Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İNş güzel haberlerini alırız yeni yıla bebişinle girersin inş

Merhaba öncelikle rabbim herkese nasip etsin inşallah bende ovitrelle vurdum 5. günüm bugün yumurtalıklarımın kaç cm oldunu bilmiyorum doktorum güzel dedi 10 senedir çocuk için çabalıyoruz yumurtalıklarım yapışıkmış laparoskopi ile ameliyat oldum 1 ay önce sorum şu 3 gündür acayip derecede sağ taraf yanım çok ağrıyor uykudan uyandırıyor o derece sebebi ne olabilir yumurtalık çatlamasının ağrısı bu kadar uzun sürermi ?

İnşallah güzel haberler alırsın bilmiyorum benim ağrım olmamıştı adet günüme yakın belim ve kasıkşarım ağrımıştı okadar ama herkeste farklı oluyor

İnşallah güzel haberler alırsın bilmiyorum benim ağrım olmamıştı adet günüme yakın belim ve kasıkşarım ağrımıştı okadar ama herkeste farklı oluyor

İnşallah teşekkür ederim ilginiz için gerçekten zor süreç geçiriyorum allah yardım etsin sonu güzel olsun inş kanda pıhtı problemimde var hibor iğnesine başladım aynı zamanda oda ayrı bir acı veriyor öyle bi yanma yok bide bu ağrı 2 bir piskolojimi bozdu inşallah geçer yakın bi zamanda

Inşallah zamanı gelince sizde anne olucaksınız moralinizi bozmayın herşeyin zamanı var

Evet çok istiyor bir kardeşinin olmasını. Bende biraz arayı uzattim şimdi ikiz olmasini bile istiyorum valla . Rabbim hayırlı evlatlar versin herkese. Senin de gönlüne göre versin inş.

Ne gUzel bu ay bebis haberleri aldık darısı hepimizin basina inşallah benim de 1 hafta kaldı sonucu gormeme ama yine olmayacak galiba bu ay ilaçta kullanmadım hiç umudum yok bizde görebilecek miyiz acaba o çift cizgileri

geçmişe biraz gözattım papatyamm çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun ?rabbim beterinden korusun
Allah razı olsun canım iki tane ameliyat oldu şimdi evde yarın kontrolumuz var bakalım sen testi biraz erken yapmışsın bence ama inş. vardır güzel haberler verirsin

benim bu ay menegon ve çatlatma iğnesi ilk denememdi 2 yıldır bebek bistiyoruz olmuyodu ama şuan hamileyim çok şükür :)
Ah canıımm.. Çok sevindiimmm.. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

ya çok sevinçliyim şu anda.ilk defa silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.bugün 16.günüm.İnşallah doğru görmüşümdür.resim eklemeyi bilmiyortum ,öğrenip hemen yükliyeceğim.
Ay yaa!! Sana da çook sevindimm... Allah tamamına erdirsin.. Kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Ovitrelleden sonraki 13.gün idrar testinde çift çizgiyi gördüm hemen doktorumu aradım kanda baktırdım onda da pozitif çıktı
Ne güzel haberler bunlar Allah size de bebğinize de sağlık evrsin inşallah.. Sağlıkla alın kucağınızaa

hoşgeldin canım nasılsın ne güzel bir sürü hamile arkadaşımız var

Merhaba kızlar..
Ben de maalesef adet oldum dün. Bekliyordum zaten ama insan üzülüyor tabi yine de ... Hiç bebeğim olmazsa diye çok korkuyorum Bu haftasonu rahim filmi çektiricem sanırım.. Sonraki ay da aşılama taydin senin aşılaman tutmadı mı canımm? Tutsun inşallah hayırlısıyla..
Ben hep olumsuz düşünüyorum.. Böyle nasıl olsun zaten.. Hep bir sorun varmış gibi geliyor, doktor yok diyor.. Sorun yoksa neden olmasın ki Rahim filminde görücez bakalım.. O kadar korkuyordum.. Korka korka rahim filmine, aşılamaya kadar geldim işte.. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa diye düşüne düşüne, düşündüklerim başıma geliyor hep ama kötü düşündüklerim Şimdi de ya aşılama tutmazsa, ya tüp bebek tutmazsa diye düşünüyorum.. Allah'ım hayırlısını versin ne diyim..

hoşgeldin canım nasılsın ne güzel bir sürü hamile arkadaşımız var
Merhaba canımm.. Saol.. Hoşbuldum. Hamile arkadaşlara çok sevindimm
Ben adet oldum maalesef.. Yazdım yukarıya zaten.. Pek moralim yok.. Bu ay ilaç falan kullanmıcam zaten.. Şubat ayına kaldı umutlar.. Aşılama da tutmazsa diye çok korkuyorum.. Bakalım.. Kısmet..

Canım.. İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.. Ben 10 aydır bekliyorum da nasıl stresli, üzüntülüyüm.. allah sana güç kuvvet versin.. Bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.. İnşallah hamilesindir canım.. İnşallahhh...!!

Canım.. Senin mucizelerini de Allah sana bağışlasın.. İnşallah hayırlısıyla kardeşleri de olur.. Ne güzel mutluluğa ermiş hikayeniz..
Benim yumurtlama günlerim aklımdan çıkmıyor hiç.. Düşün düşün düşün.. Bence de benim olmama sebebi bu.. Rahat olmak çok önemli ama yapamıyorum.. Rahatlamak için napıcam bilmiyorum.. Çok stresliyim.. Çok korkuyorum.. Hayırlısı..

canım böyle düşünme lütfen Rabbim inş. en kısa zaman da sanada nasip eder o kadar tedavi görüp bıraktıkdan sonra hamile kalanlar var benimde 5 günüm kaldı adetime

canım böyle düşünme lütfen Rabbim inş. en kısa zaman da sanada nasip eder o kadar tedavi görüp bıraktıkdan sonra hamile kalanlar var benimde 5 günüm kaldı adetime
Elimde değil ama.. Hayırlısı diyorum, napiyim
İnşallah sen olmazsın canım.. Hamilesindir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…