Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ilaçlar baya pahalı canım Rabbim kolaylık versin hepimize . sen kaç yaşındasın

Günaydın herkese..
Bugün adet günüm ama olmadım. Olurum, az kalmıştır. Beklicem.. Belirtiler var zaten.

Canım.. Valla hüzün çöküyor bu adete yakın günlerde.. Eşimle konuştuk.. O da üzülüyor ama kötü şeyler düşünme diyor.. Rahatladım biraz. Hayırlısını beklicez artık, napalım..
Senin prolaktin düşmüş ne güzel. fsh da normalmiş. Ama rahim filmi önemli evet.. Ben de bu ay çektiricem.. Bir sorun yoksa da bilelim, Allah korusun varsa da.. Ben de adetin 3. günü şu hormon testlerini yaptırayım. Prolaktin ve tsh baktırmıştım ama başka istemedi doktorum. Başka ne baktırmam lazım?
Aman dikkat et kendine.. Güzel günler bekliyor bizi inşallah.. Dediğin gibi bir rahatlasak..

Üzülme sıkılma canım. Gel buraya bizlere içini dok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Birbirimizin dertlerine ortam oluyoruz. Bizi bizden başkası bu kadar iyi anlayamaz.
Çan çan konuşuyorum bazen zaten.. Bi sus diyorum kendi kendime Saol canıımmm

günaydın canım hoşgeldin belkide olmazssın

sanırım aynı zamanda iğnelerimi olmuştuk benim kırmızılar geldi bugun inş senden güzel haberler alırız . umutlar bidahaki aya
Benimki de yakındır Kısmet canım.. Napalım.. İnşallah bir dahaki aya

kızlar günaydın bugün iğnenin 17.günü halen adet olmadım kan testi de negatif halen beklemedeyim bende....adet gelsin tüp bebek merkezine gidicez ama stresttenmidir nedendir bilinmez halen regl olmadım belirtide yok
Stres beni de hep geciktiriyor canım.. İnşallah olursun da, rahatlarsın.. Hayırlısıyla başlarsın tedavine

Merhaba,
Ben de 32 yaşındayım.. 2 embriyo koymuyorlarmıymış yaa e ikiz oluyor ya genelde tüp bebek amaa.. Valla ya tutmazsa diye ben de korkuyorum. Önce aşılama yaptırıcam ama insan korkuyor Fiyatlar da çok pahalı yaa.. Çocuk yapmak bile paraya bakıyor.. Puuff

Geçen ay benim de böyle oldu.. Bir tane 22 cm olan yumurta doktora gittiğim gün çatlamak üzereydi.. İlişki ertesi gün oldu.. Belki de kaçırdık diye takıldım baya.. ama başka yumurtalar da vardı bende. Onlar için de ovitrelle vurunmuştum işte. Bari onlar çatlasa da, tutsa dedim ama, sanırım tutmadı onlar da İnşallah doktorun yanılmamıştır canım. Olumlu düşünmeye çalış..

[/QUOTE]
Evt canım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum adetimi bekliyorum bakalım, daha ilk kullandım ben bu klomeni en azından dört ay kullanmayı düşünüyorum, hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler veririz

kızlar günaydın bugün iğnenin 17.günü halen adet olmadım kan testi de negatif halen beklemedeyim bende....adet gelsin tüp bebek merkezine gidicez ama stresttenmidir nedendir bilinmez halen regl olmadım belirtide yok
benimde canım 17. gün bende salı günü idrar testi yaptım negatif ama adette olmadım, adetim geçti kan testi yapmaktan korkuyorum ondada çıkmayacak çünkü bişey hissetmiyorum, adetim gelsede rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum, inşallah hayırlısı olur hakkımızda

ben bu ay çekildim rahim filmini şükür temiz çıktı...aynen gelse de önümüze baksak ben biraz daha bekleyim doktora gidicem zaten baya geçti çünkü kan da da negatif benim sen idrar testini yarın ilk idrarla tekrarla umarım hamişsindir

Fsh la e2 de baktır. Benim gittiğim hastanede rahim filmini 350 ytl ye çekiyorlar. Ben birde üniversite ile görüşmeyi düşünüyorum. Senin gittiğin hastanede ne kadar biliyor musun

Bende bekliyim diyorum canım haftaya kadar gelmezse doktora gideyim. Esimde dun aksam diyoki bak kendini hamile hissetme ondan olmuyondur diyo. Ama hissetmiyom zaten o negatifi gorunce de hayırlısı olsun

Bende bekliyim diyorum canım haftaya kadar gelmezse doktora gideyim. Esimde dun aksam diyoki bak kendini hamile hissetme ondan olmuyondur diyo. Ama hissetmiyom zaten o negatifi gorunce de hayırlısı olsun
aman o eşler hep aynı benimkide çok kafaya takıyorsun ondan olmuyor diyor aslında bu ay çok da takmadım ama yine olmadı nedense..sen testi tekrarla idrarda hemen çıkmayabilir

Fsh la e2 de baktır. Benim gittiğim hastanede rahim filmini 350 ytl ye çekiyorlar. Ben birde üniversite ile görüşmeyi düşünüyorum. Senin gittiğin hastanede ne kadar biliyor musun

İnternetten baktım şimdi ben de: LH, FSH, TSH, Prolaktin ve Estradiol bakılır diyor. Estradiol E2'ymiş sanırım. Ben benim hastanenin fiyatını bilmiyorum canım. Ama Radyotom diye bir yer varmış. Herkes hiç acımadı, anlamadım bile falan diyor. Onda çektirmeyi düşünüyorum. Orasına da 400 dediler. Çok aslında ama mecbur.. Devlet hastanelerinde dikkat etmezler, belki önemsemezler, acır diye korkuyorum..

özelde yaptır cnm ben bölge hastanesinde yaptırmıştım anestezili çok rahat

Canım bazen kanda hemen çıkmıyormuş hatta bir arkadasa doktor kanda bile 10 gün sonra çıkar demiş hadi hayırlısı

aman o eşler hep aynı benimkide çok kafaya takıyorsun ondan olmuyor diyor aslında bu ay çok da takmadım ama yine olmadı nedense..sen testi tekrarla idrarda hemen çıkmayabilir
Benimki de ayni canım esim çok takiyosun diyo ben testi bile ondan gizli yaptim. Kan testi yaptiriyim desen esimle ayni yerde çalışınca çıkışta o da oluyor ona desem yaptiralim diye artık takiyon diycek haftayi bekliyorum o diyesiye kadar seslenmiycem canım eğer hamile degilsem de haftaya kadar gelir herhalde adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…