Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aynen size katılıyorum, meşguliyet olunca insan çok düşünmüyor, kafaya takmıyor.Ama bir yerde duymuştum bu ay onu deniyorum.Moralini bozacak hiç birşeye takılma. içine de moral bozucu bir düşünce getirme.Böyle yapınca vucutta, hücrelerde çok daha iyi çalışıyormuş.

bekliyorum canım,cumaya birşey olmazsa idrar hala birşey olmazsa da pazartesi kan testi düşünüyorum. Ay inşallah benim gb bekleyenler tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız.
İnşallah canım.. Tez vakitte, en hayırlı zamanda olsunlar inşallah..

Evet.. Zaten en büyük etken stres.. Hiç takmayanların hemen oluyor ya da yıllarca tedavi görenlerin tamam artık vazgeçtik dedikleri anda oluyor.. Ama işte takmamak da elimde olmuyor.. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama hormonlar buna izin vermiyor Hayır yani hiç sorun da görünmüyor Allah'a şükür, ne stresiyse bu.. ama elimde değil.. amaann.. İş stres, o stres bu stres hayat stres..

Ay benimde migrenim var ya bir tutuyor Allâh o doğal korunma yöntemi stresi ben de kullanıyorum gelecek birgün o nazlı bebişler gelecek te bizim ömrümüz geçiyor
Çok fena di mii!!? Of of anmayalım, tutmasıınn..
Bebişler de fazla uzatmadan gelsinler inşallah.. Hayır yani yıllardır olmasın diye uğraş dur.. şimdi de böyle olsun.. Boşa uğraşmışız demek.. O zaman da olurdu gerçi, düşünmeyince stres yapmayınca

sanırım aynı zamanda iğnelerimi olmuştuk benim kırmızılar geldi bugun inş senden güzel haberler alırız . umutlar bidahaki aya

Ben bu ay 2. kez klomen kullandım.Cumartesi günü kontrolüm vardı,henüz yumurtan büyümemiş ,Çarşamba tekrar gel dedi Dr um..

Bugün baktığında yumurtan çatlamış kendiliğinden dedi,3 günde nası oldu anlamadım..iğneye gerek kalmadı yani..bugün ve cuma birlikte olun dedi ama acaba kaçırdık mi biz günleri kafam takıldı,doktorum yanıldı mı acaba?!?pffff kafamda deli sorularrr:/

Canım
Canım geçen ay doktorum ayni seyi bana dedi once bakti yumurta yok daha dedi üç gün sonra catlamis dedi ki benim catlatma sorunum var . Bence ben gecen ay yumurtlamamisim canım yumurta olmayınca da doktor catladi dedi bana öyle geliyor canım . hayirlisi olsun canim güzel düşün guzel olsun :)

Yaa her ay mutlaka yumurta oluşuyor aslında ama kalitesi ve zamanlama önemli işte sanırım..sen bu ay klomen vs kullandın mıı? valla bu ayda olmazsa doğal yöntemlere geçicem ben sanırım incir kürü havuç kürü Allah ne verdiyse:)))

Dediğin çok doğru,güzel düşünelim güzel şeyler olsun...:)[/QUOTE]

Son düzenleme:
Merhaba adım aynen valla. Bende bugün adetimin 3. Gunu Dr gittim gene. Prolaktin im kendiliğinden düşmüş bu ay 24.8 den 14 e düşmüş. fsh da normal dedi. Ama rahim filmini ısrarla görmek istiyor. Arabada eve gelirken dalıp gidiyorum kendime geldigimde iyiki kaza yapmadım diyorum kendi kendime. Ins anın kafasında 40 tane şey oluyo. Şu kafaları bi rahatlatabilsek ahhhh.

Üzülme sıkılma canım. Gel buraya bizlere içini dok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Birbirimizin dertlerine ortam oluyoruz. Bizi bizden başkası bu kadar iyi anlayamaz.

kızlar günaydın bugün iğnenin 17.günü halen adet olmadım kan testi de negatif halen beklemedeyim bende....adet gelsin tüp bebek merkezine gidicez ama stresttenmidir nedendir bilinmez halen regl olmadım belirtide yok

kızlar günaydın bugün iğnenin 17.günü halen adet olmadım kan testi de negatif halen beklemedeyim bende....adet gelsin tüp bebek merkezine gidicez ama stresttenmidir nedendir bilinmez halen regl olmadım belirtide yok
belki geç döllenmedir canım bende adeti bekliyorum tüp bebek düşünücez bizde

belki geç döllenmedir canım bende adeti bekliyorum tüp bebek düşünücez bizde
sanmıyorum canım çünkü yumurtlamadan sonraki dönemde sadece 1 kere ilişki oldu...salı kan verdim zaten negatif...adet olayım da giicem merkeze...sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun

Burda çoğumuz o gecikmeler yaşıyoruz csnim. Stresten olabilir.

sanmıyorum canım çünkü yumurtlamadan sonraki dönemde sadece 1 kere ilişki oldu...salı kan verdim zaten negatif...adet olayım da giicem merkeze...sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun
canım gaziantepdeyim ben novafertil ve sanko tıp merkezi arasında gidip geliyorum araştıryorum. sen nerde yaptıracaksın hayırlısıyla

canım gaziantepdeyim ben novafertil ve sanko tıp merkezi arasında gidip geliyorum araştıryorum. sen nerde yaptıracaksın hayırlısıyla
eskişehir acıbadem de denicem canım ben aslında gönlümden izmir ya da istanbul geçiyor ama iş dolayısıyla gidemem fazla izin alamam...fiyat araştırması yaptın mı

eskişehir acıbadem de denicem canım ben aslında gönlümden izmir ya da istanbul geçiyor ama iş dolayısıyla gidemem fazla izin alamam...fiyat araştırması yaptın mı
valla forumda baktıgım kadarıyla 6500 civarı yaptırmışlar bu yıl içerisinde ama bilemiyorumki direk gidip görüşmek lazım birde 2 embriyo konusunda ısrar edicem . 32 yaşındayım 35 yaşından önce koymuyorlarmış ama bilmiyorum. ya tüpde tutmazsa diye düşünüyırum canım çok sıkılıyo öyle bi ihtimal beni yıkar . sen fiyat araştırması yaptınmı canım

ben burası ile görüştüm 4500 tl ilaçlar hariç denildi...o tutmama ihtimali beni de yıkar ama pozitif düşünmek istiyorum ben olacağına inanıyorum sende pozitif düşün canım inşallah olacak..2 embriyo konusunda bende ısrar edicem bilmiyorum koyarlar mı ama isticem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…