salı kan testinde negatif çıktı canım stresten gelmiyor sanırımhayırlısı olsun cnm inş. hamilesindir
Hadi hayırlısı inşsanmıyorum ama beklemedeyim doktora da gitmeyim diyorum söktürücü vermesin diye haftaya kadar beklicem bakalım
yine o jelden kulanmadıysan bence normal günüde olursunCanlar ben normalde 28 günde bir adet oluyorum fakat geçen ay ilaçlar yüzünden 35 günde oldum crinone diye bir jel vermişti doktor onu bıraktım adet oldum sizce benim adetim 35 güne mi çıktı iğnenin 16.günü yarın sabah test yapıcam negatif görücem biliyorum sabah bi kalktım ay 15lik kızlar gibi yüzüm sivilce dolu
Kullandım ama 3 gün oldu bırakalı estofem diye bir ilaç ta kullanıyorum acaba omu yapıyor karnım ağırıyor göğüslerime arada bıçak saplanıyor sanki tüm adet belirtilerim varyine o jelden kulanmadıysan bence normal günüde olursun
bende çok iğne oldum ama o ilaçlardan vermedi bana her doktor farklı inş. hamilelik belirtisidir dur bakalımKullandım ama 3 gün oldu bırakalı estofem diye bir ilaç ta kullanıyorum acaba omu yapıyor karnım ağırıyor göğüslerime arada bıçak saplanıyor sanki tüm adet belirtilerim var
Sanmıyorum ama ah keşke diye geçiyor içimdenbende çok iğne oldum ama o ilaçlardan vermedi bana her doktor farklı inş. hamilelik belirtisidir dur bakalım
çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlarrrrr kalp atışını duydum cok sükürrr rabbbbimm hepinize nasıp etsın inşallah
Evet bu testleri yaptir adetin in 3. Gunu. Ben devlet hastanesine gittim ords hsg çekiyoruz dedi. Üniversiteyi aradım orda da dışardan gelen hastalara çekmiyoruz ki zaten imkanlarımiz kısıtlı kendi hastalarımıza bile zor durumda kalmadıgimiz surece yapmıyoruz dedi. Bana bir tek yol göründü özelde kendi Dr uma çektiricem.İnternetten baktım şimdi ben de: LH, FSH, TSH, Prolaktin ve Estradiol bakılır diyor. Estradiol E2'ymiş sanırım. Ben benim hastanenin fiyatını bilmiyorum canım. Ama Radyotom diye bir yer varmış. Herkes hiç acımadı, anlamadım bile falan diyor. Onda çektirmeyi düşünüyorum. Orasına da 400 dediler. Çok aslında ama mecbur.. Devlet hastanelerinde dikkat etmezler, belki önemsemezler, acır diye korkuyorum..
Progesteron içerikli ilaçlar geciktirir bence. Sivilce değilde kızlar ben klomen j 4 ay üst üste kullandım 3 kilo aldım. Sizde de kilo yaptım ilaclarCanlar ben normalde 28 günde bir adet oluyorum fakat geçen ay ilaçlar yüzünden 35 günde oldum crinone diye bir jel vermişti doktor onu bıraktım adet oldum sizce benim adetim 35 güne mi çıktı iğnenin 16.günü yarın sabah test yapıcam negatif görücem biliyorum sabah bi kalktım ay 15lik kızlar gibi yüzüm sivilce dolu
Canım 2010dan beri bi kanun çıkmış 35 yaşından önce koymuyorlarmis .Benimki de yakındırKısmet canım.. Napalım.. İnşallah bir dahaki aya
Stres beni de hep geciktiriyor canım.. İnşallah olursun da, rahatlarsın.. Hayırlısıyla başlarsın tedavine
Merhaba,
Ben de 32 yaşındayım.. 2 embriyo koymuyorlarmıymış yaae ikiz oluyor ya genelde tüp bebek amaa.. Valla ya tutmazsa diye ben de korkuyorum. Önce aşılama yaptırıcam ama insan korkuyor Fiyatlar da çok pahalı yaa.. Çocuk yapmak bile paraya bakıyor.. Puuff
Geçen ay benim de böyle oldu.. Bir tane 22 cm olan yumurta doktora gittiğim gün çatlamak üzereydi.. İlişki ertesi gün oldu.. Belki de kaçırdık diye takıldım baya.. ama başka yumurtalar da vardı bende. Onlar için de ovitrelle vurunmuştum işte. Bari onlar çatlasa da, tutsa dedim ama, sanırım tutmadı onlar daİnşallah doktorun yanılmamıştır canım. Olumlu düşünmeye çalış..
Canım rahim filmini anestezi limi cektrdin.birde filmden sonra korunun demesini dr .bide kaç liraya çektirdim çok soru sordum kusura bakmaben bu ay çekildim rahim filmini şükür temiz çıktı...aynen gelse de önümüze baksak ben biraz daha bekleyim doktora gidicem zaten baya geçti çünkü kan da da negatif benim sen idrar testini yarın ilk idrarla tekrarla umarım hamişsindir
üzüldüm canım her ay yeni bir umut elimizden birşey gelmiyor allaha dua etmekten başkaVeeee beklenen hazin son kızlar moralim çokkk bozuldu lekem gelmeye başladı ya olmadı tüp bebekte bazı nedenlerden dolayı bu ay kaldı Of şuan ne düşünecegimi bilmiyorum kafam allak bullak
Canım bizde morfoloji sorunu var bu yüzden düşündük 16 aydır bekliyoruzüzüldüm canım her ay yeni bir umut elimizden birşey gelmiyor allaha dua etmekten başkabir problem olduğu için mi tüp bebek düşünüyorsunuz yoksa daha fazla beklememk için mi
yok ne kusuru canım olur mu öle şey...300 tl anestezili çektirdim şükür ağrı sızı hiçbirşey olmadı...korunun demedi canım hatta o ay klomen kullandırdı şansın artsın falan dedi....Canım rahim filmini anestezi limi cektrdin.birde filmden sonra korunun demesini dr .bide kaç liraya çektirdim çok soru sordum kusura bakma
Üzülme canım her şeyde vardır bir hayir. Böyle düşün içini ferah tut.Veeee beklenen hazin son kızlar moralim çokkk bozuldu lekem gelmeye başladı ya olmadı tüp bebekte bazı nedenlerden dolayı bu ay kaldı Of şuan ne düşünecegimi bilmiyorum kafam allak bullak
günaydın hayırlı cumalar kızlar
amin canım bol bol dua edelim bugünGünaydın ablacim. Hayırlı bereketli cumalariniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?