- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Hic belli olmaz canim bi anda kanda cikiverir insaallahbende iğneden 13. gün yaptırdum negatif çıktı .. bende iğne vurulmuştum ama nedne bende negatif
dahaaa ççooook yeni.. cumartesi iğneyi olduk ilişki dün oldu bugün birinci gün yaniBen beklemedeyim oooooff off ne kadar stresli senin kacinci gun canim
tedavin hayırlı olsun canım ilk iğnenmidahaaa ççooook yeni.. cumartesi iğneyi olduk ilişki dün oldu bugün birinci gün yanisenin kaçıncı gün canım
yok canım bi sefer klomen+ ovitrelle olmuştum sonuç negatif... bu ay yeni doktorla gonal f+ ovitrelle oldu.. sagol canım inşsllsh hayır dolu mutlulukla sonuçlanır hepimizin ki..tedavin hayırlı olsun canım ilk iğnenmi
anim benim 10.gun bu ay iyi calistimdahaaa ççooook yeni.. cumartesi iğneyi olduk ilişki dün oldu bugün birinci gün yanisenin kaçıncı gün canım
hadii bkalımm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.. yumurtanın çatladığını hissettin mi canım kaç yumoşun olmuştu..C
anim benim 10.gun bu ay iyi calistimumarim olur
1 yumosum vardi benim 18 mm catladi sanirim batmalar kramplar falan oldu senin kac yumurtan vardi canimhadii bkalımm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.. yumurtanın çatladığını hissettin mi canım kaç yumoşun olmuştu..
sanırım seninle bu yoldaa eşit ilerliyoruz.. benimde bi yumoşum oluşmuştu. 19 20 ml. bende batmada yok krampda çatlamadı mı ki acep1 yumosum vardi benim 18 mm catladi sanirim batmalar kramplar falan oldu senin kac yumurtan vardi canim
Canim benimki igneden 2 gun sonra falan agrilarim basladi bekle bakalim hissedersinsanırım seninle bu yoldaa eşit ilerliyoruz.. benimde bi yumoşum oluşmuştu. 19 20 ml. bende batmada yok krampda çatlamadı mı ki acep
iğne cumartesi oldu bugün pazartesi amaaCanim benimki igneden 2 gun sonra falan agrilarim basladi bekle bakalim hissedersin
Adetin kac gunde bir oluyor benimki 25 gundeiğne cumartesi oldu bugün pazartesi amaa
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlarCanım çok sevindim sonucunun iyi olmasına o kadar kasildim diyorsun maşallah tüplerin kapalı çıkmamış çünkü öyle şeyler okumuştum da açık da olsa kendini kasinca kapalı görünüyormus o yüzden bende anestezili mi çektirsem diye düşünmüştüm neyse atlatmisşin ne güzel birde ben yaptirabilsem de kafamdan o soru işareti gitse bundan sonra eminim ki kafan daha rahat olur inşallah gorunmeyen hiç bir sorunumuz yoktur hepimiz en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebislerimizi kucağımiza alırız amin
13. günde iğnenin etkisi geçebilir. Sanırım 10-12 gün sonra geçiyor.bende iğneden 13. gün yaptırdum negatif çıktı .. bende iğne vurulmuştum ama nedne bende negatif
Saol.. Allah yardımcımız olsun gerçekten..bu aşamaya gelebilmek için kaç testten geçiliyor kimbilirr Allah yardımcınız olsun ya
Merhaba, hoşgeldinmerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 2011 den beri gebe kalamıyorum bu yükü taşıyacak gücüm kalmadı dertler paylaşa paylaşa azalır ya sizlerle paylaşmak istedim
Canım ben hiç o iğnelerden kullanmadım. Koldan mı göbekten mi yapıyorsunuz? Yine yumurta büyütmek için di mi o iğneler de? Kolay gelsin valla.. Her aşama zor.. Bir an önce kavuşsak...Ben de ikinci Gonal F'ime başladım. İlk kullandığım "pen" denen türdendi, kullanımı çok pratik biliyorsunuz.
İkinciyi ise azıcık daha ucuz ve içinde daha çok doz var diyen doktorumun tavsiyesiyle tüp+şırınga şeklinde aldım ama hiç memnun değilim. İğnelerin ucu mu dandik nedir, derime zor giriyor, eşim dün akşam baya bir güç sarfetti yani iğneyi saplamak için.Kobay oldum resmen. Halbuki "pen"in iğnelerinde hiç böyle bir sorun olmamıştı. Her seferinde tüpten ilaç çekmek, hava boşluğu kalmasın diye uğraşmak da ayrı bir sinir harbi. Üçüncü kez almam gerekirse, kesinlikle pen alacağım. Kullanacak olan ve hangisini alsam diye düşünen varsa, aklınızda bulunsun arkadaşlar.
Canım adetler ilaçlardan dolayı gecikebiliyor. Ben de ilk kullandığımda 18. gün, 2. sinde 17. gün adet oldum.. Kist olacağını sanmıyorum.. 20. günde falan da olanlar var.. yine de uzarsa doktoruna sorarsın. Korkma canımKızlar merhaba hamile olanları tebrik ediyorum olmayanlara tez zamanda bebişlerine kavuşmasını diliyorum kızlar ayın 5'inde akşam 22'de iğnemi oldum bu gün 16.gün ve regl günüm hala olmadım hamilede değilim 12.günde kan testi 0,4 çıktı inşallah kist oluşmadı regl günüm bu gün olmayınca kaygılandım üç gündür kasıklarımda belimde çok ağrı var sanki adet olacakmışım gibi tamam oldum diyorum bi şey yok korkuyorum kist oluşumundan daha önce kist oluşan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba
AMİN ARKADAŞIM GERÇEKTEN ZOR BİR SÜREÇ HİÇ KİMSENİN AĞZI DURMUYOR BİR YANDAN DİĞER YANDAN HERKESİN İKİ LAFININ BİRİ ÇOCUK YOK MU SEN Mİ YAPMIYORSUN OLMUYORMU? ZATEN BU SORUYU DA ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA GERÇEKTEN Allah hepimizin yardımcısı olsunTeşekkür ederim kızlarAmin canım.. Kendimi fiziksel olarak çok kasmadım ama psikolojik olarak kasmışım sanırım.. Yok.. kapalı değil dediler ama bilemiyorum yaa.. Tam da rahatlamadım Neden olmuyor o zaman..? Allah biliyor tabi doğru zamanı.. ama başka bir sorun var mı diye korkmadan da duramıyorum.. Doktora mail attım sonuçları. Bakıp dönecek.. Telefonda, önümüzdeki ay müsait olduğunuz bir zaman gelirseniz aşılama mı yapıcaz ne yapıcaz diye konuşuruz dedi. Bir doktora daha giderim belki aşılamadan önce. Karışık kafam yaa.. Çok da düşünmemek lazım aslında ama duramıyorum düşünmeden işte.. Bu ay sağlıkla kendiliğinden oluverse...
13. günde iğnenin etkisi geçebilir. Sanırım 10-12 gün sonra geçiyor.
Saol.. Allah yardımcımız olsun gerçekten..
Merhaba, hoşgeldinBen de 2011'den beri evliyim ama bebek için 10 aydır deniyoruz. Kısmet diyor, bekliyoruz Allah hepimize güç versin, sağlıklı bebişler versin inşallah..
dely bir şey sorcam neden aşılama daha aşılama için erken değil mi?Teşekkür ederim kızlarAmin canım.. Kendimi fiziksel olarak çok kasmadım ama psikolojik olarak kasmışım sanırım.. Yok.. kapalı değil dediler ama bilemiyorum yaa.. Tam da rahatlamadım Neden olmuyor o zaman..? Allah biliyor tabi doğru zamanı.. ama başka bir sorun var mı diye korkmadan da duramıyorum.. Doktora mail attım sonuçları. Bakıp dönecek.. Telefonda, önümüzdeki ay müsait olduğunuz bir zaman gelirseniz aşılama mı yapıcaz ne yapıcaz diye konuşuruz dedi. Bir doktora daha giderim belki aşılamadan önce. Karışık kafam yaa.. Çok da düşünmemek lazım aslında ama duramıyorum düşünmeden işte.. Bu ay sağlıkla kendiliğinden oluverse...
13. günde iğnenin etkisi geçebilir. Sanırım 10-12 gün sonra geçiyor.
Saol.. Allah yardımcımız olsun gerçekten..
Merhaba, hoşgeldinBen de 2011'den beri evliyim ama bebek için 10 aydır deniyoruz. Kısmet diyor, bekliyoruz Allah hepimize güç versin, sağlıklı bebişler versin inşallah..
Evet canım, göbekten yapılıyor. Bir kutuda 450 mg var, günlük dozunu doktor belirliyor. Benimki 75 mg mesela. 6 gün kullanıyorum, üstüne muayene oluyorum, yumurtalar istenen boyuttaysa çatlatma iğnesi oluyorum, istenen boyutta değilse biraz daha Gonal F. :)Canım ben hiç o iğnelerden kullanmadım. Koldan mı göbekten mi yapıyorsunuz? Yine yumurta büyütmek için di mi o iğneler de? Kolay gelsin valla.. Her aşama zor.. Bir an önce kavuşsak...
dely çok heyecanlısın biliyorum ama çok çabuk aşılama ve tüp bebeğe karar veriyorsun bence 10 ay henüz kısa bir süre bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum kızlar siz ne diyorsunuz?Evet canım, göbekten yapılıyor. Bir kutuda 450 mg var, günlük dozunu doktor belirliyor. Benimki 75 mg mesela. 6 gün kullanıyorum, üstüne muayene oluyorum, yumurtalar istenen boyuttaysa çatlatma iğnesi oluyorum, istenen boyutta değilse biraz daha Gonal F. :)
Hepimize kolay gelsin, 2015 anneleri olacağız biz, bak görürsün. :)
Bu ay son çatlatma iğnemi kullanacağım, bu da olmazsa bir daha ki ay tüp bebeğe geçiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?