Aynen size katılıyorum, meşguliyet olunca insan çok düşünmüyor, kafaya takmıyor.Ama bir yerde duymuştum bu ay onu deniyorum.Moralini bozacak hiç birşeye takılma. içine de moral bozucu bir düşünce getirme.Böyle yapınca vucutta, hücrelerde çok daha iyi çalışıyormuş.Canım ben de zaten karın ağrısı olur adetten önce hafifte göğüste acıma ikiside var hemde karnım öyle bir ağırıyorki zor duruyorum iş konusunda çalışmak daha iyi emin ol evde kalsak daha çok düşünür insan işle kafa dağılıyor ben birde o kafayı öğrencilerle dağıtıyorum düşün yanibenim ilaçlar gecıktırıyor geçen ay bir hafta gecikti bu ayda aynı sanırım sonuç kocaman bir sıfır
İnşallah canım.. Tez vakitte, en hayırlı zamanda olsunlar inşallah..bekliyorum canım,cumaya birşey olmazsa idrar hala birşey olmazsa da pazartesi kan testi düşünüyorum. Ay inşallah benim gb bekleyenler tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız.
Evet.. Zaten en büyük etken stres.. Hiç takmayanların hemen oluyor ya da yıllarca tedavi görenlerin tamam artık vazgeçtik dedikleri anda oluyor.. Ama işte takmamak da elimde olmuyor.. Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama hormonlar buna izin vermiyorAynen size katılıyorum, meşguliyet olunca insan çok düşünmüyor, kafaya takmıyor.Ama bir yerde duymuştum bu ay onu deniyorum.Moralini bozacak hiç birşeye takılma. içine de moral bozucu bir düşünce getirme.Böyle yapınca vucutta, hücrelerde çok daha iyi çalışıyormuş.
Çok fena di mii!!? Of of anmayalım, tutmasıınn..Ay benimde migrenim var ya bir tutuyor Allâh o doğal korunma yöntemi stresi ben de kullanıyorumgelecek birgün o nazlı bebişler gelecek te bizim ömrümüz geçiyor
Kızlarrrrr kalp atışını duydum cok sükürrr rabbbbimm hepinize nasıp etsın inşallah
Canım ben de zaten karın ağrısı olur adetten önce hafifte göğüste acıma ikiside var hemde karnım öyle bir ağırıyorki zor duruyorum iş konusunda çalışmak daha iyi emin ol evde kalsak daha çok düşünür insan işle kafa dağılıyor ben birde o kafayı öğrencilerle dağıtıyorum düşün yanibenim ilaçlar gecıktırıyor geçen ay bir hafta gecikti bu ayda aynı sanırım sonuç kocaman bir sıfır
Canım geçen ay doktorum ayni seyi bana dedi once bakti yumurta yok daha dedi üç gün sonra catlamis dedi ki benim catlatma sorunum var . Bence ben gecen ay yumurtlamamisim canım yumurta olmayınca da doktor catladi dedi bana öyle geliyor canım . hayirlisi olsun canim güzel düşün guzel olsun :)Ben bu ay 2. kez klomen kullandım.Cumartesi günü kontrolüm vardı,henüz yumurtan büyümemiş ,Çarşamba tekrar gel dedi Dr um..
Bugün baktığında yumurtan çatlamış kendiliğinden dedi,3 günde nası oldu anlamadım..iğneye gerek kalmadı yani..bugün ve cuma birlikte olun dedi ama acaba kaçırdık mi biz günleri kafam takıldı,doktorum yanıldı mı acaba?!?pffff kafamda deli sorularrr:/
Canım
Canım geçen ay doktorum ayni seyi bana dedi once bakti yumurta yok daha dedi üç gün sonra catlamis dedi ki benim catlatma sorunum var . Bence ben gecen ay yumurtlamamisim canım yumurta olmayınca da doktor catladi dedi bana öyle geliyor canım . hayirlisi olsun canim güzel düşün guzel olsun :)
Üzülme inş Birdahaki ay hayırlı bir şekilde olur benimde bugün yarın gelirsanırım aynı zamanda iğnelerimi olmuştuk benim kırmızılar geldi buguninş senden güzel haberler alırız . umutlar bidahaki aya
Merhaba adım aynen valla. Bende bugün adetimin 3. Gunu Dr gittim gene. Prolaktin im kendiliğinden düşmüş bu ay 24.8 den 14 e düşmüş. fsh da normal dedi. Ama rahim filmini ısrarla görmek istiyor. Arabada eve gelirken dalıp gidiyorum kendime geldigimde iyiki kaza yapmadım diyorum kendi kendime. Ins anın kafasında 40 tane şey oluyo. Şu kafaları bi rahatlatabilsek ahhhh.Benim moralim çok bozuk.. Çok sinirliyim, mutsuzum. Karın ağrılarım oluyor ara ara.. Tam adet öncesi durumdayım yani. Bunları hissedince de adet olucam diye daha çok mutsuz oluyorum. Böyle devam edip gidiyor. Sonra yine doktor, yok rahim filmi yok aşılama.. Evden çıkmak bile zor geliyor, bir de bunlarla uğraşmak.. Bütün gün sıcak yatağımda yatabilsem keşke.. Hatta günler boyunca..
bende iiyim canım sağolsın dün oğlum taburcu oldu evde artık üç günde bir pansumana gidicez haftayada kontrolumuz var
Üzülme sıkılma canım. Gel buraya bizlere içini dok. Burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Birbirimizin dertlerine ortam oluyoruz. Bizi bizden başkası bu kadar iyi anlayamaz.Saol canım.. Normalde bu kadar umutsuz değildim. Hatta bu ay daha bile umutluydum ama dün akşamdan başlayarak bir mutsuzluk, umutsuzluk çöktü. Her şeye sinirim bozuluyor, yüzüm gülmüyor.. Hep kötü şeyler aklıma geliyor.. Yoksa her şeyin hayırlısı.. Sabredicez napalım.. Hayırlısı değilse olmasın zaten.. İş stresi, adet stresi her şey birleşti heralde.. Benim müdürüm erkek.. Beni anlamaz bence.. Pek de haz etmem kendisinden zaten ama gerekirse söylücem, yapacak bir şey yok.. Kimseye de anlatmıyorum ben. Annemler başka şehirde. Ona ağlarsam çok üzülür, başlıyor o da ağlamaya kıyamam.. Yakın arkadaşım burda ama çok uzak oturuyor. Birikiyor işte böyle.. Çok saol.. Hayırlısı.. Sen de kavuşursun inşallah bebeğine..
belki geç döllenmedir canım bende adeti bekliyorum tüp bebek düşünücez bizdekızlar günaydın bugün iğnenin 17.günü halen adet olmadım kan testi de negatif halen beklemedeyim bende....adet gelsin tüp bebek merkezine gidicez ama stresttenmidir nedendir bilinmez halen regl olmadımbelirtide yok
sanmıyorum canım çünkü yumurtlamadan sonraki dönemde sadece 1 kere ilişki oldu...salı kan verdim zaten negatif...adet olayım da giicem merkeze...sen nerede yaptırmayı düşünüyorsunbelki geç döllenmedir canım bende adeti bekliyorum tüp bebek düşünücez bizde
Burda çoğumuz o gecikmeler yaşıyoruz csnim. Stresten olabilir.kızlar günaydın bugün iğnenin 17.günü halen adet olmadım kan testi de negatif halen beklemedeyim bende....adet gelsin tüp bebek merkezine gidicez ama stresttenmidir nedendir bilinmez halen regl olmadımbelirtide yok
bende öle diyorum strese bağladım hiç bu kadar istememiştim kırmızıların gelmesini şimdi 4 dört gözle bekliyorumBurda çoğumuz o gecikmeler yaşıyoruz csnim. Stresten olabilir.
canım gaziantepdeyim ben novafertil ve sanko tıp merkezi arasında gidip geliyorum araştıryorum. sen nerde yaptıracaksın hayırlısıylasanmıyorum canım çünkü yumurtlamadan sonraki dönemde sadece 1 kere ilişki oldu...salı kan verdim zaten negatif...adet olayım da giicem merkeze...sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun
eskişehir acıbadem de denicem canım ben aslında gönlümden izmir ya da istanbul geçiyor ama iş dolayısıyla gidemem fazla izin alamam...fiyat araştırması yaptın mıcanım gaziantepdeyim ben novafertil ve sanko tıp merkezi arasında gidip geliyorum araştıryorum. sen nerde yaptıracaksın hayırlısıyla
valla forumda baktıgım kadarıyla 6500 civarı yaptırmışlar bu yıl içerisinde ama bilemiyorumki direk gidip görüşmek lazım birde 2 embriyo konusunda ısrar edicem . 32 yaşındayım 35 yaşından önce koymuyorlarmış ama bilmiyorum. ya tüpde tutmazsa diye düşünüyırum canım çok sıkılıyo öyle bi ihtimal beni yıkareskişehir acıbadem de denicem canım ben aslında gönlümden izmir ya da istanbul geçiyor ama iş dolayısıyla gidemem fazla izin alamam...fiyat araştırması yaptın mı
ben burası ile görüştüm 4500 tl ilaçlar hariç denildi...o tutmama ihtimali beni de yıkar ama pozitif düşünmek istiyorum ben olacağına inanıyorum sende pozitif düşün canım inşallah olacak..2 embriyo konusunda bende ısrar edicem bilmiyorum koyarlar mı ama isticem bendevalla forumda baktıgım kadarıyla 6500 civarı yaptırmışlar bu yıl içerisinde ama bilemiyorumki direk gidip görüşmek lazım birde 2 embriyo konusunda ısrar edicem . 32 yaşındayım 35 yaşından önce koymuyorlarmış ama bilmiyorum. ya tüpde tutmazsa diye düşünüyırum canım çok sıkılıyo öyle bi ihtimal beni yıkar. sen fiyat araştırması yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?