Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

canım gittim devlete özele biçok doktoa gittim herşey normal dediler en son gittiğim doktor sorun buldu pıhtılaşma var dedi tedavi uyguladı buda böyle oldu işte
Anladım tatlım ama sen yinede yeni doktor arastir . sanki her gün vursaydin o iğneyi olmazdı gibi geliyor hakkimizda hayirlisi canım moral bozmak yok yola devam :)

herkesin evladına kavuştuğu sağlıkla kucağına aldığı mutluluk sağlık bebek yönünden bereketli bir yıl diliyorum .benim dün klomen bitti.ama doktorum pazartesi 15.günü gel dedi.dün eşimdende rapor istemişti.onuda doktora göstermiş eşim. hafif bi hareketlilik sorunu var ve iltihap var demiş antibiyotik ve hareket için e vitamini vermiş.e vitaminini üç ay kullanacaksın demiş

güzel dileklerin için amin cnm klomen bitince iki sonra bakıyodum benim doktorum 15.gün baya geç değilmi ya çok büyürse yumurtalar

kızlar nerdesiniz yaa
Tam burada

İnşallah güzel neticeler alırsınız.
Size de mutlu huzurlu ve tabi ki bebekli bir yıl diliyorum.

Amin canım amiinn..

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız.. Allah yardımcısı olsun hepimizin..

Bu arada ben de gelişmelerimi yazayım. 9 gün Gonal F kullanıp doktora gittim. Sağ ve solda toplam 15 yumurtam varmış. Doktor yumurta rezervlerin gayet iyi demişti daha önce de, yine dedi. O yüzden yine mutlu olup, umutlandım tabi ki. Ancak yumurtaların biraz daha gelişmesi lazımmış. (hayatımız yumurta oldu vallahi, kendimi tavuk gibi hissetmeye başlamam yakındır) Cuma gününe kadar Gonal F'e devam edip, tekrar muayene olacağım. Gelişime göre çatlatma iğnesi... Normalde de o kadar sabırsız, o kadar tez canlı bir insanım ki, her gün forumlarda bir şeyler okudukça, araştırma yaptıkça daha çok sabırsızlanıyorum. O yüzden bir müddet ölü taklidi yapmaya karar verdim. Daha az okuyorum, daha az meraklı olmaya çalışıyorum, tedavi sürecimi unutmaya çalışıyorum. Sanki böyle daha iyi oldum gibi geliyor ama göreceğiz bakalım.

maşallah canım ne çok yumurtan olmuş aşılamamı tüp bebek mi olcaktı seninki

Hay maşallaahhh!! Yumurtaya geeelll!! İkizin oalcak ikiziinn.. Maşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…