Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
klomen kullanırken birde iğne olduğunda kasık ağrısı çoktu.Şimdi ise sadece göğüs şişkinliği, çok hafif bel ağrısı gb bişey var.Aklımdayken paylaşayım,biz bu ara çörekotu yağı hapı kullandık.Belki onunda etkisi olmuştur.Tedavi olurken günleri iyi değerlendirip hiç moralinizi bozmayın.Ben bu ay bir kere bile içimden dahi olsa adet olacağım düşüncesi geçmedi.Nerdeyse her gün her saat inşaallah olacak dedim.Adak bile adadım benim yaptığım bunlar ama tabi herşey nasiple oluyor.
Herkese söylüyorlar mı bilmiyorum doktorum 15.günde test yapın dedi ki ben 16. günde yaptım.

Unuttum söylemeyi.Benim reglim ağrısız oluyor.Pek karın kasık ağrısı çekmiyorum.Belki o yüzden şu anda da çekmiyorumdur.

teşekkrler cnm şmdi regl oldum

Hadi ya.Ama moralinizi bozmayın sakın.Üzülmek vucudu da etkiliyor.İnşaallah sizde bi dahaki aya güzel haberler alırsınız.

herkese iyi haftasonları selam arkadaşlar
bende bu ay 2.iğneyi oldum doktor vermicekti aslında ama ben çok istedim en azından 3 kez peş peşe denemek istiyorum
velhasıl ayın 3 ünde ovitrelle vuruldum geçen ay dayanıp 15.güne kadar hiç test yapmamıştım ama dün nedense dayanamayıp sonucun yanıltıcı olacağını bile bile yaptım testi tabii 2.çizgi hafif silikte olsa çıktı bu da benim heycanlanmama sebep oldu haliyle ne diyosunuz olumlu olumsuz fikir belirtirseniz sevinirim

bende aynı durumdayım.silik çıktı gerçi anlaşılıyor.Ama sanırım hamileyiz.En kısa zamanda kan testi vermek lazım. Hyırlısı inşaallah

bende aynı durumdayım.silik çıktı gerçi anlaşılıyor.Ama sanırım hamileyiz.En kısa zamanda kan testi vermek lazım. Hyırlısı inşaallah
sen kaçıncı günündesin peki 10 gün üzeriyse senin daha kesindir ayyyy benide heycan yaptırdın bak şimdi hamileyiz falan deyince

suuns sen 27 kasımda olmuşssun sanırım şimdi gördüm , senin poziitfse sonuç kesindir 15-16 gün olmuş artık iğnenin etkisi geçmiştir

Testi
Testi tekrarla canım bence hamilesin hayırlı haber verirsin inş

sağol canım.İnan anneme bile söylemedim daha hani iyice kesinleşsin diye ama gel bana sor , beklemesi çok zor ya.

suuns çok sevindim senin adına canım gözünaydın heyecanını o kadar iyi anlayabiliyorum ki
senin 11.günde mi silik çıktı.Ben 10.günde yaptım biliyordum sonucu ama negatifti o zaman.Böyle erke çıkabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…