En azından sıkıntının ne olduğunu görüp tedavi olmuşsun. bizde de görünürde bir şey yok. yara yaktıralı 6 ay oldu. doktora göre ondan öncesi zaten olsa mucize olurmuş falan filanNeyse inşallah devanı bulmuşsundur canım.Allah hepimize bebeişlerimizi hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallah.
Bende ameliyat oldum 2 tedaviden sonra HSG çektirdim ve rahimde perde oldu görüldü histeroskopi oldum ekimde ameliyattan sonraki 2 ci ayım
Canım bence hamilesin.ben 12.gün idrarda çıkmayınca kan testi yaptım 0,44 çıktı senin 14 çıkmış yarın ya da iki gün sonra tekrar et testini11.gun yaptım cok sılıktı gıttım kan verdim sonucu bugun aldım 14 çıktıdaha sonra bugunde ıdrar yapayım bakım cızgı koyulasmı dıye dun kan vermeden oncekı ıdrar testımden koyu cıktı ben sımdı hamılemıyım ılacın etkısımı cok mrk edıyorumm
İnşallah güzel haberler verirsin 10 üzeri hamilelik iğne etkisi kalmıyor 12.gün ben de 0,44 çıktı bir bile değildiınss helıncımm dua et yarın tekrarlıcam persembe haber verıcemm bakalım artmısmı azalmıs mı gorucezz
bakın ben sıze hıkayemı anlatayım umıt olsun butun arkadaslarıma bundan 1 sene once yıne aynı tedavıyle ıkızlerıme hamıle kaldımm daha sınra tam kalblerını dınlemeye gıttımız gun hıc unutmuyorum o gunu doktorun yuzu düştü ne oldu hocam yolunda gıtmeyen bı seymı var dedım kalplerı atmıyo dedı dunya basıma yıkıldı almamız lazım senı zehırlerler dedı yıkıldımm agladımm kendıme gelemedım cunku cok zor olmustu elı mahkum kurtaja aldılar benı kalktımm aglama krızlerı gunlerce gozyası derken 6 ay gectı kanamalarım bıtmedı 5 ay sonra hıc unutmuyorum bı gun lavabayo gırdım elıme cocugumun kafası geldı yanı parca kalmıstıı pskılojımı dusunsenızee tekrar aglamalar depresyonlarr nese ondan sonra kanamam durmustu.sımdı aradan tekrar 1 yıl gectı ve yıne bu ay hamıleyımm sevınemıyorum bıle aynı seylerı yasamaktan hayal kırıklıklarından korkuyorumm ama su anladım sabır ve duaayla hersey asılıyoo halada ole yapıyorum sabredıyorum ve dua edıyorum Allahıma acımı unuttur bebegıme kavustur dıyee ıns sızınde olurr ınsss cok zor bılıyorum beklemek
canım rabbim başka acı vermesin inşallah. benımde aynı hemen hemen 3 aylık bebegim karnmda öldü ve kürtaj oldum 3 yıldırda hamıle kalamıyorum hiç problem yokken eşimde sorunlar cıkmaya başladı. Allah ne zman ne verecegini bilir bizim işimiz sabır ve dua...bakın ben sıze hıkayemı anlatayım umıt olsun butun arkadaslarıma bundan 1 sene once yıne aynı tedavıyle ıkızlerıme hamıle kaldımm daha sınra tam kalblerını dınlemeye gıttımız gun hıc unutmuyorum o gunu doktorun yuzu düştü ne oldu hocam yolunda gıtmeyen bı seymı var dedım kalplerı atmıyo dedı dunya basıma yıkıldı almamız lazım senı zehırlerler dedı yıkıldımm agladımm kendıme gelemedım cunku cok zor olmustu elı mahkum kurtaja aldılar benı kalktımm aglama krızlerı gunlerce gozyası derken 6 ay gectı kanamalarım bıtmedı 5 ay sonra hıc unutmuyorum bı gun lavabayo gırdım elıme cocugumun kafası geldı yanı parca kalmıstıı pskılojımı dusunsenızee tekrar aglamalar depresyonlarr nese ondan sonra kanamam durmustu.sımdı aradan tekrar 1 yıl gectı ve yıne bu ay hamıleyımm sevınemıyorum bıle aynı seylerı yasamaktan hayal kırıklıklarından korkuyorumm ama su anladım sabır ve duaayla hersey asılıyoo halada ole yapıyorum sabredıyorum ve dua edıyorum Allahıma acımı unuttur bebegıme kavustur dıyee ıns sızınde olurr ınsss cok zor bılıyorum beklemek
saolun arkadaslarım benım Allah razı olsuunn kac senelık evlısınız arkadaslar ılk cocukmu bıde
ıns canımm benımm uzme sıkma kendını bundada bı hayır var ınan bak olup kaybedıncede cok uzuluyo ınsan hayırlısını dılemek lazım..bu tedavı cok kuvvetlı ıns bu vesıle olur bak gorursun mrk etme.
(canım Allahımın ıznıyle tabi)
Ben yaptırmadım onu. Hiç duymamıştım. Saol canımMOLEKÜLER GENETİK ANALİZ isminde doktorun istemiş olduğu kan tahlili cnm bunda çıkıyor ..
Canım bi arkadaş önceki yazılara bakarsan görürsün 12 gün yapıp 2 çizgiyi Görmüş hayırlısı inşallah benimde yarın 15 ci güniyi geceler yarın ovitrelle in 15. günü idrar testinde çıkar mı
ınsallah pozıtıf sonuc alırsın. 288 sayfa olunca geriye dönuk bakamadım dırek sorayım dedım cevabın ıcın tsklerCanım bi arkadaş önceki yazılara bakarsan görürsün 12 gün yapıp 2 çizgiyi Görmüş hayırlısı inşallah benimde yarın 15 ci gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?