Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canlar ben normalde 28 günde bir adet oluyorum fakat geçen ay ilaçlar yüzünden 35 günde oldum crinone diye bir jel vermişti doktor onu bıraktım adet oldum sizce benim adetim 35 güne mi çıktı iğnenin 16.günü yarın sabah test yapıcam negatif görücem biliyorum sabah bi kalktım ay 15lik kızlar gibi yüzüm sivilce dolu

yine o jelden kulanmadıysan bence normal günüde olursun

Kullandım ama 3 gün oldu bırakalı estofem diye bir ilaç ta kullanıyorum acaba omu yapıyor karnım ağırıyor göğüslerime arada bıçak saplanıyor sanki tüm adet belirtilerim var
bende çok iğne oldum ama o ilaçlardan vermedi bana her doktor farklı inş. hamilelik belirtisidir dur bakalım

Evet bu testleri yaptir adetin in 3. Gunu. Ben devlet hastanesine gittim ords hsg çekiyoruz dedi. Üniversiteyi aradım orda da dışardan gelen hastalara çekmiyoruz ki zaten imkanlarımiz kısıtlı kendi hastalarımıza bile zor durumda kalmadıgimiz surece yapmıyoruz dedi. Bana bir tek yol göründü özelde kendi Dr uma çektiricem.

Progesteron içerikli ilaçlar geciktirir bence. Sivilce değilde kızlar ben klomen j 4 ay üst üste kullandım 3 kilo aldım. Sizde de kilo yaptım ilaclar

Canım 2010dan beri bi kanun çıkmış 35 yaşından önce koymuyorlarmis . bende bir kez asilamami denesem diyorum yoruldum artık ilaçlardan bilemiyorum

Canım rahim filmini anestezi limi cektrdin.birde filmden sonra korunun demesini dr .bide kaç liraya çektirdim çok soru sordum kusura bakma

Veeee beklenen hazin son kızlar moralim çokkk bozuldu lekem gelmeye başladı ya olmadı tüp bebekte bazı nedenlerden dolayı bu ay kaldı Of şuan ne düşünecegimi bilmiyorum kafam allak bullak

Veeee beklenen hazin son kızlar moralim çokkk bozuldu lekem gelmeye başladı ya olmadı tüp bebekte bazı nedenlerden dolayı bu ay kaldı Of şuan ne düşünecegimi bilmiyorum kafam allak bullak
üzüldüm canım her ay yeni bir umut elimizden birşey gelmiyor allaha dua etmekten başka bir problem olduğu için mi tüp bebek düşünüyorsunuz yoksa daha fazla beklememk için mi

üzüldüm canım her ay yeni bir umut elimizden birşey gelmiyor allaha dua etmekten başka bir problem olduğu için mi tüp bebek düşünüyorsunuz yoksa daha fazla beklememk için mi
Canım bizde morfoloji sorunu var bu yüzden düşündük 16 aydır bekliyoruz

Canım rahim filmini anestezi limi cektrdin.birde filmden sonra korunun demesini dr .bide kaç liraya çektirdim çok soru sordum kusura bakma
yok ne kusuru canım olur mu öle şey...300 tl anestezili çektirdim şükür ağrı sızı hiçbirşey olmadı...korunun demedi canım hatta o ay klomen kullandırdı şansın artsın falan dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…