teşekkrler cnm şmdi regl oldumklomen kullanırken birde iğne olduğunda kasık ağrısı çoktu.Şimdi ise sadece göğüs şişkinliği, çok hafif bel ağrısı gb bişey var.Aklımdayken paylaşayım,biz bu ara çörekotu yağı hapı kullandık.Belki onunda etkisi olmuştur.Tedavi olurken günleri iyi değerlendirip hiç moralinizi bozmayın.Ben bu ay bir kere bile içimden dahi olsa adet olacağım düşüncesi geçmedi.Nerdeyse her gün her saat inşaallah olacak dedim.Adak bile adadımbenim yaptığım bunlar ama tabi herşey nasiple oluyor.
Herkese söylüyorlar mı bilmiyorum doktorum 15.günde test yapın dedi ki ben 16. günde yaptım.
tsekkrlr cnm çk saolinşallahHadi ya.Ama moralinizi bozmayın sakın.Üzülmek vucudu da etkiliyor.İnşaallah sizde bi dahaki aya güzel haberler alırsınız.
evet cnm moralini bozma lütfen çok zor biliyorum ama yapacak bişe yok sabır ve duateşekkrler cnm şmdi regl oldum
geçmişe biraz gözattım papatyamm çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun ?rabbim beterinden korusunevet cnm moralini bozma lütfen çok zor biliyorum ama yapacak bişe yok sabır ve dua
bende aynı durumdayım.silik çıktı gerçi anlaşılıyor.Ama sanırım hamileyiz.En kısa zamanda kan testi vermek lazım. Hyırlısı inşaallahherkese iyi haftasonları selam arkadaşlar
bende bu ay 2.iğneyi oldum doktor vermicekti aslında ama ben çok istedim en azından 3 kez peş peşe denemek istiyorum
velhasıl ayın 3 ünde ovitrelle vuruldum geçen ay dayanıp 15.güne kadar hiç test yapmamıştım ama dün nedense dayanamayıp sonucun yanıltıcı olacağını bile bile yaptım testitabii 2.çizgi hafif silikte olsa çıktı bu da benim heycanlanmama sebep oldu haliyle ne diyosunuz olumlu olumsuz fikir belirtirseniz sevinirim
sen kaçıncı günündesin peki 10 gün üzeriyse senin daha kesindir ayyyy benide heycan yaptırdın bak şimdi hamileyiz falan deyincebende aynı durumdayım.silik çıktı gerçi anlaşılıyor.Ama sanırım hamileyiz.En kısa zamanda kan testi vermek lazım. Hyırlısı inşaallah
Testi tekrarla canım bence hamilesin hayırlı haber verirsin inşherkese iyi haftasonları selam arkadaşlar
bende bu ay 2.iğneyi oldum doktor vermicekti aslında ama ben çok istedim en azından 3 kez peş peşe denemek istiyorum
velhasıl ayın 3 ünde ovitrelle vuruldum geçen ay dayanıp 15.güne kadar hiç test yapmamıştım ama dün nedense dayanamayıp sonucun yanıltıcı olacağını bile bile yaptım testitabii 2.çizgi hafif silikte olsa çıktı bu da benim heycanlanmama sebep oldu haliyle ne diyosunuz olumlu olumsuz fikir belirtirseniz sevinirim
canımmm ümit oluyo bana siz böyle deyince yaa aldım zaten bir tane daha test bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum 11 gün oluyo ondada çıkarsa iyice umutlanabilirimTesti
Testi tekrarla canım bence hamilesin hayırlı haber verirsin inş
Canım iğnenin 11.Günü mücanımmm ümit oluyo bana siz böyle deyince yaa aldım zaten bir tane daha test bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum 11 gün oluyo ondada çıkarsa iyice umutlanabilirim
yok canım yarın 11.gün dün yaptım testi yani 9.gün erken ya iğnenin etkisi diye sevinemedim yarın bidaha yapayaım inşallah silik milik ondada çıksa offfffCanım iğnenin 11.Günü mü
evet canım bugün 16.günüm.Çok seviçliyim.İnan aklımı toplayıp ders çalışamıyorum.İnşallah hamileyizdir.
senin 11.günde mi silik çıktı.Ben 10.günde yaptım biliyordum sonucu ama negatifti o zaman.Böyle erke çıkabiliyor mu ?suuns çok sevindim senin adına canım gözünaydın heyecanını o kadar iyi anlayabiliyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?