Benimde yarın 15 ci gün canım ama hastancm içime öyle geliyo ,valla normalde 11 ci gün 12 ci gün yapılan test iğnenin etkisiyle pozıtif olabilir diyorlar ama tabi hiç belli olmaz Başıma gelmedi ben 4 defa tedavi gördüm ama 2 sinde çatlatma iğnesi oldum bu 2 inci hayırlısı olsun diyelim merak ediyorum senide inşallah test yanılmaz ben Buda olmazsa ki öyle gibi aşılama ya geçilecekyarın 13.gunu
peki canım sen bi değişklk hissediyormusun ,Herzamankinden farklı olan bi gelişme varmı vücudundakzlar sızın kacıcı gununuz ıgneden sonraa
ben olsam dayanamazdım sabrına hayran kaldım canım10 aralıkta iğne oldum. test yapmadım regl de olmadım bekliyorum.bu 2. iğnem 3. klomen kullanışım. her seferinde iğneden sonraki 13. gün olmuştum. bugün olmam lazımdı olmadım. inşallah olmam. cumartesiye kadar da test yapmayacağım. çok yıprandım çünkü. bu ay 16. ayımız. artık teslimiyet halindeyim. olursa olur olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya başlaycağım. Rabbim neyi uygun görüyorsa.
10 aralıkta iğne oldum. test yapmadım regl de olmadım bekliyorum.bu 2. iğnem 3. klomen kullanışım. her seferinde iğneden sonraki 13. gün olmuştum. bugün olmam lazımdı olmadım. inşallah olmam. cumartesiye kadar da test yapmayacağım. çok yıprandım çünkü. bu ay 16. ayımız. artık teslimiyet halindeyim. olursa olur olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya başlaycağım. Rabbim neyi uygun görüyorsa.
aylar geçtikçe sabrım da arttı.ben olsam dayanamazdım sabrına hayran kaldım canım
yü,ksek ihtimal gebesim. iğnenin etkisi 7-8 gün sonra çıkıyor. sanmıyorum şimdiye kadar kalsın.kızlarr vucutta 13.gun ıgnenın etkısı kalmaz sanmıyorumm kalsa bıle koyu cıkmaz gıbıme gelıyoo
Bende 9 Aralık'ta oldum canım 2 yılım bitti bebek isteyeli,3 yılımızda doldu evlnli,Buda tutmayacakgibi olmazsa gelecek ay aşılamaya başlanacak inşallah10 aralıkta iğne oldum. test yapmadım regl de olmadım bekliyorum.bu 2. iğnem 3. klomen kullanışım. her seferinde iğneden sonraki 13. gün olmuştum. bugün olmam lazımdı olmadım. inşallah olmam. cumartesiye kadar da test yapmayacağım. çok yıprandım çünkü. bu ay 16. ayımız. artık teslimiyet halindeyim. olursa olur olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya başlaycağım. Rabbim neyi uygun görüyorsa.
10 senedir mi bekliyorsun? ben de rahim ağzı yarası ytaktırdım. hsg çektirdim bu 3. klomen 2. iğne. hakkımızda hayırlısı. benim heyecanım kaçtı öyle bekliyorum. öğrenilmiş çaresizlik de yaşıyor olabilirimmrb bende 10 aralıkta oldum banada 10 sene oldu klomen tedavisinide çok gördüm 2 tüp bi aşı oldum sonuç negatif bu seneye kadar infertiliteydik şuanki doktor yumurtalıklarımın yapışık oldunu söledi laparoskopi oldum geçen ay bu ayda gonalf vurdum sonra çatlatma iğnesini vurdum bekliyorum inşallah sonuçlarımız pozitif olmazsada hayırlısı napalım :)
inşallah tutar. normal adet tarihini geçtin mi? beklemek zor sürekli aklımda.Bende 9 Aralık'ta oldum canım 2 yılım bitti bebek isteyeli,3 yılımızda doldu evlnli,Buda tutmayacakgibi olmazsa gelecek ay aşılamaya başlanacak inşallah
inşallah canım. kan değerin de iyi bence. kutlamaya başlayabiliriz.ınsallah kedıcık ıns sende hamılesındırrr dua edıyorumm hepınıze vallahı ben ve ıstıyen forum arkadaslarıma dıye :)))
10 senedir mi bekliyorsun? ben de rahim ağzı yarası ytaktırdım. hsg çektirdim bu 3. klomen 2. iğne. hakkımızda hayırlısı. benim heyecanım kaçtı öyle bekliyorum. öğrenilmiş çaresizlik de yaşıyor olabilirim
Hymm belirtelere benziyor hadi hayırlısı,zahidem tek hıssetıgım yorgunluk tansıyonum dusuk gıbı hep bıdee agzım hep mıdemde ne yesemm bıde sol kasıkta oturup kalktıkca anı batmalar kramp tarzı bgun ıdrar hıssı var bıdee bunlar pskılojık mı bılmıyorumm bıde üşüme halı var hep ıkı gundur kat kat gıyınıyorum ıcım usuyooo
En azından sıkıntının ne olduğunu görüp tedavi olmuşsun. bizde de görünürde bir şey yok. yara yaktıralı 6 ay oldu. doktora göre ondan öncesi zaten olsa mucize olurmuş falan filanEvet cnm 10 senedir evliyim ve hiç hamile kalmadım herşeyim temiz çıkıyordu 2 rahim filmi sayısız hormon testi hepside temiz eşimdede bi problem bulamadılar nerelre gittik çocuk olsun diye bu doktoroda ümitsiz gittim yine tüp bebek diyecek diye ama o muayenede far etti yumurtalıklar yapışık dedi ameliyat etti bağırsakta yapışıkmış rahimde perde varmış kanallara sıvı birikmiş rahim duvarım kalınmış kürtaj yapmış 2 buçuk saatlik ameliyat geçirdim cnm laparoskopi ile hayırlısı olsun ama yine olmadı gibi hissediyorum kan değerlerim 0.21 di tüp bebeklerde aşılamada bunda kaç çıkar bilmem :) bende öyle oldum umudum hiç kalmamıştı ışık oldu bu doktor bize herkes üzülür sorunum var diye ben sevindim ve hiç düşünmedim ne operasyonlar geçirdim çünkü allah hepimize versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?