- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
En doğrusunu yapmışsın canım.. Siz daha çok gençsiniz, hem daha 5 ay olmuş.. Hemen vücuda hormon yüklemek hiç doğru değil.. Onun yan etkilerini gidermek için bir de başka ilaçlar veriyor benim doktorum. İlaç üstüne ilaç.. Üstelik de eşinin değerlerine bakılmadan.. Benim ablam doktor. Ben 30 yaşını geçmiş olmama ve 9 aydır deniyor olmamıza rağmen "neden ilaç kullanıyorsun, olacak elbet" diyor. İlaçların da zararı var.. Bir süre daha oluruna bırakın dediğin gibi, inşallah kendiliğinden olacak hiçbir şeye gerek kalmadan
Ay canıım.. emin misin yaa gelir mi devamıKaç gün kaldı adetine normalde? Dur bakalım tam olmadan umudunu yitirme canım.. Hayırlısı inşallah..
canım adet gününmüydü bugün belki yerleşmedir
canım ilk aşılamandı dimi senin yanlış hatırlamıyorsam her ay bende görüyorum o kırmızıları malesef ama inanıyorum ki birgün bizde burdan hamile olduğumuzun müjdesini vereceğiz inşallah
Ins. Gelmez canım tamamen dökülen kadar kötü düşünme bence. Ben adet günümde gelen lekelere bile açana hamilemiyim diyorum. Neden dersen bir akrabam adet olduğunu sanıyorken Dr gitme ihtiyacı duyuyor ve öğreniyor ki hamile. O yüzden kırmızılar gelse bile ben acaba hamile miyim demekten kendimi alamıyorum.
Bat cuma ggünü normalde. Gecen ay da bat dan 1 gün önce gelmişti. Aksama kadar Birsey gelmedi. Az önce lavaboda silinince epey bi kirmizi geldi. İlk asilamamdi evet. Tam sokulene kadar bekleyeceğim tabii ki. Her ay tecrubemiz artiyor :) hep birlikte göreceğiz bakalim desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Sonuç büyük olasilikla negatif ama uzulmek yok. Ya nasip dedik, hayirlisiyla dedik, dualar ettik.. Olmadiysa demek ki nasip ve hayir değilmis.
Her şey nasip canım . Daha yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş bu dünyada demek ki.Bu arada iğnenin 13, asilamanin 12. Günüydü bugün.
Anam burada 14. Günden öncetest yapmayin diyip duruyonuz benimki 13 ggün su koyveriyo :) :) nasil is bu anlamadim ki. Benim bünye nasil bi makine
İnşallah yerleşmedir canım. Doktora sorma imkanın var mı telefonda falan?
Hayırlısı olsun canım.. yine de inşallah vardır amaBat cuma ggünü normalde. Gecen ay da bat dan 1 gün önce gelmişti. Aksama kadar Birsey gelmedi. Az önce lavaboda silinince epey bi kirmizi geldi. İlk asilamamdi evet. Tam sokulene kadar bekleyeceğim tabii ki. Her ay tecrubemiz artiyor :) hep birlikte göreceğiz bakalim desteğiniz için sonsuz teşekkürler. Sonuç büyük olasilikla negatif ama uzulmek yok. Ya nasip dedik, hayirlisiyla dedik, dualar ettik.. Olmadiysa demek ki nasip ve hayir değilmis.
Ben senden umutluyum canım Allah'ın izniyle.. cumartesiyi bekliyoruuzzzAradım canım Dr u. Bişey demedi lekelenmeler için. . Sadece 21. Gün hcg değeri için erken dedi. Cumartesi test yapmamı soyledi. Ona göre geldiğinde konuşuruz dedi.
günaydın canım hoşgeldinHayırlısı olsun canım.. yine de inşallah vardır amahayırlısıyla
Benim de adetime 7 gün kaldı ve dün hafiften karın ağrısı oldu yine. Bende de yok bence.. ama napalım.. demek nasip böyleymiş. Önümüzdeki aylara bakıcaz olmazsa..
Ben senden umutluyum canım Allah'ın izniyle.. cumartesiyi bekliyoruuzzz
Günaydııınngünaydın canım hoşgeldin
oğlum daha iyi cnm ya ağrıları baya azaldı yarında diğer bacağından olacak herhalde haber bekliyoruz sen nasılsınGünaydııınnHoşbulduumm.. Oğlun nasıl oldu?
Aman iyi olsun da.. İnşallah yarınki de güzel geçer canım..oğlum daha iyi cnm ya ağrıları baya azaldı yarında diğer bacağından olacak herhalde haber bekliyoruz sen nasılsın
Amin canım amiinnn...amin canım inş. iyi geçer de kurtulur biran önce ağrılara pek takılma bence çünki hamile kalanlardada oluyo hemen moral bozmak yokben artık saldım çayıra olursa iyi olur olmazsada ya nasip çok şükür iki tane var Rabbim onlara sağlık , sıhhat uzun ömürler versin inş. kızımda 18 yaşında üniversitede okuyo ilk senesi hepiniz için dua ediyorum inş. tez zamanda anne olursunuz
amin canım benim Allah razı olsunAmin canım amiinnn...Çok saol.. Ne biliyim.. İnsanın morali bozuluyor bu ağrılara.. İnşallah adet yüzünden değildir.. Hayırlısı..
Maşallah ne güzel kocaman olmuş seninkiler deHayırlı olsun okulu. Allah zihin açıklığı versin.. Bakarsın bir sürpriz daha gelir Allah sağlıklı sıhhatli hep beraber uzun ömürler versin canım sizlere Bize de nasip etsin inşallah o güzel duyguları.. Çok saol.. Eksik olma Amiinnn
Canimm damla damla geliyo ama tam sökülmesi daha. Ne agri ne sizi.. Patlamayi bekliyorum bakalim ne zamana tam gelecek. Tam döküldükten sonra 3 . gün gidicem yine Dr.a. bakalim tekrar asilama yapalim diyecek mi yoksa tüp bebeğe mi yönlendirecek?taydin bi haber var mi ? nasilsin
himm insAllah damlalarda kesilirde bebek vardir canim kismet belli olmaz.habersar et beniCanimm damla damla geliyo ama tam sökülmesi daha. Ne agri ne sizi.. Patlamayi bekliyorum bakalim ne zamana tam gelecek. Tam döküldükten sonra 3 . gün gidicem yine Dr.a. bakalim tekrar asilama yapalim diyecek mi yoksa tüp bebeğe mi yönlendirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?