Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
arkadaşlar yumurtlama günü vajinal salgıda artış olduğunda mı ilişki olmalı yoksa öncesinde mi teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım.. Pıhtılaşma sorunundan bahsedenler vardı.. Nasıl anlaşılıyor bu durum?

Sağol cnm allah sana göstermesin kan tahlili yapıyorlar oradaki değerlerden belli oluyor cnm hamile olmama sebebide o olabiliyor hamileysen bebeğin ölebiliyor kimi doktorda garanti olsun diye yazıyor kan sulandırıcı iğne hap vs..

geçmiş olsun canım bendede varmış pıhtılaşma gün aşırı iğne vurunuyorum bide hergün korasprin folbiol ve progestan içiyorum

tşk ederim cnm sanada geçmiş olsun iğnen hibor mu? bende 1 gün çocuk aspirini 1 gün iğne tüp bebek tedavisi görürken içtim kör aspirini folbiol ve progestanı ama şuan fitil çocuk aspirini ve hibor kan sulandırıcı iğne kullanıyorum allah yardımıcımz olsun inşallah :)

aynılarını ben 4 kere oldum canım buayda çatlatma iğnesi oldum, olmazsa aşılamaya geçilecek ama aşılamadada aynı göbekten iğne yine o zaten bitiriyor beni acısından değide nebilim
Geçmiş olsun canım.. Aşılamada illa göbekten iğne mi gerekiyor?

bende cvplamak istedim..benim doktorum karından usg ile bakıp pıhtılaşma olduğunu söyledi
Sende de mi var.. geçmiş olsuunn.. Çok teşekkür ederim cevabına..

Hangi tahlil acaba canım? Ben yaptırdım mı acaba onu, bilmiyorum ki.. Allah sağlık versin sizlere de..

arkadaşlar yumurtlama günü vajinal salgıda artış olduğunda mı ilişki olmalı yoksa öncesinde mi teşekkürler
Merhaba,
Spermler 2-3 gün kadar canlı kalabiliyormuş. Bu yüzden öncesinde de olsa hamile kalma ihtimali oluyormuş. Yumurta 24 saat kadar canlı kaldığı için, önemli olan geç kalmamak. O gün de ilişki olsun ama öncesinde de düzenli ilişki olsun diyorlar.

geçmiş olsun canım bendede varmış pıhtılaşma gün aşırı iğne vurunuyorum bide hergün korasprin folbiol ve progestan içiyorum

aynılarını ben 4 kere oldum canım buayda çatlatma iğnesi oldum, olmazsa aşılamaya geçilecek ama aşılamadada aynı göbekten iğne yine o zaten bitiriyor beni acısından değide nebilim
Benim ikinci çatlatma iğnem ama iğneden önce iki sene korunmadık. Daha fazla vakit kaybetmek istemediğimden bu ay son aşı denemem. Sonraki ay tüp bebek deneyeceğiz. Hepimizin hakkımızda hayırlısı. Canımız yanıyor, içimiz sıkılıyor ama kucağımıza bebeğimizi aldığımızda öyle mutlu olacağız ki, bu acıların hepsine değmiş diyeceğiz. :)
Nerdeyse 2.5 yıldır evliyim canim ilk ay korunduk sadece.. esimde varikosel vardi ameliyat oldu bir gebeligim var düşükle sonuclandi simdi tekrar denemedeyiz ama umudum azaliyor olmayinca
Insallah canim saol
Ben de 2,5 yıllık evliyim canım. Beklemek zor biliyorum ama moralimizi bozmak, sürekli stres yapmak şuan hiç içimize yaramaz. Bir gün olacağına odaklan, canın çok sıkıldığında da kafanı dağıtacak şeyler yap. Zaman başka türlü geçmiyor çünkü.

Saol canim aslında kpss calismam lazim ama bu sefer igne de kullaninca cok umutlanmistim esim de cok umutluydu bebekten baska birsey dusunmedim resmen bu ay artik beklemek istemiyorum bir kere daha catlatma ignesi deneyip asilamaya gecmek istiyorum

11.gun yaptım cok sılıktı gıttım kan verdim sonucu bugun aldım 14 çıktıdaha sonra bugunde ıdrar yapayım bakım cızgı koyulasmı dıye dun kan vermeden oncekı ıdrar testımden koyu cıktı ben sımdı hamılemıyım ılacın etkısımı cok mrk edıyorumm

Yumurta geliştirici iğne vurunuyorum fostimon sonrasında çatlatma iğnesi oldum 4 defa yani 1 yılımı Aldı geçti bile bu son yine tutmadı heralde aşılamaya geçilecek Ocak Ayında aşılamadada aynı yumurta geliştirici iğne olcam ondan dedim canım göbekten

Lütfen burayada yaz haberdar et inşallah hamilesindir

tmm canım sence umut varmıı sız az cok bılırsınızz duymusunuzdur zahıdem sızde mı catlatma mı vuruldunuz

tam bilmiyorum ama kan tahlilinde 10 un üstü gebelik diye biliyorum cnm daha iyi bilen biri yardımcı olur umarım bende heyecanla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…