- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
canım gittim devlete özele biçok doktoa gittim herşey normal dediler en son gittiğim doktor sorun buldu pıhtılaşma var dedi tedavi uyguladı buda böyle oldu işteYeni doktorlar araştır tatlim bence
Başka bir doktora daha sor istersen canım. Tüm tahlillerini falan götür, böyle böyle bir tedavi uyguluyorum ama sonucu böyle oldu de. Bakalım ne diyecekler.[/QUbu doktora çok güvenmiştim sözde problemimi bulmuştu sevinmiştim bişey çıktı diye ama olmadı bu ay geçsin bakalım haklısın gideyim sorayım başka doktora daha
Anladım tatlım ama sen yinede yeni doktor arastir . sanki her gün vursaydin o iğneyi olmazdı gibi geliyor hakkimizda hayirlisi canım moral bozmak yok yola devam :)canım gittim devlete özele biçok doktoa gittim herşey normal dediler en son gittiğim doktor sorun buldu pıhtılaşma var dedi tedavi uyguladı buda böyle oldu işte
olabilir canım sorucam bakalım,,hakkımızda hayırlısı tabiki yola devam olacak inş :)Anladım tatlım ama sen yinede yeni doktor arastir . sanki her gün vursaydin o iğneyi olmazdı gibi geliyor hakkimizda hayirlisi canım moral bozmak yok yola devam :)
Hayırlısı olsun canım..bu doktora çok güvenmiştim sözde problemimi bulmuştu sevinmiştim bişey çıktı diye ama olmadı bu ay geçsin bakalım haklısın gideyim sorayım başka doktora daha
günaydın canım iyi dileklerin için aminnn diyorummmHerkese ailesiyle sevdikleriyle beraber sağlıklı musmutlu booll bebişligüzel sürprizlerle dolu bir yıl dileriimmm
Mutlu yıllar hepimize.Herkese ailesiyle sevdikleriyle beraber sağlıklı musmutlu booll bebişligüzel sürprizlerle dolu bir yıl dileriimmm
AmiiinnnMutlu yıllar hepimize.
Hayatım boyunca yeni yıldan hiçbir şey dilemedim. Hakkımı bu yıla sakladım. Umarım hepimiz 2015'de bebeklerimize kavuşuruz.
amin inşallahMutlu yıllar hepimize.
Hayatım boyunca yeni yıldan hiçbir şey dilemedim. Hakkımı bu yıla sakladım. Umarım hepimiz 2015'de bebeklerimize kavuşuruz.
inşallah canım çok sağolHerkese ailesiyle sevdikleriyle beraber sağlıklı musmutlu booll bebişligüzel sürprizlerle dolu bir yıl dileriimmm
güzel dileklerin için amin cnmherkesin evladına kavuştuğu sağlıkla kucağına aldığı mutluluk sağlık bebek yönünden bereketli bir yıl diliyorum .benim dün klomen bitti.ama doktorum pazartesi 15.günü gel dedi.dün eşimdende rapor istemişti.onuda doktora göstermiş eşim. hafif bi hareketlilik sorunu var ve iltihap var demiş antibiyotik ve hareket için e vitamini vermiş.e vitaminini üç ay kullanacaksın demiş
Tam buradakızlar nerdesiniz yaa
İnşallah güzel neticeler alırsınız.herkesin evladına kavuştuğu sağlıkla kucağına aldığı mutluluk sağlık bebek yönünden bereketli bir yıl diliyorum .benim dün klomen bitti.ama doktorum pazartesi 15.günü gel dedi.dün eşimdende rapor istemişti.onuda doktora göstermiş eşim. hafif bi hareketlilik sorunu var ve iltihap var demiş antibiyotik ve hareket için e vitamini vermiş.e vitaminini üç ay kullanacaksın demiş
Amin canım amiinn..herkesin evladına kavuştuğu sağlıkla kucağına aldığı mutluluk sağlık bebek yönünden bereketli bir yıl diliyorum .benim dün klomen bitti.ama doktorum pazartesi 15.günü gel dedi.dün eşimdende rapor istemişti.onuda doktora göstermiş eşim. hafif bi hareketlilik sorunu var ve iltihap var demiş antibiyotik ve hareket için e vitamini vermiş.e vitaminini üç ay kullanacaksın demiş
maşallah canım ne çok yumurtan olmuş aşılamamı tüp bebek mi olcaktı seninkiBu arada ben de gelişmelerimi yazayım. 9 gün Gonal F kullanıp doktora gittim. Sağ ve solda toplam 15 yumurtam varmış. Doktor yumurta rezervlerin gayet iyi demişti daha önce de, yine dedi. O yüzden yine mutlu olup, umutlandım tabi ki. Ancak yumurtaların biraz daha gelişmesi lazımmış. (hayatımız yumurta oldu vallahi, kendimi tavuk gibi hissetmeye başlamam yakındır) Cuma gününe kadar Gonal F'e devam edip, tekrar muayene olacağım. Gelişime göre çatlatma iğnesi... Normalde de o kadar sabırsız, o kadar tez canlı bir insanım ki, her gün forumlarda bir şeyler okudukça, araştırma yaptıkça daha çok sabırsızlanıyorum. O yüzden bir müddet ölü taklidi yapmaya karar verdim.Daha az okuyorum, daha az meraklı olmaya çalışıyorum, tedavi sürecimi unutmaya çalışıyorum. Sanki böyle daha iyi oldum gibi geliyor ama göreceğiz bakalım.
Hay maşallaahhh!! Yumurtaya geeelll!!Bu arada ben de gelişmelerimi yazayım. 9 gün Gonal F kullanıp doktora gittim. Sağ ve solda toplam 15 yumurtam varmış. Doktor yumurta rezervlerin gayet iyi demişti daha önce de, yine dedi. O yüzden yine mutlu olup, umutlandım tabi ki. Ancak yumurtaların biraz daha gelişmesi lazımmış. (hayatımız yumurta oldu vallahi, kendimi tavuk gibi hissetmeye başlamam yakındır) Cuma gününe kadar Gonal F'e devam edip, tekrar muayene olacağım. Gelişime göre çatlatma iğnesi... Normalde de o kadar sabırsız, o kadar tez canlı bir insanım ki, her gün forumlarda bir şeyler okudukça, araştırma yaptıkça daha çok sabırsızlanıyorum. O yüzden bir müddet ölü taklidi yapmaya karar verdim.Daha az okuyorum, daha az meraklı olmaya çalışıyorum, tedavi sürecimi unutmaya çalışıyorum. Sanki böyle daha iyi oldum gibi geliyor ama göreceğiz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?