
CanıımmDaha önce hiç bu testleri yaptırmamış mıydınız peki? Üzülme amaa Artık her şeyin çaresi var merak etme.. İlaçlarla her şey normale dönüyor. Hem bak, sorunu anlamış oldunuz. Bu büyük bir adım. Şimdi çözüme geçeceksiniz artık. Doktorun en doğru kararı almanızı sağlar. Nasıl devam edeceğinizi söyler.. Hiç moral bozmak yok.. Stres üzüntü her şeyi etkiler. Sen güçlü olmaya çalış.. İyi şeyler düşün.. Allah'ım inşallah sağlıklı bebişler verecek bize de Bunun için çabalamamız gerekiyorsa, çabalıcaz biz de.. napalım.. Yeter ki sen iyi ol
Bu arada canım testleri yaptırmamıştık ilk geçen ay başladık tedaviye...sadece klomen çatlatma iğnesi bir deneyelim dedi doktorum...Sonra istiycem testleri demişti...Bu ay istedi yaptırdık...Kadınlar daha kuvvetli sanırım...Benim testlerde sıkıntılı ama eşim benden daha kötü oldu sonucunu görünce...Bende bir arada beraber sağ olalım hallederiz herşeyi zamana bırakalım dedim...Günaydın herkeseee
Hayırlısı olsun inşallah canım.. Bakalım ne diyecek doktor.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlı olsun..
Bu kaçıncı iğne denemeniz canım? Benim 2. Bu olmazsa, bundan sonra aşılama olacak. Konuştuk, vakit kaybetmek istemedik. Tabi yaş şu bu da etkiliyor bu kararda. Hayırlısı olsun inşallah senin için
CanıımmDaha önce hiç bu testleri yaptırmamış mıydınız peki? Üzülme amaa Artık her şeyin çaresi var merak etme.. İlaçlarla her şey normale dönüyor. Hem bak, sorunu anlamış oldunuz. Bu büyük bir adım. Şimdi çözüme geçeceksiniz artık. Doktorun en doğru kararı almanızı sağlar. Nasıl devam edeceğinizi söyler.. Hiç moral bozmak yok.. Stres üzüntü her şeyi etkiler. Sen güçlü olmaya çalış.. İyi şeyler düşün.. Allah'ım inşallah sağlıklı bebişler verecek bize de Bunun için çabalamamız gerekiyorsa, çabalıcaz biz de.. napalım.. Yeter ki sen iyi ol
Canımm iyiki varsın... moralim yükseldi biraz sayende...eşimle konuştuk yarın doktora gidince duruma göre bakalım...panik yapmayalım dedik... eğer direk tüp bebek derse hazirana kadar beklemeye alıcaz kendimizi...eşimin işi okulu biyandan da kursu var... Ben istiyorum diye başladık hemen tedaviye ama ona böyle bir stresi de eklemek istemiyorum. Herşey Allah'tan... Onun uygun gördüğü herşeye razıyım...
Canım yaaaBu arada canım testleri yaptırmamıştık ilk geçen ay başladık tedaviye...sadece klomen çatlatma iğnesi bir deneyelim dedi doktorum...Sonra istiycem testleri demişti...Bu ay istedi yaptırdık...Kadınlar daha kuvvetli sanırım...Benim testlerde sıkıntılı ama eşim benden daha kötü oldu sonucunu görünce...Bende bir arada beraber sağ olalım hallederiz herşeyi zamana bırakalım dedim...
Canım benim tek sen değilsin inanki hepimizde farklı sorunlar var inş tez zamanda sıkıntıların geçer ama hareketlilik çözülebilen bir sorun üzülme bizde de morfoloji sorunu varBu arada canım testleri yaptırmamıştık ilk geçen ay başladık tedaviye...sadece klomen çatlatma iğnesi bir deneyelim dedi doktorum...Sonra istiycem testleri demişti...Bu ay istedi yaptırdık...Kadınlar daha kuvvetli sanırım...Benim testlerde sıkıntılı ama eşim benden daha kötü oldu sonucunu görünce...Bende bir arada beraber sağ olalım hallederiz herşeyi zamana bırakalım dedim...
teolog belirti falan var mı seninle 1 gün var aramızda iğneninCanım benim tek sen değilsin inanki hepimizde farklı sorunlar var inş tez zamanda sıkıntıların geçer ama hareketlilik çözülebilen bir sorun üzülme bizde de morfoloji sorunu var
Canım ben de sana yazacaktım ben de hiç belirti yok diyebilirim bugün biraz belim ağırdı birde sağ kasığım zonklar tarzı ağırdı ama onun haricinde hiç birşey yok sen nasılsın varmı belirtiteolog belirti falan var mı seninle 1 gün var aramızda iğnenin
ayy yok canım ya akıntı da kesildi sadece sağ kasıkta zonklama gibi ağrı var ama bu benim adete yakında oluyor....birde belki ilgisi yoktur ama vajina ağrıyor yaCanım ben de sana yazacaktım ben de hiç belirti yok diyebilirim bugün biraz belim ağırdı birde sağ kasığım zonklar tarzı ağırdı ama onun haricinde hiç birşey yok sen nasılsın varmı belirti
Vajina ağırısı üşüttün falan mı acaba benim bugün işte bi ara sende ki gibi zonklar tarzı kasık ağrım oldu onun dışında tık yokayy yok canım ya akıntı da kesildi sadece sağ kasıkta zonklama gibi ağrı var ama bu benim adete yakında oluyor....birde belki ilgisi yoktur ama vajina ağrıyor ya
benim bu klomenle 5. ayım çatlatma iğnesini 3 kere kullandım...bende baktım tüp bebek merkezi bazı sorunlar var onları halledebilirsem ocak şubatta bizde başlıycaz...benim bu ay 2 yumurtam oluştu...ben klomeni ilk kullandığımda hamile kaldım ama düştü hatta o zaman çatlatma iğnesi de vurulmamıştım....Vajina ağırısı üşüttün falan mı acaba benim bugün işte bi ara sende ki gibi zonklar tarzı kasık ağrım oldu onun dışında tık yokben artık tüp bebek merkezi bakıyorum canım ikinci ay iğne ile senin kaçıncı ayın kaç yumurtan olmuştu
Rabbim tekrar yaşatır ve sağlıkla kucağına alırsın inş canım bizde de morfoloji sorunu var internetten baktım vajina ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmiş hadi inş sen kaçıncı gün test yapacaksın benim geçen ay bir hafta gecikti adetim sonu hüsran doktorum ilaçlar geciktirmiştir dedibenim bu klomenle 5. ayım çatlatma iğnesini 3 kere kullandım...bende baktım tüp bebek merkezi bazı sorunlar var onları halledebilirsem ocak şubatta bizde başlıycaz...benim bu ay 2 yumurtam oluştu...ben klomeni ilk kullandığımda hamile kaldım ama düştü hatta o zaman çatlatma iğnesi de vurulmamıştım....
ben dün yaptım silik çıktı iğnenin etkisi halen devam ediyor...ara ara yaparım ben test canım rahat duramam çünkü sen ne zaman yapacaksın benim bu ay da hiç umutlu değilim çünkü...bizdede hareketlilikte sıokıntı vadı 3 ay proxeed kullandık geçen ay iyi çıktı sonucumuz bakalım rabbim ol dediğinde olacak sizin morfoloji kaç bizim o da sınırda %4Rabbim tekrar yaşatır ve sağlıkla kucağına alırsın inş canım bizde de morfoloji sorunu var internetten baktım vajina ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmiş hadi inş sen kaçıncı gün test yapacaksın benim geçen ay bir hafta gecikti adetim sonu hüsran doktorum ilaçlar geciktirmiştir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?