- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
Canım nasılsın varmı belirti ben de adet belirtileri var mesela canım tatlı istiyor temizlik yaptım bugün malum haftasonu ya kasığım yandı resmen sanki bişey varmış gibi korktummoralin bozulmayacaksan yap daha erken çıkmaz çünkü bende alışkanlık oldu ya o yüzden bana koymuyor artık negatif olması :) :)
Canım merhaba bizde de sperm sayisi le hareketlilik iyi ama morfoloji 1 bizim doktorumuz önemsemedi hatta hiç problem yok deyip yolladı biz kendimiz farkettik arastirdik ki sorunmuş bu biz hayirlisiyla tüp bebek yaptırıcazHerkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı
Canım nasılsın varmı belirti ben de adet belirtileri var mesela canım tatlı istiyor temizlik yaptım bugün malum haftasonu ya kasığım yandı resmen sanki bişey varmış gibi korktum
pek iyi değilim ama hoşumada gitmiyo değil belirti yaşıyorum uykum geliyo göğüslerim acıyo başım sersem gibi oluyorum 2 kere pozitif gördüm ama adet olursam çok üzülücemCanım nasılsın varmı belirti ben de adet belirtileri var mesela canım tatlı istiyor temizlik yaptım bugün malum haftasonu ya kasığım yandı resmen sanki bişey varmış gibi korktum
Olmazsın inş canım bebiş in seninledirpek iyi değilim ama hoşumada gitmiyo değil belirti yaşıyorum uykum geliyo göğüslerim acıyo başım sersem gibi oluyorum 2 kere pozitif gördüm ama adet olursam çok üzülücem
inş rabbim tüm isteyenlere versin...2 yıdır bekliyordum inş daha fazla beklememOlmazsın inş canım bebiş in seninledir
Canım merhaba bizde de sperm sayisi le hareketlilik iyi ama morfoloji 1 bizim doktorumuz önemsemedi hatta hiç problem yok deyip yolladı biz kendimiz farkettik arastirdik ki sorunmuş bu biz hayirlisiyla tüp bebek yaptırıcaz[/QUOT
Ya bize de doktor olur ama süreç uzayabilir dedi gençsinz dedi.bir altı ay geçsn isterseniz aşılama deneriz dedi ya bi de biz 2 gün önce birikte olmuştuk aslında en az 3 günlük bir cinsel perhiz gerekiyomus bilemiyorum eşime göstermek istemedm o da cok üzüldü. Ama erkekler içine atıyor o yokken ağladım cok
bende farklılık yok canım ya ara ara kasık batması ve akıntı var ama bu benim adet öncesi de olur az önce test yaptım negatifCanım nasılsın varmı belirti ben de adet belirtileri var mesela canım tatlı istiyor temizlik yaptım bugün malum haftasonu ya kasığım yandı resmen sanki bişey varmış gibi korktum
Benimde yaşım 30 biz de 16 aydır deniyoruz tesadüfe bak ki bizde de sonuç yok şimdilik.Canım 2 ila 7 gün diyorlar 2 gün önce işe sorun olmaz sanırım evet erkekler içine atıyor bende eşime belli etmeden çok ağladım onlar bizden farklılar bizim yaş 30 16 aydırda olmuyor beklemeye gerek yok dedik hepimiz için hayırla sonuçlanır inş
Canım ah evet nekadarda benziyor durumlarımız benim iğnemin 12.Günü adet belirtilerim başladı demekki bu ayda olmadı dediğim gibi biz tüp bebek düşünüyoruz peki sizin sorun ne ne yapmayı düşünüyorsunuz ben yaş konusunda çok tedirginim çok umutsuzum nedenseBenimde yaşım 30 biz de 16 aydır deniyoruz tesadüfe bak ki bizde de sonuç yok şimdilik.
Canım benimde 12.günüm adet belirtilerim başladı ya bende üzgünümbenimde bugün 13.günüm hiç ama hiç umudum yok oysaki iğneyi yaptığım sıralar ne ümitliydim hamilelik adın hiç bi belirtim yok tüm belirtiler adet olacağım gibi çok mutsuzum test yapmak gelmiiyo içimden o negatifi görmek istemiyorum
umarım yanılıyoruzdur ama adet belirtilerim hiç şaşmaz aynıdır hepCanım benimde 12.günüm adet belirtilerim başladı ya bende üzgünüm
Benimde adet belirtilerim hep aynıdır canım ve belirtiler başladı benim 2 .denememumarım yanılıyoruzdur ama adet belirtilerim hiç şaşmaz aynıdır hepheralde 4 5 güne olurum . bu arada ilk iğne denemeniz i
Benimde adet belirtilerim hep aynıdır canım ve belirtiler başladı benim 2 .denemem
Hayır canım kullanmadım daha çok strese girerim diye düşünüyorum zaten catlama ıgnesı olunca ilişki zamanı veriyor ya o zaman Çatlıyordur sanırım sen kullandin mibenimde ilk denemem 9 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonrada olmadı bidaha . geçtiğimiz ay pko olduğunu öğrendik ve klomenle başladık tedaviye inşallah rabbim çok bekletmez bizleri . ovulasyon testi kullanmışmıydın hiç acaba
günaydın canım ikinci çizgi silikde olsa çıktıysa hamilesin bencebenim bugün ovitrelleden sonraki 15.günümdü bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı hamileyimdir inş pzrtsi doktor
CanıımmMerhaba herkesegüzel haberlerle geldim bugün dün doktora gitti eşimin ve benim test sonuçlarını gösterdik biz gergin bi şekilde tüp bebek varikosel ameliyatı gibi konuşmalara hazırlamışken kendimızı doktorum herşey çok iyi dedi eşimin ileri hareket sıfırdı doğrusal olmayanda bize yeter dedi bi vitamin tarzı emodex verdi bende kullanıyorum hatta dedi banada prolaktin dusurmek için distinat verdi suan 4 ilaç kullanıyorum meleğim için ama değer çok uzun anlattım ama umudumuz kaybetmemek ve internetten sadece destek alıp korukorune inanmak lâzım
Canımbenim bugün ovitrelleden sonraki 15.günümdü bugün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı hamileyimdir inş pzrtsi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?